Meer foto's

Vanaf € 55 per persoon

Skip-the-Line Stadstour: met Accademia & Duomo

Product ID: 3097
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Frans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Maak kennis met de stad Florence; met deze tour leer je je goed orienteren en kun je de rest van je verblijf beter organiseren
 • Skip de line op alle beroemde bezienswaardigheden zoals de Galleria dell'Accademia waar je je kunt vergapen aan David van Michelangelo
 • Vermijd de rijen en loop direct door naar de beroemde Dom; de prachtige kathedraal van Santa Maria del Fiore
Overzicht
Leer de prachtige stad Florence kennen op deze wandeltocht van 3 uur. Wandel langs de historische straten, bezoek beroemde bezienswaardigheden, geniet van de prachtige architectuur uit de Renaissance en skip the line bij de Accademia Gallery en de Duomo.
Wat te verwachten
Ontdek het historische centrum van Florence op deze 3 uur durende wandeling met inbegrip van de Ponte Vecchio, de imposante Dom, het elegante Uffizi-plein, de beroemde leer markt en de Galleria dell'Accademia met Michelangelo's David. Wandel langs de tijdloze straatjes in de architectuur van de Middeleeuwen en de Renaissance, bewonder de stad in zijn voortdurende glorie en ontdek de verborgen schatten. Dit alles in 1 ochtend!

De tour begint met skip the line-toegang tot de Accademia-galerie, waar je de kans hebt meesterwerken van Michelangelo; het beeld der slaven en de legendarische David, met eigen ogen te aanschouwen.

Je vervolgt je weg naar de adembenemende Kathedraal van Santa Maria del Fiore, met de indrukwekkende koepel van Brunelleschi. Kijk naar de deuren van Ghiberti, door Michelango ook wel de 'poorten van het paradijs' genoemd, en ga de Duomo binnen.

Tijdens de wandeltocht maak je kennis met de fascinerende geschiedenis van Florence, het civiele en politieke centrum van de Renaissance, beroemd om zijn oude standbeelden, prachtige fonteinen, de beroemde Galleria degli Uffizi en het middeleeuwse Palazzo Vecchio. Je tocht gaat verder als je richting het religieus centrum gaat en even stopt bij de Kerk van Orsanmichele waar je geniet van ingenieuze standbeelden van beroemde kunstenaars zoals Donatello, Ghiberti, en Verrocchio.

Wrijf de neus van het legendarische zwijn, "il Porcellino," om te zorgen voor een terugkeer naar Florence en bezoek het Piazza della Repubblica, ooit het oude forum, nu een populaire ontmoetingsplaats voor bekende schrijvers, kunstenaars en de lokale bevolking.

De tour eindigt bij Lungarno, met zicht op de Ponte Vecchio.
Inbegrepen
 • 3 uur durende groeps wandeltocht met een maximum van 25 personen
 • Deskundige lokale gids
 • Koptelefoons
 • Skip the line ingang bij de Galleria dell'Accademia
 • Ticket voor de Galleria dell'Accademia en alle reservatiekosten
 • Skip-the-Line-toegang bij de Duomo
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Hotel ophalen en terugbrengen
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Wat je moet weten
• Skip-the-line toegang tot de Accademia is op elke eerste zondag van de maand niet gegarandeerd, omdat toegang dan voor iedereen gratis is. Op deze dagen gaan we i.p.v. naar de Accademia, een langere wandeltocht maken naar o.a. Ponte Vecchio, Pitti Palace (van buitenaf)en de wijk van Santo Spirito. Gasten krijgen een gedeelte van hun geld terug
• Op zondag en tijdens religieuze feesten kan bezoek aan de Duomo worden beperkt. Ook is bij de avondtour een bezoek binnen de Duomo niet inbegrepen daar de kathedraal dan gesloten is. In dit geval wordt een gedetailleerde rondleiding gegeven van buitenaf
• De tour is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers of mensen met fysieke beperkingen, of kinderwagens
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (10 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Wonders Ltd.

Product ID: 3097