Florence
Shows & musicals

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Florence Shows & musicals: Onze meest aanbevolen

Galleria degli Uffizi: tour

1. Galleria degli Uffizi: tour

Profiteer van voorrangstoegang en maak kennis met je gids voor een tour door de wereldberoemde Galleria degli Uffizi. Dit is een unieke ervaring wanneer je je wilt verdiepen in het artistieke erfgoed van Florence. De galerie is gevestigd op de eerste en tweede verdieping van het grote gebouw dat tussen 1560 en 1580 werd gebouwd naar een ontwerp van Giorgio Vasari.   Bezoek een van de mooiste musea ter wereld met een deskundige lokale gids, die je de verhalen achter de belangrijkste kunstwerken van de galerie vertelt. Kom meer te weten over de ontwikkeling van de Italiaanse kunst door de eeuwen heen en bewonder beroemde schilderijen van meesters als Giotto, Botticelli, Leonardo, Michelangelo, Caravaggio en vele anderen. Ontdek de geheimen van de mooiste schilderijen uit de periode van de middeleeuwen tot de Renaissance. Bewonder Botticelli's "Primavera" en "Geboorte van Venus" en denk na over zijn voorstelling van de geboorte van de godin waarbij zij uit het zeeschuim te voorschijn komt.Na je rondleiding kun je het museum in je eigen tempo verkennen en krijg je de kans om terug te gaan naar je favoriete plekjes.

...
Galleria dell'Accademia: tour

2. Galleria dell'Accademia: tour

Ga mee met een rondleiding door Galleria dell'Accademia en ontdek de fantastische kunstwerken van de renaissance, waaronder het onovertroffen standbeeld de David van Michelangelo. Nadat je de lange rijen voor de kassa hebt overgeslagen loop je de galerie in en begint je bezoek aan de verzameling muziekinstrumenten van de Medici's. Bewonder de duurste Stradivarius ter wereld, evenals andere unieke instrumenten. Vervolgens zie je de Slaven en Mattheus van Michelangelo, waarna je het beroemdste beeld van de kunstenaar, de David, met eigen ogen kunt bekijken. Leer meer over de creatie van dit beeld en de complexe geschiedenis van het stuk marmer dat Michelangelo gebruikte om zijn meesterwerk uit te houwen. Tenslotte kun je de pleisters van Lorenzo Bartolini bezichtigen alvorens jouw rondleiding te beëindigen met een bezichtiging van de prachtige collectie schilderijen van Lorenzo Monaco en andere opmerkelijke kunstenaars uit de 16e eeuw. Tijdens je rondleiding ontdek je ook minder bekende delen van dit wereldberoemde museum. 

...
Palazzo Pitti: tour

3. Palazzo Pitti: tour

Ga mee met een rondleiding door de Galleria Palatina, het uitbundige renaissancepaleis dat diende als hoofdwoning van de familie De Medici, nadat het in de 15e eeuw werd gebouwd. Vergaap je aan de fantastische collectie kunstwerken omringd door een rijk decor en originele ornamenten en versieringen, zoals je wel vaker ziet bij privécollecties.  Volg je lokale gids door de galerie en bewonder talloze renaissanceschilderijen, waaronder meesterwerken van Botticelli, Titiaan, Rubens, Caravaggio en vele andere Italiaanse en Europese schilders. Verken de Zalen der Planeten, die door de grote barokschilder Pietro da Cortona werden ontworpen om een prachtig decor van fresco's te bieden bij de schilderijenverzameling van de Medici's. Ter afsluiting bezoek je de koninklijke vertrekken, waar de koning van Italië ooit woonde.  Na je tour kun je op eigen gelegenheid nog eens teruggaan naar zalen of schilderijen waar je wat meer tijd aan wilt besteden. Dit is een ideale tour voor kunst- en geschiedenisliefhebbers, die nog beter wordt gemaakt door je kundige lokale gids en de voorrangstoegang.

...
Galleria dell'Accademia en Galleria degli Uffizi: tour

4. Galleria dell'Accademia en Galleria degli Uffizi: tour

Ontdek de meest bezochte kunstmusea van Florence samen met een professionele gids. Bewonder de belangrijkste werken terwijl je de Italiaanse renaissance beter leert begrijpen. Je gids neemt je via de prioriteitsingang mee naar beide musea, zonder dat je lang in de kassarijen hoeft te wachten. Tijdens de beleving staat je gids voor je klaar om de belangrijkste werken in de musea uit te leggen. De eerste halte is een bezoek aan de Galleria degli Uffizi met haar uitgebreide collectie schilderijen. Bewonder meesterwerken bij kunstenaars uit de renaissance als Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vince en vele anderen. Daarna neemt je gids je mee naar Galleria dell'Accademia om het beroemdste symbool van Florence te ontdekken: de David van Michelangelo. De Accedemia huisvest een van de grootste collecties beelden van Michelangelo. Je kunt ook de vele instrumenten van het museum bewonderen, een verzameling schilderijen met gouden achtergronden en de Sala dei Prignioni met beelden ontworpen voor paus Julius II.

...
Pasta Cooking Experience in Florence

5. Pasta Cooking Experience in Florence

Italië staat wereldwijd bekend om zijn eten; fijne wijnen, pizza, biologische olijfolie en natuurlijk pasta. De perfecte partner voor je vakantie in Florence is een Italiaanse kookcursus waar je de geheimen leert van het creëren van verse Italiaanse pastagerechten vanuit het niets in een traditionele omgeving. De klas wordt drie keer per week gehouden in het Florentijnse stadscentrum en duurt ongeveer drie uur. Je culinaire avontuur wordt begeleid door een professionele kok die je bij elke stap van het proces begeleidt. Je maakt ook heerlijke sauzen (vegetarische opties beschikbaar) en een dessert om naast je verse pasta te genieten als je aan het einde van de les samen eet. Wijn is ook voorzien om een prachtige Italiaanse avond af te ronden.

