Kies data

Florence Kunst

Florence Kunst: Onze meest aanbevolen

Florence: tijdgebonden ticket met voorrangstoegang Uffizi

1. Florence: tijdgebonden ticket met voorrangstoegang Uffizi

Verken de meesterwerken in een van de grootste musea ter wereld en profiteer van snelle toegang tot de wereldberoemde Galleria degli Uffizi in Florence. Bewonder de Italiaanse renaissancekunst van enkele van de grootste kunstenaars aller tijden. Zie schilderijen van Michelangelo, Da Vinci, Rafaël, Giotto, Cimabue, Tommaso Masaccio en vele anderen. Ga naar de meest gerenommeerde zaal van het museum en zie de prachtige collectie van Botticelli. Bewonder zijn 'Primavera' en 'De geboorte van Venus' en zie de geboorte van de godin die uit het schuim van de zee komt. Ontsnap aan de haast en drukte van georganiseerde groepsrondleidingen en verken het museum in je eigen tempo. Je kunt zo lang in het museum blijven als je zelf wilt. Om nog meer verbluffende kunst te zien, kun je ook tickets met voorrangstoegang voor het Palazzo Pitti en de Boboli-tuinen toe aan je tour toevoegen. Na afloop van je bezoek aan de Uffizi kun je het paleis en de tuinen in willekeurige volgorde binnen 5 dagen bezoeken.

Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

2. Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

Ontdek wereldberoemde schilderijen, beeldhouwwerken en wandtapijten met een toegangsticket met tijdvenster voor de Galleria dell'Accademia in Florence. Bekijk iconische werken van Michelangelo zoals 'De Gevangenen', 'Sint Matteüs' en het standbeeld van David. Bekijk werken van andere beroemde meesters zoals Bartolini.  Bewonder het 5,17 meter hoge marmeren standbeeld van de bijbelse held David, een favoriet onderwerp in de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence, een onafhankelijke stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door krachtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie De' Medici.    In de aangrenzende ruimtes, die deel uitmaakten van twee voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met een belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het Conservatorium van Cherubini.

Florence: gereserveerd ticket Uffizi met digitaal boekje

3. Florence: gereserveerd ticket Uffizi met digitaal boekje

Sla de lange wachtrijen over met een voorrangsticket voor de Uffizi. Ontmoet een medewerker van de lokale partner bij de ingang, onder het beeld van Dante Alighieri langs de Loggiato, neem je ticket in ontvangst en ga door de beveiliging om binnen te komen. Je kunt op deze manier zowel de rij om kaartjes te kopen als de rij om kaartjes op te halen overslaan. Dan is het tijd om een van Europa's oudste musea te gaan verkennen. Je maakt een reis door de geschiedenis van de kunst van de middeleeuwen tot de renaissance. Bewonder hoogtepunten zoals Botticelli's 'Geboorte van Venus', Caravaggio's 'Medusa' en het enige schilderij van Michelangelo op hout. De gallerie beschikt over een onschatbare collectie van oude standbeelden en borstbeelden van de familie de Medici, die de gangen siert en bestaat uit oude Romeinse kopieën van verloren Griekse sculpturen.

Florence: Skip-the-Line Uffizi-rondleiding met kleine groepen

4. Florence: Skip-the-Line Uffizi-rondleiding met kleine groepen

De Galleria degli Uffizi is een must-see bij een bezoek aan Florence. Gebouwd in 1560 en bekend als 's werelds oudste museum, werd het ontworpen door de beroemde renaissance-architect Giorgio Vasari. De groothertog van Toscane Cosimo I de Medici besloot het gezag van de Medici-familie te herstellen. Nadat Cosimo I de meeste van zijn rivalen had uitgeschakeld, gaf hij de rest een kantoor om hen in de gaten te houden. Uffizi betekent eigenlijk kantoren. Na zijn dood verloren zijn kinderen hun interesse in politiek. Zijn oudste zoon, Francesco I, bracht zijn privécollectie kunstwerken mee en maakte van de Uffizi zijn privémuseum. Bespaar tijd tijdens deze tour door de Uffizi, maar leer ook verhalen achter enkele van de meest opmerkelijke meesterwerken die in Florence bewaard zijn gebleven. Na uw rondleiding kunt u genieten van een drankje in de cafetaria op het terras van de Galleria degli Uffizi. Geniet van het unieke uitzicht over de stad, ontspan en maak foto's. Let op: de tour kan worden verplaatst of geannuleerd als de activiteit het minimum aantal deelnemers (2 personen) niet bereikt.

