Florence
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Florence Museumtickets: Onze meest aanbevolen

 • Florence: Getimede toegang tot Galleria degli Uffizi

  1. Florence: Getimede toegang tot Galleria degli Uffizi

  Ontdek kunstmeesterwerken in een van de grootste musea van ter wereld en profiteer van snelle toegang tot de wereldberoemde Galleria degli Uffizi in Florence. Bewonder de Italiaanse renaissancekunst van enkele van de grootste kunstenaars aller tijden. Zie schilderijen van Michelangelo, Da Vinci, Rafaël, Giotto, Cimabue, Tommaso Masaccio en vele anderen. Ga naar de meest gerenommeerde zaal van het museum om de prachtige collectie van Botticelli te zien. Bewonder zijn 'Primavera' en 'De geboorte van Venus' en zie de geboorte van de godin die uit het schuim van de zee komt. Ontsnap aan de haast en drukte van georganiseerde groepsrondleidingen en verken het museum in je eigen tempo. Je kunt zo lang blijven als je zelf wilt.

  Was duidelijk waar we de tickets op moesten halen en was zo gepiept. Daarna in de rij voor security, die ook snel ging en nog een keer voor de audioguide, wat ook vlot ging. Geen probleem dus. Nb in het Uffizi zelf was het behoorlijk druk.

 • Florence: Skip-the-Line Uffizi-rondleiding met kleine groepen

  2. Florence: Skip-the-Line Uffizi-rondleiding met kleine groepen

  De Galleria degli Uffizi is een absolute must bij een bezoek aan Florence. Gebouwd in 1560 en bekend als het oudste museum ter wereld, werd het ontworpen door de beroemde renaissance-architect Giorgio Vasari, maar had oorspronkelijk een ander doel. De groothertog van Toscane Cosimo I de Medici besloot het gezag van de Medici-familie te herstellen. De grote industrieën van Florence, zoals wol, zijde en het bankwezen, hadden een enorme invloed op de politiek in Florence. Nadat Cosimo I de meeste van zijn rivalen had uitgeschakeld, besloot hij de rest in één gebouw te verzamelen en aan elk van hen een kantoor te geven. Uffizi betekent eigenlijk kantoren. Cosimo's idee was om zijn ogen en oren op allemaal gericht te houden. Na de dood van Cosimo verloren zijn kinderen hun interesse in politiek. Zijn oudste zoon, Francesco I, bracht zijn privécollectie kunstwerken mee en maakte van de Uffizi...

  Onze groep bestond uit acht personen, onder leiding van een geweldige Italiaanse gids die Engels sprak met een Brits accent! Hij vertelde zeer enthousiast en kende veel interessante verhalen over de kunstwerken. Ook legde hij veel verbanden tussen verschillende schilderijen. De tour zou 2 uur duren, maar het werd 2,5 uur en dat was geen straf. Zeer de moeite waard.

 • Galleria degli Uffizi: tour

  3. Galleria degli Uffizi: tour

  Profiteer van voorrangstoegang en maak kennis met je gids voor een tour door de wereldberoemde Galleria degli Uffizi. Dit is een unieke ervaring voor als je je wilt verdiepen in het artistieke erfgoed van Florence.   Bezoek een van de mooiste musea ter wereld samen met een deskundige lokale gids, die je de verhalen achter de belangrijkste kunstwerken van de galerie vertelt. Kom meer te weten over de ontwikkeling van de Italiaanse kunst door de eeuwen heen en bewonder beroemde schilderijen van meesters als Giotto, Botticelli, Leonardo, Michelangelo, Caravaggio en vele anderen. Ontdek de geheimen van de grootste schilderijen uit de periode van de middeleeuwen tot de renaissance. Na je tour kun je in het museum blijven om zelf nog verder op ontdekkingstocht te gaan.

 • Florence: David van Michelangelo op gereserveerd tijdstip

  4. Florence: David van Michelangelo op gereserveerd tijdstip

  De Galleria dell'Accademia dankt haar bekendheid aan de sculpturen van Michelangelo: de Gevangenen, de Sint Matteüs en natuurlijk het beeld van David.  Bewonder het marmeren standbeeld van 5,17 meter hoog van de bijbelse  held David, een geliefd werk onder de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence; een onafhankelijke  stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door machtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie Medici.    In de aangrenzende zalen, die deel uitmaakten van 2 voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het C...

  Correcte afhandeling van de gemaakte reservatie. Het is een efficiënte wijze om het museum te bezoeken.

 • Florence: Boboli-tuinen op gereserveerd tijdstip

  5. Florence: Boboli-tuinen op gereserveerd tijdstip

  De tuinen strekken zich uit over een groot gebied en vormen een openluchtmuseum met grotten, grote fonteinen en antieke beelden uit de renaissance. Maak een van de vele wandelingen en ervaar hoe het leven aan het hof moet zijn geweest. De Grotta del Buontalenti is een kunstmatige grot gevuld met niet-natuurlijke stalactieten en stalagmieten, met beelden van schapen, herders en Romeinse godinnen. De grot ligt vlak bij de ingang van de Boboli-tuinen en aan het einde van de Vasaripassage. Op de bovenste hellingen van de Boboli-tuinen bevindt zich het Porseleinmuseum, dat je eveneens kunt bezoeken met dit toegangsbewijs voor de Boboli-tuinen.

  We hadden er iets meer van verwacht. Het was erg mooi, maar vooral gewoon veel gras en bomen. Het is dat we studentenkorting kregen, anders hadden we het ietwat duur gevonden.

