Florence
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Florence Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Florence: privétransfer van luchthaven naar hotel

1. Florence: privétransfer van luchthaven naar hotel

Geniet van een stressvrije aankomst op de luchthaven met een privétransfer van een enkele reis naar uw accommodatie in Florence. Deze transferservice haalt je op van de luchthaven van Florence. Of u nu voor zaken of voor uw plezier reist, vergeet het gedoe van het wachten in een lange wachtrij voor taxi's of shuttles, en gebruik in plaats daarvan een privé, deur-tot-deur luchthaventransfer. Ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal en geniet vervolgens van een veilige en comfortabele reis naar uw hotel of accommodatie in Florence. Uw chauffeur wacht tot een uur na uw landingstijd en houdt toezicht op vluchtvertragingen.

...
De luchthaven van Florence naar Florence Center 1-Way VIP Transfer

2. De luchthaven van Florence naar Florence Center 1-Way VIP Transfer

Boek deze VIP prive-transfer tussen de luchthaven Florence Peretola en uw accommodatie in het centrum van Florence, en reizen in beide richtingen op deze 1-way service. Ervaar betaalbare luxe met een deur-tot-deur rit die is geprijsd voor maximaal 3 passagiers. Uw tweetalige chauffeur zal u van harte welkom bij aankomst op het vliegveld of bij uw accommodatie in Florence, en bieden alle hulp die u nodig heeft met uw bagage. Met deze vooraf geboekte service die u zult op uw manier om uw eindbestemming onverwijld en zonder te wachten op een taxi of het openbaar vervoer. Je reist in alle comfort met een veilige en ervaren bestuurder.

...
Rome: transfers van Fiumicino of Ciampino naar Umbrië

3. Rome: transfers van Fiumicino of Ciampino naar Umbrië

Haal de stress uit uw aankomst of vertrek op de luchthavens Fiumicino of Ciampino in Rome en boek vooraf een comfortabele, handige en betaalbare privétransfer naar Asssi, Spoleto, Todi, Gubbio, Foligno, Cortona, Florence, Siena of Ancona. 24 uur per dag beschikbaar, het hele jaar door, zal een chauffeur u ontmoeten op de luchthaven (of de lobby van uw hotel voor vertrek) voor de transfer van 2 uur naar hotels, agriturismo's en andere locaties in Umbrië of Toscane. Leun achterover en ontspan terwijl u door de Tuin van Italië reist, genietend van het uitzicht op de glooiende heuvels van het platteland terwijl uw chauffeur de onvoorspelbare wegen van Italië overneemt. De transfers zijn betrouwbaarder dan taxidiensten en bieden ook privacy en de flexibiliteit van luxe voertuigen die zijn afgestemd op uw groepsgrootte en het aantal koffers.

...
Florence: privétransfer vanaf de luchthaven van Bologna (BLQ)

4. Florence: privétransfer vanaf de luchthaven van Bologna (BLQ)

Ontspan na uw reis en geniet van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. Vergeet de lange wachtrijen bij het wachten op een taxi of het gedoe om het openbaar vervoersysteem te begrijpen. Ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal, krijg hulp bij uw bagage en geniet van een naadloze transfer naar uw hotel of accommodatie in Florence. Vraag je chauffeur gerust om tips of advies over wat te doen tijdens je verblijf. Weet dat uw chauffeur uw vlucht kan volgen en zich kan aanpassen aan eventuele vertragingen buiten uw controle. Kies uit een Mercedes Benz auto voor één of twee personen en een Mercedes Viano of Sprinter minivan voor drie tot acht personen.

...
Luchthaventransfer van / naar Florence en Sightseeing Stop

5. Luchthaventransfer van / naar Florence en Sightseeing Stop

In plaats van gedoe met trein-, taxi- of busschema's, of proberen te navigeren door de verwarring van Italiaanse stakingen en vertragingen, leun je gewoon achterover en ontspan je terwijl je chauffeur je naar de bestemming van je keuze brengt. En vergeet niet de kans te maken om langs te gaan voor wat sightseeing en nog meer van het mooie Toscane te ontdekken. Hieronder staan enkele voorbeeldtransferrondleidingen: • Transfer van de luchthaven van Milaan naar Florence en stop voor een bezoek aan de stad Modena, of de schilderachtige culinaire stad Bologna, of breng een bezoek aan een lokale producent van balsamico's om meer te weten te komen over het proces • Transfer van Venetië naar Florence en stop onderweg in Ferrare of de stad Padua • Transfer van Rome naar Florence en de mogelijkheid om te stoppen en een bezoek te brengen aan Orvieto, Civita di Bagnoregio, Assisi, Perugia, Cortona of Siena.