Florence: toegangsticket Accademia Gallery met prioriteit

5. Florence: toegangsticket Accademia Gallery met prioriteit

Haal het meeste uit uw tijd in Florence met een ticket met voorrangstoegang tot de Galleria dell'Accademia. Bewonder een van 's werelds beroemdste sculpturen, Michelangelo's David, en bekijk enkele andere werken van de beeldhouwer. Sla de lange rijen over en betreed de galerij via een aparte ingang. Met uw gereserveerde ticket kunt u de kassa overslaan en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel of geen tickets beschikbaar zullen zijn. Bezoek de grote zaal om het standbeeld van David van Michelangelo te zien en enkele van zijn onvoltooide werken die nog steeds zijn beitelsporen dragen. Ontdek de Gipsoteca met originele gipsen modellen gemaakt door 19e-eeuwse Florentijnse beeldhouwers. Verken vervolgens de andere galerijen van het museum en bekijk meesterwerken van middeleeuwse en renaissanceschilders. Ga naar de bovenste verdieping om enorme middeleeuwse altaarstukken te bewonderen voordat je je bezoek afsluit.

Florence: Galleria dell'Accademia & David Statue Tour met kleine groepen

6. Florence: Galleria dell'Accademia & David Statue Tour met kleine groepen

Bezoek een van de beroemdste en meest populaire Italiaanse musea, de Galleria dell'Accademia, in een kleine groep van maximaal 10 gasten. Dompel jezelf onder in een intieme en warme artistieke sfeer met een deskundige Engelssprekende gids die je meeneemt terug in de tijd en de kunstwerken tot leven brengt. Leer meer over de oorsprong van het kunstwerk, de kunstenaars die ze hebben gemaakt en ontdek inzichten in de levens van de grootste kunstenaars uit de geschiedenis. Bewonder het beroemdste standbeeld op aarde, de David, en maak een foto voor je vakantiealbum. Geniet van de luxe van de kleine groep, wat betekent dat uw gids de tour kan personaliseren en aanpassen aan uw behoeften, waardoor u een beter begrip krijgt van de kunstwerken waarin u het meest geïnteresseerd bent.

Florence: Exclusieve Uffizi, David en Accademia Tour

7. Florence: Exclusieve Uffizi, David en Accademia Tour

Ontdek de meest bezochte musea in Florence samen met een professionele gids. Samen bewonder je de belangrijkste werken van de tentoonstelling terwijl je de kunst van de Italiaanse Renaissance waardeert. Je gids neemt je mee door de prioritaire ingang naar beide galerijen zonder in de lange rijen te hoeven wachten. Tijdens uw ervaring staat uw gids voor u klaar om de belangrijkste kunstwerken uit de musea toe te lichten. De eerste stop is het bezoek aan de Uffizi-galerij met zijn picturale collecties en meesterwerken van kunstenaars en protagonisten van de Renaissance zoals Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en vele anderen. Later neemt de gids je mee naar de Accademia-galerij om het beroemdste Florentijnse symbool te ontdekken: David van Michelangelo. De galerij is een van de plaatsen met het hoogste aantal sculpturen van Michelangelo, en is een plek waar u ook het museum van muziekinstrumenten, de verzameling schilderijen met gouden achtergrond en de Sala dei Prigioni met sculpturen ontworpen voor paus Julius kunt bewonderen II.

Uffizi: rondleiding met kleine groep

8. Uffizi: rondleiding met kleine groep

Ontsnap aan de kuddes toeristen en verken 's werelds oudste museum, de Galleria degli Uffizi, in een kleine en intieme groep. Begin je bezoek met toegang zonder wachtrij en dompel jezelf onder in een van 's werelds grootste collecties Renaissance-kunstwerken. Verken de vele kamers van de galerij vol met kostbare kunstwerken die door de eeuwen heen dateren en luister naar de verhalen en anekdotes van je gids. Bewonder enkele van de meest ongelofelijke meesterwerken die ooit zijn gemaakt, waaronder Botticelli's Birth of Venus, Leonardo's Annunciation en Michelangelo's Doni Tondo, om er maar een paar te noemen. Learn from your experienced guide how to understand and appreciate the arts on a profound level, and engage in thought-provoking conversation about the meaning behind the artworks.