...
Hart van Florence: authentiek diner en concert

6. Hart van Florence: authentiek diner en concert

Breng een avond door in echte Italiaanse stijl, gewijd aan het ontdekken van de Toscaanse keuken en de meest gevierde Italiaanse opera-aria's en beroemde Napolitaanse liederen. Geniet van een diner in een typisch Florentijns restaurant. gelegen op Piazza Signoria. Op een steenworp afstand van het restaurant wachten getalenteerde zangers op u na het diner in de intieme en oude setting van de Santo Stefano al Ponte-kerk. Geniet van een uitvoering van de mooiste aria's uit de opera's van Puccini, Verdi, Rossini en andere beroemde Italiaanse componisten, naast wereldberoemde Napolitaanse liederen. Kies tussen gereserveerde VIP-zitplaatsen op de eerste rij of centrale zitplaatsen, zodat u volop kunt genieten van dit meeslepende spektakel.

...
Galleria degli Uffizi: privérondleiding

7. Galleria degli Uffizi: privérondleiding

Profiteer van voorrangstoegang en ga mee met een gids voor een privérondleiding door de wereldberoemde Galleria degli Uffizi. Dit is een unieke ervaring voor als je je wil verdiepen in het artistieke erfgoed van Florence.   Bezoek een van de mooiste musea ter wereld met een deskundige lokale gids, die je de verhalen achter de belangrijkste kunstwerken van de galerie vertelt. Leer meer over de ontwikkeling van de Italiaanse kunst door de eeuwen heen en bewonder bekende schilderijen uit de Italiaanse Renaissance van meesters als Giotto, Botticelli, Leonardo, Michelangelo en Caravaggio. Ontdek de geheimen van de mooiste schilderijen uit de periode van de middeleeuwen tot de Renaissance.  Bewonder Botticelli's "Primavera" en "De Geboorte van Venus" en denk na over zijn voorstelling van de geboorte van de godin waarbij zij uit het zeeschuim te voorschijn komt. Geniet na je rondleiding van vrije tijd om het museum in je eigen tempo te verkennen.

...
Florence: privérondleiding door de Galleria degli Uffizi

8. Florence: privérondleiding door de Galleria degli Uffizi

Ontdek de bakermat van de renaissancekunst, de Galleria degli Uffizi, tijdens een rondleiding van 2 uur en ontdek werken van meesters als Caravaggio, Giotto, Vasari, Raphael en Donatello. Bewonder in het gezelschap van een professionele gids meesterwerken uit de Italiaanse Renaissance, zoals De geboorte van Venus en De lente van Botticelli, Tondo Doni van Michelangelo, Het schild met het hoofd van Medusa van Caravaggio en De aankondiging van Leonardo Da Vinci. Profiteer van de persoonlijke ervaring van een privétour met een gids die volledig tot uw beschikking staat. Na je rondleiding kun je zo lang als je wilt in de galerij blijven om de schoonheid en inspiratie van dit spectaculaire museum op te snuiven.

...
Florence: Semi-Private Uffizi Gallery Tour

9. Florence: Semi-Private Uffizi Gallery Tour

Ontdek een van de meest bezochte musea ter wereld met een semi-privétour onder leiding van een deskundige lokale gids. Tijdens je ervaring zal je gids je de mooiste kunstwerken uitleggen, zodat je de kunst en het verhaal van de Italiaanse Renaissance het beste kunt waarderen. De galerij trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers die deze kunstcollectie willen verkennen, en onder de vele meesterwerken vindt u het werk van kunstenaars en protagonisten van de Renaissance zoals Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci, Vasari en vele anderen. Met je gids sla je de rijen over om naar binnen te gaan vanaf de prioritaire ingang naar de galerij, en eenmaal binnen geniet je van een chronologisch reisschema waarmee je door de tijd kunt reizen. Als je de hoogtepunten bezoekt, begin je met Byzantijnse kunst in Toscane, voordat je langzaam je weg baant naar de prachtige Renaissance. Na uw fantastische rondleiding kunt u vrij in de galerij verblijven, waar u kunt kiezen om een drankje te drinken aan de bar en te genieten van het fantastische uitzicht.

...
Florence: Exclusieve Uffizi, David en Accademia Tour

10. Florence: Exclusieve Uffizi, David en Accademia Tour

Ontdek de meest bezochte musea in Florence samen met een professionele gids. Samen bewonder je de belangrijkste werken van de tentoonstelling terwijl je de kunst van de Italiaanse Renaissance waardeert. Je gids neemt je mee door de prioritaire ingang naar beide galerijen zonder in de lange rijen te hoeven wachten. Tijdens uw ervaring staat uw gids voor u klaar om de belangrijkste kunstwerken uit de musea toe te lichten. De eerste stop is het bezoek aan de Uffizi-galerij met zijn picturale collecties en meesterwerken van kunstenaars en protagonisten van de Renaissance zoals Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en vele anderen. Later neemt de gids je mee naar de Accademia-galerij om het beroemdste Florentijnse symbool te ontdekken: David van Michelangelo. De galerij is een van de plaatsen met het hoogste aantal sculpturen van Michelangelo, en is een plek waar u ook het museum van muziekinstrumenten, de verzameling schilderijen met gouden achtergrond en de Sala dei Prigioni met sculpturen ontworpen voor paus Julius kunt bewonderen II.

...

Sitemap Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.