...
Perugia Airport Transfers van / naar Toscane stadscentra

6. Perugia Airport Transfers van / naar Toscane stadscentra

Ontspan bij aankomst op San Egidio Airport Perugia, ligt 85 mijl (140 kilometer) ten noorden van Rome, en 100 mijl (180 kilometer) ten zuiden van Florence. Pre-boek een privé-transfer om u te vervoeren in alle comfort en privacy toe aan accommodaties in Siena, Florence, Pisa, Pienze-Montepulciano, Grosseto, en Cortona. Tot uw beschikking is een 8-persoons busje (met een capaciteit voor 2 rolstoelen) of 4-seater sedans. Uw chauffeur haalt u uit de aankomsthal van de drukke luchthaven en brengt u langs de lange rijen voor de lokale taxi's. Sit back and relax als ze u mee op de ongeveer 2 uur durende tocht noord naar Toscane en Florence, met een drop-off rechtstreeks naar uw bestemming hotel. Geniet van het uitzicht op de glooiende heuvels en de wijngaarden van de Chianti. Vervoer van en naar de luchthaven zijn 24 uur per dag, het hele jaar door, met kinderzitjes op aanvraag beschikbaar op voorhand.

...
Florence: privétransfer naar de luchthaven van Florence (FLR)

7. Florence: privétransfer naar de luchthaven van Florence (FLR)

Zeg "arrivederci" tegen Florence en vermijd het gedoe om op het laatste moment een taxi te boeken. Neem een vooraf geboekte privétransfer van een enkele reis rechtstreeks naar de luchthaven van Florence (FLR), met een naadloze transfer vanaf uw hotel. Geniet van een meet & greet-service door uw chauffeur in uw accommodatie in Florence, ontvang hulp bij uw bagage, leun achterover en ontspan aan boord van uw luxe privévoertuig. Kies uit een Mercedes Benz-auto of Mercedes Viano / Sprinter-minibus om aan uw groepsgrootte te voldoen.

...
Privétransfer van Florence naar Venetië

8. Privétransfer van Florence naar Venetië

Vergeet de stress van koffers en drukte van het openbaar vervoer, met een enkele privétransferservice van Florence Airport (FLR), of uw hotelaccommodatie in Florence naar Venetië. Rust op uw gemak, wetende dat uw chauffeur uw vlucht kan volgen en zich kan aanpassen aan eventuele vertragingen buiten uw controle. Als u al in Florence bent, ontmoet u uw chauffeur direct bij uw accommodatie, krijgt u hulp bij uw bagage, leunt u achterover en ontspant u aan boord van uw luxe privévoertuig. Kies tussen een Mercedes Benz-auto (één of twee personen) of Viano of Sprinter minivan (drie tot acht personen).

...
Florence: privétransfer naar de luchthaven van Bologna (BLQ)

9. Florence: privétransfer naar de luchthaven van Bologna (BLQ)

Zeg "arrivederci" tegen Florence en vermijd het gedoe om op het laatste moment een taxi te boeken. Neem een vooraf geboekte privétransfer naar de luchthaven van Bologna (BLQ). Ontmoet uw chauffeur direct bij uw accommodatie in Florence en ontvang hulp bij uw bagage. Leun achterover en ontspan aan boord van uw luxe privévoertuig, rechtstreeks naar de luchthaven van Bologna. Kies tussen een Mercedes Benz-auto voor één of twee personen en een Mercedes Viano, of een Sprinter-minivan voor drie tot acht personen.

...
Florence: privétransfer naar de luchthaven van Pisa (PSA)

10. Florence: privétransfer naar de luchthaven van Pisa (PSA)

Of u nu voor zaken of voor uw plezier reist, vergeet het gedoe van het bellen van een taxi of uw eigen weg naar de luchthaven van Pisa met lokale vervoermiddelen. Gebruik in plaats daarvan een privé, vooraf geboekte privétransfer in één richting naar uw bestemming. Laat je begroeten door je chauffeur buiten je accommodatie in Florence. Ontvang assistentie bij uw bagage, leun achterover en ontspan aan boord van uw luxe privévoertuig, dat u precies op tijd naar de luchthaven van Pisa brengt. Kies tussen een Mercedes Benz auto voor één of twee personen of een Mercedes Viano of Sprinter minivan voor drie tot acht personen.

...

Sitemap Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.