Rondleiding

Florence: wandeling & skip-the-line Galleria dell'Accademia

Florence: wandeling & skip-the-line Galleria dell'Accademia

Vanaf € 39 per persoon

Kom meer te weten over de prachtige stad Florence op deze wandeling van 2.5 uur. Wandel door de historische straten, bewonder de prachtige architectuur uit de Renaissance, sla de rij over bij de Galleria dell'Accademia en bezoek de beroemde Dom.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Zie het beste van Florence waaronder Palazzo Vecchio, Piazza della Signoria, en nog veel meer
 • Loop voorbij de lange rijen bij de Accademia om Michelangelo's 'David' te zien
 • Bewonder de spectaculaire Duomo van Florence vanaf de buitenkant, bekroond door de koepel van Brunelleschi
 • Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence in minder dan 3 uur met een lokale, deskundige gids
 • Voel de grote kunstwerken en architectuur van de stad tot leven komen met boeiende toelichting van je gids
Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Ontdek het historische centrum van Florence tijdens deze 2,5 uur durende wandeling langs de imposante Dom, het elegante Uffizi-plein, de beroemde leermarkt en de Galleria dell'Accademia met de David van Michelangelo. Wandel door de tijdloze straatjes met hun middeleeuwse en renaissancearchitectuur, bewonder de stad in al zijn glorie en ontdek de verborgen schatten - en dat alles in 1 ochtend! De wandeling begint met toegang met voorrang tot de Galleria dell'Accademia, waar je de meesterwerken van Michelangelo, zoals het beeld der slaven en de beroemde David, met eigen ogen kunt aanschouwen. Je vervolgt je weg naar de adembenemende Kathedraal van Santa Maria del Fiore, met de indrukwekkende koepel van Brunelleschi. Kijk naar de deuren van Ghiberti, door Michelango ook wel de 'poorten van het paradijs' genoemd, en bekijk de kathedraal van dichtbij, waar je gids je interessante weetjes over dit bouwwerk vertelt. Tijdens de wandeltocht maak je kennis met de fascinerende geschiedenis van Florence, het civiele en politieke centrum van de renaissance, beroemd om zijn oude standbeelden en de prachtige fonteinen. Bezoek met je gids alle bezienswaardigheden van Florence, waaronder de iconische sculpturen op Piazza Signoria, Palazzo Vecchio en de binnenplaats van Uffizi. Je deskundige lokale gids, een getrainde verteller, zal Florence door de eeuwen heen tot leven brengen - van het verschrikkelijke middeleeuwse tijdperk tot de glorieuze Renaissance-jaren. Beëindig de rondleiding bij de Uffizi.
Inbegrepen
 • 2,5 uur durende groepswandeling met maximaal 20 personen
 • Lokale deskundige gids
 • Headsets indien nodig, zodat u geen detail mist
 • Toegang zonder wachtrij en rondleiding door de Galleria dell'Accademia
 • Bezoek de Duomo van buitenaf
 • Fooien
 • Hotel ophaal-/terugbrengservice
 • Toegang met voorrang bij de kathedraal
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten een in de EU geldige Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. Geldige Green Passes kunnen worden verkregen door een van de volgende documenten te uploaden in de Green Pass- of Covid Certificate-app: bewijs van vaccinatie, bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden, een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 72 uur bij aanvang van de activiteit óf een negatieve antigeentest die niet ouder is dan 48 uur bij aanvang van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Je gids ontmoet je in de buurt van de Galleria degli Uffizi, aan het eind van Piazzale degli Uffizi bij de rivier de Arno, net aan de voet van een standbeeld van Galileo Galilei (met je gezicht naar de rivier het standbeeld in de rechterhoek)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Skip-the-line toegang tot de Accademia is niet gegarandeerd op de eerste zondag van elke maand, omdat de toegang voor iedereen gratis is. In plaats van een bezoek aan de Accademia maakt u op deze dagen een uitgebreide stadswandeling. Gasten ontvangen een gedeeltelijke terugbetaling
 • Gasten met een rolstoel of mobiliteitsbeperkingen kunnen niet worden ondergebracht op groepsreizen. Kinderwagens of kinderwagens kunnen ook niet worden ondergebracht
 • Houd er rekening mee dat vanaf 6 augustus 2021 op alle openbare locaties in Italië bezoekers ouder dan 12 jaar een groencertificaat voor COVID-19 en een identiteitsbewijs moeten overleggen, waaruit blijkt dat ze volledig zijn gevaccineerd (met een EMA-goedgekeurd vaccin), of dat ze zijn getest (PCR of antigeen) met een negatief resultaat in de afgelopen 48 uur, of ze zijn minstens 15 dagen en niet ouder dan 6 maanden hersteld van COVID-19 (met een PCR- of antigeentest). Groene passen moeten in het Italiaans of Engels zijn en kunnen in digitale of gedrukte vorm worden gepresenteerd.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 68 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Interessante wandeling door Florence met goede gids

Goed georganiseerde wandeling. Zeer bekwame gids (Annette). Echt de highlights van Florence. Ik had maar 1 dag in Florence en dit was een goede manier om de dag mee te beginnen. Voordeel was ook dat deze tour vroeg begint. Museum was klein maar we hebben wel bijna alles kunnen zien en kregen ook goede uitleg van de gids. Audiosysteem werkte prima. Voor herhaling vatbaar.

Verder lezen

7 oktober 2019

Very good tour taking you along the main highlights (statues/palaces/Dante area) of Florence in 2 hours, ending at the Academia to marvel at the original David statue. Interesting background into the different eras (middle ages/renaissance/baroque) and stories about the Medici family and Florence’s famous artists. Audio system worked very well, allowing to hear the guide while on the move and to get the best view of the highlights. English proficiency was excellent. Very much enjoyed the tour!

Verder lezen

22 augustus 2021

Vertalen

Veel gezien, toer zit goed in elkaar

De guide Francesca heeft de geschiedenis met veel passie verteld, begrip gekweekt voor wat we zien

9 april 2017

Georganiseerd door

Product ID: 3097