Florence Rolstoeltoegankelijk

Florence Rolstoeltoegankelijk: Onze meest aanbevolen

Florence: tijdvensterticket voor de David van Michelangelo

1. Florence: tijdvensterticket voor de David van Michelangelo

De Galleria dell'Accademia dankt haar bekendheid aan de sculpturen van Michelangelo: de Gevangenen, de Sint Matteüs en natuurlijk het beeld van David.  Bewonder het marmeren standbeeld van 5,17 meter hoog van de bijbelse  held David, een geliefd werk onder de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence; een onafhankelijke  stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door machtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie Medici.    In de aangrenzende zalen, die deel uitmaakten van 2 voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het Conservatorium van Cherubini.

Florence: Getimede toegang tot de Galleria degli Uffizi

2. Florence: Getimede toegang tot de Galleria degli Uffizi

Ontdek kunstmeesterwerken in een van de grootste musea van ter wereld en profiteer van snelle toegang tot de wereldberoemde Galleria degli Uffizi in Florence. Bewonder de Italiaanse renaissancekunst van enkele van de grootste kunstenaars aller tijden. Zie schilderijen van Michelangelo, Da Vinci, Rafaël, Giotto, Cimabue, Tommaso Masaccio en vele anderen. Ga naar de meest gerenommeerde zaal van het museum om de prachtige collectie van Botticelli te zien. Bewonder zijn 'Primavera' en 'De geboorte van Venus' en zie de geboorte van de godin die uit het schuim van de zee komt. Ontsnap aan de haast en drukte van georganiseerde groepsrondleidingen en verken het museum in je eigen tempo. Je kunt zo lang blijven als je zelf wilt.

Florence: toegangsticket Accademia Gallery met prioriteit

3. Florence: toegangsticket Accademia Gallery met prioriteit

Haal het meeste uit uw tijd in Florence met een skip-the-line toegangsticket voor de Galleria dell'Accademia. Bewonder een van 's werelds beroemdste sculpturen, de David van Michelangelo, en bekijk enkele van de andere werken van de beeldhouwer. Sla de lange wachtrijen over en betreed de galerij via een aparte ingang. Met uw gereserveerde ticket kunt u het loket overslaan en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel of geen tickets beschikbaar zijn. Bezoek de grote zaal om het standbeeld van David van Michelangelo te zien en leer meer over zijn gedachten en ideeën. Je kunt ook andere meesterwerken uit de Renaissance zien van meesters als Bartolini, Giambologna, Di Cione, di Buonaguida en Monaco. Last but not least, bewonder het gips van Lorenzo Bartolini voordat je je bezoek afsluit met schilderijen van Lorenzo Monaco en andere opmerkelijke 16e-eeuwse kunstenaars.

Florence: "Donatello, de Renaissance" in het Palazzo Strozzi

4. Florence: "Donatello, de Renaissance" in het Palazzo Strozzi

Bewonder de tentoonstellingszalen van het Palazzo Strozzi met dit voorrangsticket. Bezoek "Donatello, de Renaissance" op de belangrijkste en grootste tentoonstellingslocatie van Florence sinds de 20e eeuw. Vanaf 19 maart 2022 organiseren Fondazione Palazzo Strozzi en het Museo del Bargello "Donatello, De Renaissance". Deze eenmalige, historische tentoonstelling reconstrueert de opmerkelijke carrière van één van de belangrijkste en invloedrijkste meesters van de Italiaanse Renaissance en plaatst zijn werk naast meesterwerken van andere Italiaanse meesters uit de Renaissance, zoals Brunelleschi, Masaccio, Andrea Mantegna, Giovanni Bellini, Rafaël en Michelangelo. De tentoonstelling, samengesteld door Francesco Caglioti en opgezet als één enkele tentoonstelling op twee locaties, het Palazzo Strozzi en het Museo Nazionale del Bargello, is bedoeld om Donatello te eren en het debat over deze meester zowel in de tijd als in de ruimte uit te breiden, wat betreft materialen, technieken en genres.

Florence: toegangsticket Selfie Museum

5. Florence: toegangsticket Selfie Museum

Bezoek het Selfie Museum Firenze met dit toegangsbewijs. Bekijk de moderne kunst gemaakt door meer dan 400 honderd kunstenaars, maar communiceer ook met het kunstwerk om iets totaal nieuws en verfrissends te creëren. Interactie met kunst in een nieuw type ruimte waar bezoekers vrij zijn om hun creativiteit te uiten door gedenkwaardige foto's, afbeeldingen en videoclips te maken in interactie met deze unieke ruimte. Deel je fantasierijke creaties met je vrienden.

Florence: ticket Palazzo Vecchio en videogids

6. Florence: ticket Palazzo Vecchio en videogids

Palazzo Vecchio is het hart van Florence. Het werd gebouwd in 1299 als het huis voor de leiders van de middeleeuwse stad en het staat symbool voor de geschiedenis van de stad. De gouden eeuw van Palazzo Vecchio begon toen de Medici-familie besloot om het om te bouwen naar een echt paleis: een statige familieresidentie. Tijdens je bezoek bewonder je de architectuur van het palazzo, de beelden en de schilderijen en je leert meer over de rijke en complexe historie . Tijdens jouw 2 uur durende bezoek aan Palazzo Vecchio ontvang je een multimediagids in de vorm van een 7-inch tablet met fascinerende informatie in audio en hd-video en met spectaculaire 3D-creaties.

