Meer foto's

Vanaf € 73 per persoon

Skip the Line: Rondleiding Accademia en Uffizi

Product ID: 6561
Belangrijke Informatie
Duur
2.45 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Sla de lange rijen over tot de Uffizi en de Accademia, 2 van de beroemdste kunstgalerijen in de wereld
  • Zie de David van Michelangelo
  • Bewonder de prachtige "Geboorte van Venus" van Botticelli in de Uffizi
  • Kom meer te weten over de Renaissance collecties van de Medici
  • Ontdek werken van Da Vinci, Giotto, Raffaello en vele anderen
Overzicht
Sla de lange rijen over en bezoek 2 van de beroemdste kunstmusea in Florence en ontdek de schatten van zowel de Accademia en de Uffizi. Zie meesterwerken uit de collecties van de Medici uit de Renaissance alsook de legendarische David van Michelangelo.
Wat te verwachten
Ga als eerste naar de Accademia, ingesteld door de Groothertog van Toscane, Pietro Leopoldo, die gebruik maakte van de kloosters van San Matteo en San Niccolò om een kunstgalerij in te stellen opdat studenten de meesterwerken uit het verleden konden bestuderen. Ontdek de fascinerende collectie aan meesterwerken samen met je deskundige gids. Zie de legendarische David van Michelangelo en bewonder de collecties van de Medici uit de gotische periode en de Renaissance.

De rondleiding door de Accademia duurt circa 90 minuten en daarna kan je nog zelf door het museum lopen. Ga lekker lunchen bij één van de fantastische lokale restaurants in de buurt en tref je gids 's middags weer om de Galleria degli Uffizi te bezoeken.

De Galleria degli Uffizi is het beroemdste museum in Florence en ligt op de laatste verdieping van een indrukwekkend 16e eeuws gebouw dat door Giorgio Vasari gebouwd werd. Sla de lange rijen over en ga direct met je gids naar binnen. De gids zal je een aantal wereldberoemde kunstwerken laten zien van o.a. Botticelli, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Raffaello, Giotto, Cimabue, Masaccio en vele anderen. Ontdek bijzonderheden zoals de beroemde werken van Botticelli, "Primavera" en de "Geboorte van Venus". Voel je vrij om het museum zelf te verkennen, zodra de rondleiding is afgelopen; je bent vrij om door de gangen zwerven tot sluitingstijd!
Inbegrepen
  • Toegangskaarten voor de Accademia en Galleria degli Uffizi
  • Koptelefoons, om de gids duidelijk te kunnen horen (voor groepen van meer dan 15 personen)
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

10:00 uur bij de Galleria dell'Accademia, bij de entree voor mensen met een reservering. Vanaf november 2016 is de ontmoetingstijd om 10:15 uur. 16:20 uur bij de Galleria degli Uffizi, bij deur 1 - entree voor mensen met reservering. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• De lokale gidsservice kan in 2 talen verzorgd worden.
• Met je Skip-the-Line ticket kun je de wachtrij voor gereserveerde tickets overslaan, maar je moet nog wel in de rij staan voor de security check
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (79 Beoordelingen)

Georganiseerd door

CAF Tour & Travel

Product ID: 6561