 • Florence: snelle toegang Galleria degli Uffizi

  6. Florence: snelle toegang Galleria degli Uffizi

  Sla de lange wachtrijen over met dit voorrangsticket voor de Uffizi. Maak kennis met een medewerker van de lokale partner bij de ingang, onder het beeld van Dante Alighieri langs de Loggiato, ontvang je ticket en ga door de beveiliging om binnen te komen. Je kunt op deze manier zowel de rij om kaartjes te kopen overslaan als de rij om kaartjes op te halen. Bezoek dan een van Europa's oudste musea. Je maakt een reis door de kunstgeschiedenis van de middeleeuwen tot de renaissance. Je ziet hoogtepunten zoals Botticelli's 'Geboorte van Venus', Caravaggio's 'Medusa' en het enige schilderij op hout van Michelangelo. De Galleria beschikt over een onschatbare collectie van oude standbeelden en borstbeelden van de familie de Medici, die de gangen siert en bestaat uit oude Romeinse kopieën van verloren Griekse sculpturen.

 • Florence: Accademia Gallery Fast-Track Ticket

  7. Florence: Accademia Gallery Fast-Track Ticket

  Ontdek het genie van de grootste kunstenaars aller tijden, Michelangelo, door zijn talrijke sculpturen in de onmisbare Galleria dell'Accademia. Verspil geen tijd met wachten in de rij en haal het meeste uit uw bezoek aan Florence met een skip-the-line ticket naar de galerij. Ontvang gereserveerde tickets om het museum binnen te gaan en geniet van meer tijd om de kunst te waarderen. Bewonder binnen de David van Michelangelo en zie hoe zijn uitdrukking verandert als je door de kamer loopt. Bewonder de details en het evenwicht dat in een enkel stuk marmer is gebeiteld en ontdek zelf waarom David generaties over de hele wereld heeft geboeid. David vertegenwoordigt een bijbelse held die tegen Goliath wint en symboliseert de verdediging van burgerlijke vrijheden belichaamd in de Republiek Florence, een onafhankelijke stad in de Middeleeuwen en de Renaissance. Ervaar daarnaast andere sculptur...

 • Duomo van Florence: tour met voorrangstoegang

  8. Duomo van Florence: tour met voorrangstoegang

  Sla de lange rijen voor de kassa over en ga de kathedraal snel en gemakkelijk binnen. Zodra je de drempel over stapt, word je begroet door de 3 schepen van de kerk en het prachtige interieur. Bewonder het licht dat door de glas-in-loodramen naar binnen valt en het interieur van de kathedraal kleurrijk verlicht. Reis terug in de tijd terwijl je lokale gids je over de geschiedenis van de Duomo vertelt. Kom meer te weten over hoe het van een kleine kerk uit de 7e eeuw uitgroeide tot de op 3 na grootste kathedraal ter wereld. Luister hoe Brunelleschi innovatieve technieken ontwikkelde om de iconische koepel te bouwen en sta versteld van de enorme fresco van Zuccari en Vasari, die het laatste avondmaal afbeeldt. Na je rondleiding kun je zo lang je maar wilt in de kathedraal blijven.

 • Florence: toegang zonder wachtrij tot kleine groep Accademia Group

  9. Florence: toegang zonder wachtrij tot kleine groep Accademia Group

  Dompel jezelf onder in de beroemde Accademia van Florence. Volg een rondleiding door de galerij en ontdek de uitstekende collectie gotische en renaissanceschilderijen en andere kunstwerken.

  Bezoek het beroemde David-standbeeld van Michelangelo. Bekijk andere beroemde werken van de grote kunstenaar zoals The Prisoners, evenals andere meesterwerken van renaissancekunst.

  Luister naar informatief commentaar van je deskundige Engelssprekende gids, die elk werk weer tot leven zal brengen met inside-verhalen van een van 's werelds grootste kunstenaars.

  Fantastisch rondleiding van de gids. Kon alles erg leuk uitleggen. Ging met name over David. Daarna konden wij rustig de rest bekijken

 • Florence: privé- of semi-privétour door de Galleria degli Uffizi

  10. Florence: privé- of semi-privétour door de Galleria degli Uffizi

  Verken de Uffizi-galerij met een gids en skip-the-line tickets. Bekijk artistieke meesterwerken van enkele van de beroemdste kunstenaars uit de Renaissance. Bewonder Botticelli's Geboorte van Venus, de Aankondiging van Leonardo Da Vinci en meer. Wandel door prachtige zalen ontworpen door de beroemde renaissance-architect Giorgio Vasari. Leer meer over de vele artistieke schatten die in het museum zijn ondergebracht en dompel jezelf onder in de gouden eeuw van Florence.

Sitemap Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florence

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 12.595 beoordelingen

Alles werkt goed, trefpunt duidelijk zichtbaar door ticketwissel en snel een ticket gekregen ondanks de wachtrij, momenteel alleen rekening houden met meer tijd, aangezien je daarna naar de 3G-controle moet en daar staat ook een wachtrij.

Punctuele en nauwkeurige service. De aanwijzingen waren zeer duidelijk. We hebben niet in de rij gestaan om de voucher om te zetten in tickets of om binnen te komen, ondanks alle beperkingen vanwege de covir

We vonden het geweldig! (Twee personen) De volgende keer dat we Florence bezoeken, zullen we terugkomen en zullen we altijd blij zijn om de Uffizi aan te bevelen

De ingang vermijdt de wachtrij voor toegang tot de galerij niet, maar vermijdt de wachtrij voor het kopen van kaartjes

100% aan te bevelen. Het is het bezoek waard. Geniet van Boticelli, Da Vinci, Caravaggio, enz. Het heeft geen afval.