Florence
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Florence Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

 • Hop on, hop off-bustour Florence: ticket 24, 48 of 72 uur

  1. Hop on, hop off-bustour Florence: ticket 24, 48 of 72 uur

  Ontdek Florence tijdens een comfortabele en handige hop on, hop off-bustour in een dubbeldekker met open dak. Leer meer over het verleden van Florence via de audiogids in meerdere talen • Audiogids in meerdere talen • Wifi aan boord van de bus Hop on, hop off-bustour Florence: ticket voor 1-3 dagen Hop on, hop off-bustour Florence: ticket 24, 48 of 72 uur Laat de QR-code op je voucher zien op je mobiel of print je GetYourGuide voucher uit. De vertrektijd van de laatste rit is afhankelijk van de tijd van het jaar. Lijn A Deze lijn gaat door het centrum van Florence. De gehele route duurt ongeveer 1 uur. Halte 1 Piazza di Santa Maria Maggiore (vervangende halte 1 Stazione, Via Fiume 8-10) Er zijn 2 verschillende routes. Halte 3 Donatello Halte 4 Beccaria Halte 5 Santa Croce Halte 6 Teatro Verdi Halte 7 Ferrucci Halte 8 Michelangelo Halte 9 Galileo Halte 10 Villa Cora Halte 11 Porta Rom...

  Een héél mooie oplossing omdat ik geblesseerd was en niet alles lopend kon doen. Met de hop-on-hop-off-bus heb ik toch veel van de stad kunnen zien. En veel informatie over de geschiedenis, de gebouwen en de parken. Fantastisch.

 • Uffizi Gids Gids Rondreis & Hop-on Hop-off Bus Tour Ticket

  2. Uffizi Gids Gids Rondreis & Hop-on Hop-off Bus Tour Ticket

  Bewonder wereldberoemde schilderijen die je in boeken en op televisie hebt gezien tijdens een 1,5 uur durende begeleide tour, tijdens je eigen tour of vanaf de ticket-only-toegang tot de Galleria degli Uffizi. Leer meer over de ambachten van de kunstenaars en hun technieken en gereedschappen. Als je deze meesterwerken uit die periode van dichtbij bekijkt, begrijp je waarom Florence bekend staat als de geboorteplaats van de Renaissance. Personaliseer uw museumervaring. Aan het einde van de rondleiding hoeft u zich niet te haasten. Blijf in het museum zolang u uw persoonlijke favorieten wilt bewonderen. Deze gecombineerde tour wordt ook geleverd met een hop on, hop off-busticket voor sightseeing met open dak dat 24 of 48 uur geldig is.

Sitemap Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florence

Gemiddelde beoordeling

3.7 / 5

gebaseerd op 1.340 beoordelingen

We werden door de hele stad meegenomen, de Toscaanse heuvels in en weer terug, allemaal in een tijdsbestek van een middag. Het was leuk om al die beroemde bezienswaardigheden in zo'n korte tijd te kunnen zien, perfect voor de zeer snelle reis die ik maakte. Het was ook perfect voor als we op verkenning wilden gaan, aangezien we de rest van de dag vervoer hadden.

Heerlijke tour door Florence en eromheen; relaxed en interessant!

Een héél mooie oplossing omdat ik geblesseerd was en niet alles lopend kon doen. Met de hop-on-hop-off-bus heb ik toch veel van de stad kunnen zien. En veel informatie over de geschiedenis, de gebouwen en de parken. Fantastisch.

comfortabele bus, gastvrij personeel en we namen echt de tijd om ons alles uit te leggen! rondleiding waardoor we alles konden zien

Goede crew. Meestal zijn er niet veel bussen met bemanning die je helpen, maar in Florence waren er een paar!

Het was niet helemaal duidelijk wanneer en waar de bus zou vertrekken.