Florence Luchthaventransfers

Florence Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Florence: privétransfer van luchthaven naar hotel

1. Florence: privétransfer van luchthaven naar hotel

Geniet van een stressvrije aankomst op de luchthaven met een privétransfer van een enkele reis naar uw accommodatie in Florence. Deze transferservice haalt je op van de luchthaven van Florence. Of u nu voor zaken of voor uw plezier reist, vergeet het gedoe van het wachten in een lange wachtrij voor taxi's of shuttles, en gebruik in plaats daarvan een privé, deur-tot-deur luchthaventransfer. Ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal en geniet vervolgens van een veilige en comfortabele reis naar uw hotel of accommodatie in Florence. Uw chauffeur wacht tot een uur na uw landingstijd en houdt toezicht op vluchtvertragingen.

Florence: privétransfer naar de luchthaven van Florence (FLR)

2. Florence: privétransfer naar de luchthaven van Florence (FLR)

Zeg "arrivederci" tegen Florence en vermijd het gedoe om op het laatste moment een taxi te boeken. Neem een vooraf geboekte privétransfer van een enkele reis rechtstreeks naar de luchthaven van Florence (FLR), met een naadloze transfer vanaf uw hotel. Geniet van een meet & greet-service door uw chauffeur in uw accommodatie in Florence, ontvang hulp bij uw bagage, leun achterover en ontspan aan boord van uw luxe privévoertuig. Kies uit een Mercedes Benz-auto of Mercedes Viano / Sprinter-minibus om aan uw groepsgrootte te voldoen.

Florence: privétransfer vanaf de luchthaven van Bologna (BLQ)

3. Florence: privétransfer vanaf de luchthaven van Bologna (BLQ)

Ontspan na uw reis en geniet van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. Vergeet de lange wachtrijen bij het wachten op een taxi of het gedoe om het openbaar vervoersysteem te begrijpen. Ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal, krijg hulp bij uw bagage en geniet van een naadloze transfer naar uw hotel of accommodatie in Florence. Vraag je chauffeur gerust om tips of advies over wat te doen tijdens je verblijf. Weet dat uw chauffeur uw vlucht kan volgen en zich kan aanpassen aan eventuele vertragingen buiten uw controle. Kies uit een Mercedes Benz auto voor één of twee personen en een Mercedes Viano of Sprinter minivan voor drie tot acht personen.

Florence: privétransfer naar de luchthaven van Bologna (BLQ)

4. Florence: privétransfer naar de luchthaven van Bologna (BLQ)

Zeg "arrivederci" tegen Florence en vermijd het gedoe om op het laatste moment een taxi te boeken. Neem een vooraf geboekte privétransfer naar de luchthaven van Bologna (BLQ). Ontmoet uw chauffeur direct bij uw accommodatie in Florence en ontvang hulp bij uw bagage. Leun achterover en ontspan aan boord van uw luxe privévoertuig, rechtstreeks naar de luchthaven van Bologna. Kies tussen een Mercedes Benz-auto voor één of twee personen en een Mercedes Viano, of een Sprinter-minivan voor drie tot acht personen.

Van Florence: privétransfer naar Siena

5. Van Florence: privétransfer naar Siena

Ontspan comfortabel tijdens uw rit van Florence naar uw Siena-bestemming in een privé, modern voertuig met airconditioning. Ontmoet uw chauffeur bij uw accommodatie of de luchthaven in Florence. Geniet van een veilige en comfortabele reis van 1 uur in een Mercedes-voertuig. Leun achterover, ontspan en geniet van het prachtige Toscaanse landschap terwijl je Siena met een minimum aan gedoe bereikt. Professionele chauffeurs worden zorgvuldig uitgekozen en hebben lokale kennis van zaken, dus vraag ze gerust om tips of advies over wat te doen tijdens uw verblijf. Geniet van het gemak van een privétransferservice die 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is. Als u met het vliegtuig aankomt, kan de chauffeur zelfs uw vliegroute in de gaten houden, zodat u zonder stress naar Siena kunt komen, zelfs in geval van vertragingen.

