Meer foto's

Vanaf € 165 per persoon

Florence wijnproeverij en Toscaanse lunch in Fiat 500

Product ID: 27963
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels, Italiaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Tour het Toscaanse platteland in een klassieke Fiat 500
 • Bezoek de wijngaarden van een mooie villa uit het Renaissance-tijdperk
 • Proef van de beste wijnen en olijfolie's uit de regio
 • Geniet van een lichte lunch met tradtionele delicatessen
Overzicht
Ga met een kleurrijk konvooi van oldtimers op stap door Florence en het Toscaanse platteland en bezoek een 15e-eeuwse villa. Tijdens je 4-uur lange rondleiding proef je de beste wijnen en olijfolie en geniet je van een lunch van Italiaanse delicatessen.
Wat te verwachten
Ga op reis door het platteland van Florence in een klassieke Fiat 500 en cruise over kronkelende landweggetjes langs de beroemde wijngaarden van Toscane terwijl je proeft van allerlei wijnen uit de streek.

De tour begint met een inleiding van de iconische Fiat 500. Maak kennis met de retro auto voor je door Florence rijdt in een kleurrijk konvooi dat vaak spontaan applaus en enthousiasme van lokale bevolking en toeristen opwekt! Rij door de mooie straten van Florence naar de betoverende heuvels van het Toscaanse landschap.

Spring uit je Fiat 500 en bezoek een 15e eeuwse villa. Neem een ​​rondleiding op haar terrein en wijngaarden en betreed de wijnkelder in de villa voor een uitgebreide proeverij van de bekroonde wijnen en olijfolies van deze wijnproducent vergezeld van een lichte lunch van traditionele Toscaanse delicatessen.
Inbegrepen
 • Auto huur
 • Standaard verzekering
 • Wijn en olijfolie proeverij
 • Lichte lunch
Niet inbegrepen
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Flessen wijn en olie om mee naar huis nemen
Trefpunt

Via Gherardo Silvani 49 / A. 50125. Je bereikt het clubhuis met eigen auto, taxi of bus (36 of 36A). Deze bussen vertrekken ongeveer elke 20 minuten, buiten het treinstation Santa Maria Novella. De bushalte waar je moet uitstappen is Campi Longhi, dit is na ongeveer 5 stops. Stap uit de bus, steek de straat over en blijf in de rijrichting van de bus lopen, ongeveer 10 meter, je ziet dan de poort van Villa le Piazzole met het logo van 500 Touring Club. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
De bestuurder moet ervaring hebben met handmatig koppelen en zich comfortabel voelen achter het stuur van een modern voertuig met handmatige koppeling. Een klassieke auto vereist ervaring en ondanks dat het voor een reguliere bestuurder makkelijk lijkt is het niet mogelijk voor iemand met enkel ervaring in een automaat om chauffeur te zijn op deze tour. We rijden op secundaire straten op een gemakkelijk en ontspannen tempo, altijd in konvooi.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (10 Beoordelingen)

Georganiseerd door

500 Touring Club

Product ID: 27963