Florence: Skip-the-Line Accademia-rondleiding

9. Florence: Skip-the-Line Accademia-rondleiding

Dompel jezelf onder in de beroemde Accademia van Florence. Volg een rondleiding door de galerij en ontdek de uitstekende collectie gotische en renaissanceschilderijen en andere kunstwerken. Bezoek het beroemde Davidbeeld van Michelangelo. Bekijk nog meer beroemde werken van de grote kunstenaar, zoals The Prisoners, en andere meesterwerken van renaissancekunst. Luister naar informatief commentaar van uw deskundige Engelssprekende gids, die elk werk weer tot leven zal brengen met inside-verhalen van een van 's werelds grootste kunstenaars.

Florence: Accademia, de koepel van Brunelleschi en rondleiding door de kathedraal

10. Florence: Accademia, de koepel van Brunelleschi en rondleiding door de kathedraal

Geniet van je dag in Florence en ontdek de Galleria dell'Accademia en de Duomo, en kies ervoor om de koepel van Brunelleschi te beklimmen. Doe mee aan een groepsreis of selecteer de privétouroptie om de tour aan te passen aan uw behoeften. Maak gebruik van de Brunelleschi-pas, die 72 uur geldig is, en bezoek het museum en de doopkapel van de Duomo nadat je tour is afgelopen. Geniet van snelle toegang tot de Galleria dell'Accademia met vooraf gereserveerde tickets. Luister naar het verhaal van Michaelangelo's David en zijn schepper. Leer meer over de nalatenschap van de heersende Medici-familie en hoe deze collectie werd geschonken aan de inwoners van Florence. Ga vervolgens naar de beroemde Duomo. Ontdek kostbare werken van gotische en renaissancekunst en bewonder het gebouw vanwege zijn omvang en ingewikkelde marmeren decoraties. Zie de doopkapel, beroemd om zijn poorten van het paradijs. Geniet van vooraf gereserveerde en exclusieve toegang tot Brunelleschi's Dome aan het einde van de tour (als die optie is gekozen). Beklim de koepel of de Giotto-toren in je eigen tijd en bewonder het schilderachtige uitzicht op Florence en het omliggende Toscane.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Andere belevenissen
  • Meerdaagse tours
  • Hop on, hop off-tours
  • Workshops en cursussen
208 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 13

Veelgestelde vragen over Florence

Welke topattracties zijn een must-see in Florence?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Florence?

Overzicht activiteiten in Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florence

Zeer leuke ervaring! mooie tuin, zeer uitgestrekt, veel wandelmogelijkheden en weinig schaduwplekken, dus wat lastig met jonge kinderen (4 en 2 jaar). We konden de Medici-grotten niet bereiken, weinig of geen duidelijke aanwijzingen. Er ontbrak een papieren plan of eventueel een app om te kunnen verhuizen. En ook geen informatie over de audiogidsen beschreven in de verklaring van de activiteit. Maar over het algemeen te doen, essentiële passage van het bezoek van Florence.

Ik kwam laat aan op de afgesproken tijd, namelijk 45 minuten. In het buitenland was er echter een van uw medewerkers die ons heeft geholpen om het probleem op te lossen. Voor deze medewerker en voor uw service is de evaluatie het maximum, zoals ik benadruk, deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat ik de verwachtingen positief heb overtroffen in het licht van de vertraging die ik zelf aantrof.

Aangekomen 15 minuten voor de tijd en ze lieten ons toch binnen door alle rijen over te slaan. Perfecte en beluisterde audiogids voor elk werk waarin we geïnteresseerd zijn. Prachtige galerij met veel prachtige werken die heel goed worden weergegeven. Zeer lange rit maar dat heeft ons in alle opzichten tevreden gesteld !!

Het was fantastisch hier moet je zeker de tijd voor nemen zoveel kunst bij elkaar Top.

Duidelijke info, goede organisatie van lokale reisleiders