Venetië: enkele reis naar de luchthaven of het hotel van Florence

6. Venetië: enkele reis naar de luchthaven of het hotel van Florence

Maak uw reis van Venetië naar uw hotel of de luchthaven in Florence probleemloos met een directe transferservice. Reis met een service die 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is. Ontmoet je chauffeur op het centraal gelegen ontmoetingspunt op Piazzale Roma in Venetië. Vraag hulp om uw bagage in de auto te zetten. Leun achterover en ontspan in een Mercedes Benz-auto voor één tot twee passagiers of een ruime Mercedes Viano of een Sprinter-minibus voor drie tot acht passagiers. Laat je direct afzetten op de luchthaven van Florence of je accommodatie in de stad. Laat u helpen door uw chauffeur bij het lossen van uw zware tassen. Sla onnodige stops over met directe en privétransferservice.

Van Florence: privétransfer naar de luchthaven Fiumicino

7. Van Florence: privétransfer naar de luchthaven Fiumicino

Zeg vaarwel tegen Florence in stijl met deze luxe privétransfer van uw accommodatie naar de luchthaven Fiumicino. Vermijd het gedoe van het dragen van uw bagage en het navigeren door het openbaar vervoer. Ontmoet uw chauffeur bij uw hotelaccommodatie in Florence en ontvang hulp bij uw bagage. Spring op uw luxe privévoertuig, leun achterover en ontspan aan boord terwijl uw chauffeur u rechtstreeks naar de luchthaven Fiumicino brengt. Geniet van het uitzicht langs de Toscaanse grens en arriveer op de luchthaven voordat uw vlucht vertrekt.

Florence: privétransfer naar de luchthaven van Pisa (PSA)

8. Florence: privétransfer naar de luchthaven van Pisa (PSA)

Of u nu voor zaken of voor uw plezier reist, vergeet het gedoe van het bellen van een taxi of uw eigen weg naar de luchthaven van Pisa met lokale vervoermiddelen. Gebruik in plaats daarvan een privé, vooraf geboekte privétransfer in één richting naar uw bestemming. Laat je begroeten door je chauffeur buiten je accommodatie in Florence. Ontvang assistentie bij uw bagage, leun achterover en ontspan aan boord van uw luxe privévoertuig, dat u precies op tijd naar de luchthaven van Pisa brengt. Kies tussen een Mercedes Benz auto voor één of twee personen of een Mercedes Viano of Sprinter minivan voor drie tot acht personen.

Florence: privétransfer vanaf de luchthaven van Pisa (PSA)

9. Florence: privétransfer vanaf de luchthaven van Pisa (PSA)

Geniet van een comfortabele deur-tot-deur luchthaventransfer naar uw bestemming in een Mercedes-voertuig met airconditioning. Vergeet de lange wachtrijen bij het wachten op een taxi of het gedoe om het openbaar vervoersysteem te begrijpen. Ontmoet uw vriendelijke chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven van Pisa, krijg hulp bij uw bagage en geniet van een veilige en comfortabele reis naar uw hotel of accommodatie in Florence. Weet dat uw vlucht kan worden gevolgd door uw chauffeur, mocht u laat aankomen. Vraag je chauffeur gerust om tips of advies over wat te doen tijdens je verblijf. Kies tussen een Mercedes Benz-auto of een Mercedes Viano/Sprinter-minibus voor groepsgroottes.

Van Rome FCO Airport: privétransfer naar Florence

10. Van Rome FCO Airport: privétransfer naar Florence

Ontspan na uw reis en geniet van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. Ontmoet uw chauffeur op de luchthaven van Rome. Geniet van de 3 uur durende reis naar Florence in een Mercedes-auto of minibus. Leun achterover, ontspan en geniet van het prachtige Toscaanse landschap terwijl u met een minimum aan gedoe Florence bereikt. De professionele chauffeurs zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben lokale kennis van zaken, dus vraag ze gerust om tips of advies over wat te doen tijdens uw verblijf. Uw chauffeur bewaakt uw vliegroute, zodat u zonder stress naar Florence kunt reizen, zelfs in geval van vertragingen. Geniet van het gemak van een privétransferservice die 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is.

  • Transfers
12 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Florence

Welke topattracties zijn een must-see in Florence?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Florence?

Sitemap Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.