Kies data
Florence

Shows & musicals

Florence Shows & musicals: Onze meest aanbevolen

Pasta Cooking Experience in Florence

1. Pasta Cooking Experience in Florence

Italië staat wereldwijd bekend om zijn eten; fijne wijnen, pizza, biologische olijfolie en natuurlijk pasta. De perfecte partner voor je vakantie in Florence is een Italiaanse kookcursus waar je de geheimen leert van het creëren van verse Italiaanse pastagerechten vanuit het niets in een traditionele omgeving. De klas wordt drie keer per week gehouden in het Florentijnse stadscentrum en duurt ongeveer drie uur. Je culinaire avontuur wordt begeleid door een professionele kok die je bij elke stap van het proces begeleidt. Je maakt ook heerlijke sauzen (vegetarische opties beschikbaar) en een dessert om naast je verse pasta te genieten als je aan het einde van de les samen eet. Wijn is ook voorzien om een prachtige Italiaanse avond af te ronden.

Heart of Florence: Diner en Three Tenors Concert Ticket

2. Heart of Florence: Diner en Three Tenors Concert Ticket

Breng een avond door in echte Italiaanse stijl, gewijd aan het ontdekken van de Toscaanse keuken en de meest gevierde Italiaanse opera-aria's en beroemde Napolitaanse liederen. Geniet van een diner in een typisch Florentijns restaurant op Piazza Signoria. In het restaurant wordt u ondergebracht in de karakteristieke interne kamers. Het vaste 3-gangenmenu bestaat uit een Toscaans voorgerecht met croutons, ravioli met boter en salie, Pennette dei golosi, dessert en 0,5 liter mineraalwater per persoon (vegetarische optie beschikbaar). Op een steenworp afstand van het restaurant wachten getalenteerde zangers op u na het diner in de intieme en oude setting van de Santo Stefano al Ponte-kerk. Geniet van een uitvoering van de mooiste aria's uit de opera's van Puccini, Verdi, Rossini en andere beroemde Italiaanse componisten, naast wereldberoemde Napolitaanse liederen. Kies tussen gereserveerde VIP-zitplaatsen op de eerste rij of centrale zitplaatsen.

Florence: pizzadiner en opera Arias-concert

3. Florence: pizzadiner en opera Arias-concert

Geniet van uw diner in een typisch Florentijns restaurant. Ontmoet live klassieke muziek in een prachtige oude setting. Geniet van een van de beste pizza's van de stad op een goed bewaard gebleven locatie, ingericht met meubels en antiek in de trendy wijk Oltrarno. Na uw diner kunt u genieten van een optreden met livemuziek en getalenteerde zangers in de suggestieve sfeer van een 15e-eeuwse kerk. Luister naar melodieën die over de hele wereld bekend zijn en worden geïnterpreteerd door sopranen, mezzosopranen, tenoren, baritons en bassen, in de renaissance-instellingen van de Santa Monaca-kerk. Luister naar melodieën van beroemde opera's Verdi, Puccini, Rossini en andere componisten.

Florence: privérondleiding door de centrale markt

4. Florence: privérondleiding door de centrale markt

Nadat je met je groep en gids bent samengekomen, ga je de markt op om iets anders te ervaren tijdens je bezoek aan Florence. Je gids zal ernaar streven een culinaire ervaring te creëren die je verbindt met de gemeenschap, en de beste lokale producenten en het eten dat ze aanbieden door middel van verschillende proeverijen viert. Ontdek de oorsprong van de producten terwijl je elke smaak tegenkomt. Uw bezoek zal bestaan uit een kleine groepsreis van maximaal 10 personen met een gids die zijn best zal doen om aan de verzoeken van elke deelnemer van de groep te voldoen. Tijdens je verkenning kun je verschillende verse gerechten proeven, terwijl je luistert naar de geschiedenis en herkomst van elk product dat door de producenten wordt aangeboden.   Terwijl u op de markt bent, bent u natuurlijk vrij om producten te kopen die u het meest tevreden en gefascineerd hebben. Aan het einde van je tour zal je gids je bij de uitgang van de markt achterlaten, maar als je wilt, kun je ervoor kiezen om onbeperkt door te zwerven.

Florence: privétour Nationaal Museum van Bargello

5. Florence: privétour Nationaal Museum van Bargello

Betreed het Nationaal Museum van Bargello via de voorrangsingang om wachten in de rij te voorkomen. Verken het historische gebouw, dat werd gebouwd tussen de 11e en de 14e eeuw en door de jaren heen verschillende functies heeft gehad. Ontdek met je gids een groot aantal kunstwerken, voornamelijk sculpturen, standbeelden en bas-reliëfs gemaakt door de grote Florentijnse Renaissance-kunstenaars. Bekijk opmerkelijke werken zoals de prachtige "Terre Cotte" van Luca en Andrea Della Robbia, en verschillende beelden gemaakt door Donatello, Mino van Fiesole en Desiderio Da Settignano. Zie de "Bottega dei Rossellino" en de "Formelle Bronzee" van het Baptisterium van Florence door Lorenzo Ghiberti en Filippo Brunelleschi. Bekijk een verscheidenheid aan werken van Giambologna Cellini en enkele vroege werken van Michelangelo. Geniet na je rondleiding van wat vrije tijd om het museum op je gemak te verkennen.

  • Toegangstickets
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Shows & musicals in Florence

Welke andere activiteiten dan Shows & musicals zijn de moeite waard in Florence?

Welke Shows & musicals in Florence nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.