Florence: The Medici Experience Tour

7. Florence: The Medici Experience Tour

Als je houdt van de televisieserie 'De Medici', gefascineerd bent door Florence of gepassioneerd over kunst en geschiedenis, dan is de Medici-ervaringsreis een echt onmisbare kans. Na het ontmoeten van je deskundige lokale gids, reis je terug in de tijd terwijl je het prachtige Palazzo Medici binnengaat, de thuisbasis van de beruchte familie. Voel je een lid van de Medici-familie terwijl je door de kamers van hun prachtige paleis dwaalt. Ontdek familiegeheimen, samenzweringen en verhalen over liefde en haat terwijl je alles van Lorenzo The Magnificent en andere familieleden van je gids hoort. Lees meer over hoe de Medici aan de macht kwamen in Florence en wie hun meest krachtige vijanden waren. Terwijl u het Palazzo Medici verkent, bezoekt u de kapel van de koningen en bewondert u de ongelooflijke fresco's van enkele van de beroemdste familieleden. Na je bezoek aan het paleis, heb je de gelegenheid om door Florence te wandelen en de voetsporen te volgen van enkele van de meest geliefde, en gehate, historische figuren aller tijden!

Florence: entreeticket voor het Palazzo Pitti

8. Florence: entreeticket voor het Palazzo Pitti

Stap binnen in het Palazzo Pitti in Florence en verken de Palatijnse Galerij en de Galerij voor Moderne Kunst met jouw voorrangsticket. Bewonder historische collecties, zoals de Schatkamer van de Groothertogen en de Medici Collectie. Het palazzo, ontworpen in 1457 door Filippo Brunelleschi, is gebouwd voor de familie Pitti.Tegenwoordig herbergt het weelderige paleis uit de Renaissance een buitengewone kunstcollectie. Bewonder enkele van de ongelooflijke werken die de Medici's tijdens hun heerschappij hebben verzameld. Zie werken van Raphael, Caravaggio, Titiaan, Pietro da Cortona en Rubens. Door de ramen heb je uitzicht op de basiliek van Brunelleschi's Santo Spirito en de Boboli-tuinen.  Verken enkele van de belangrijkste musea van Florence tijdens jouw bezoek aan het Palazzo Pitti. Bezoek de Palatijnse Galerij op de eerste verdieping en ontdek een uitgebreide collectie schilderijen uit de 16e en 17e eeuw, alsook de Koninklijke Appartementen, met meubilair van een verbouwing uit de 19e eeuw. Ga vervolgens naar de tweede verdieping om de Galerij voor Moderne Kunst te bekijken en bewonder de mooie collectie schilderijen en beeldhouwwerken, voornamelijk Italiaanse, daterend van het einde van de 18e eeuw tot de Eerste Wereldoorlog. De elegante kamers, die bewoond werden door de groothertogen van Lotharingen, zijn versierd met werken uit de neoklassieke en romantische periode.

Pasta Cooking Experience in Florence

9. Pasta Cooking Experience in Florence

Italië staat wereldwijd bekend om zijn eten; fijne wijnen, pizza, biologische olijfolie en natuurlijk pasta. De perfecte partner voor je vakantie in Florence is een Italiaanse kookcursus waar je de geheimen leert van het creëren van verse Italiaanse pastagerechten vanuit het niets in een traditionele omgeving. De klas wordt drie keer per week gehouden in het Florentijnse stadscentrum en duurt ongeveer drie uur. Je culinaire avontuur wordt begeleid door een professionele kok die je bij elke stap van het proces begeleidt. Je maakt ook heerlijke sauzen (vegetarische opties beschikbaar) en een dessert om naast je verse pasta te genieten als je aan het einde van de les samen eet. Wijn is ook voorzien om een prachtige Italiaanse avond af te ronden.

4-gangen kookervaring in Florence

10. 4-gangen kookervaring in Florence

Deze Florentijnse kookles duurt ongeveer 4 uur. Gedurende deze tijd leert u hoe u een echt Italiaans menu kunt bereiden. Aan het einde van de les ontvang je de recepten voor de gerechten die je hebt gemaakt, zodat je een Italiaans diner kunt bereiden als je eenmaal thuis bent. Je ontmoet een professionele kok en hun team: de kookcursus wordt gehouden in de taal die je kiest. Je bereidt vier traditionele Toscaanse gerechten, waaronder: een voorgerecht, een pastacursus, een tweede gang en een dessert. Water en wijn zijn ook inbegrepen in deze kookervaring. Aan het einde van de les proef je wat je hebt gekookt. Er zijn vegetarische opties beschikbaar - informeer de leverancier over uw dieetwensen.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Andere belevingen
  • Workshops en cursussen
173 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 11

Veelgestelde vragen over Florence

Welke topattracties zijn een must-see in Florence?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Florence?

Sitemap Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florence

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 20.891 beoordelingen

Het beklimmen van de toren met slechts 3 andere mensen was geweldig voor ons. Het was een speciale ervaring voor ons om zo'n rustig, ontspannend, rustig uitzicht over Florence te hebben.

Zeer interessant om de aristocratiekamers te zien. VEEL meesterwerken van Raphael, Tician en anderen!

Het was fantastisch hier moet je zeker de tijd voor nemen zoveel kunst bij elkaar Top.

Top gids, zeer goed en duidelijk alles verteld, complimenten.

Aanrader! Super goede uitleg, was erg leuk en gezellig