Kies data

Florence Toegangstickets

Florence Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Florence: tijdgebonden ticket met voorrangstoegang Uffizi

1. Florence: tijdgebonden ticket met voorrangstoegang Uffizi

Verken de meesterwerken in een van de grootste musea ter wereld en profiteer van snelle toegang tot de wereldberoemde Galleria degli Uffizi in Florence. Bewonder de Italiaanse renaissancekunst van enkele van de grootste kunstenaars aller tijden. Zie schilderijen van Michelangelo, Da Vinci, Rafaël, Giotto, Cimabue, Tommaso Masaccio en vele anderen. Ga naar de meest gerenommeerde zaal van het museum en zie de prachtige collectie van Botticelli. Bewonder zijn 'Primavera' en 'De geboorte van Venus' en zie de geboorte van de godin die uit het schuim van de zee komt. Ontsnap aan de haast en drukte van georganiseerde groepsrondleidingen en verken het museum in je eigen tempo. Je kunt zo lang in het museum blijven als je zelf wilt. Om nog meer verbluffende kunst te zien, kun je ook tickets met voorrangstoegang voor het Palazzo Pitti en de Boboli-tuinen toe aan je tour toevoegen. Na afloop van je bezoek aan de Uffizi kun je het paleis en de tuinen in willekeurige volgorde binnen 5 dagen bezoeken.

Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

2. Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

Ontdek wereldberoemde schilderijen, beeldhouwwerken en wandtapijten met een toegangsticket met tijdvenster voor de Galleria dell'Accademia in Florence. Bekijk iconische werken van Michelangelo zoals 'De Gevangenen', 'Sint Matteüs' en het standbeeld van David. Bekijk werken van andere beroemde meesters zoals Bartolini.  Bewonder het 5,17 meter hoge marmeren standbeeld van de bijbelse held David, een favoriet onderwerp in de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence, een onafhankelijke stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door krachtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie De' Medici.    In de aangrenzende ruimtes, die deel uitmaakten van twee voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met een belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het Conservatorium van Cherubini.

Florence: gereserveerd ticket Uffizi met digitaal boekje

3. Florence: gereserveerd ticket Uffizi met digitaal boekje

Sla de lange wachtrijen over met een voorrangsticket voor de Uffizi. Ontmoet een medewerker van de lokale partner bij de ingang, onder het beeld van Dante Alighieri langs de Loggiato, neem je ticket in ontvangst en ga door de beveiliging om binnen te komen. Je kunt op deze manier zowel de rij om kaartjes te kopen als de rij om kaartjes op te halen overslaan. Dan is het tijd om een van Europa's oudste musea te gaan verkennen. Je maakt een reis door de geschiedenis van de kunst van de middeleeuwen tot de renaissance. Bewonder hoogtepunten zoals Botticelli's 'Geboorte van Venus', Caravaggio's 'Medusa' en het enige schilderij van Michelangelo op hout. De gallerie beschikt over een onschatbare collectie van oude standbeelden en borstbeelden van de familie de Medici, die de gangen siert en bestaat uit oude Romeinse kopieën van verloren Griekse sculpturen.

Florence: toegangsticket Accademia Gallery met prioriteit

4. Florence: toegangsticket Accademia Gallery met prioriteit

Haal het meeste uit uw tijd in Florence met een ticket met voorrangstoegang tot de Galleria dell'Accademia. Bewonder een van 's werelds beroemdste sculpturen, Michelangelo's David, en bekijk enkele andere werken van de beeldhouwer. Sla de lange rijen over en betreed de galerij via een aparte ingang. Met uw gereserveerde ticket kunt u de kassa overslaan en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel of geen tickets beschikbaar zullen zijn. Bezoek de grote zaal om het standbeeld van David van Michelangelo te zien en enkele van zijn onvoltooide werken die nog steeds zijn beitelsporen dragen. Ontdek de Gipsoteca met originele gipsen modellen gemaakt door 19e-eeuwse Florentijnse beeldhouwers. Verken vervolgens de andere galerijen van het museum en bekijk meesterwerken van middeleeuwse en renaissanceschilders. Ga naar de bovenste verdieping om enorme middeleeuwse altaarstukken te bewonderen voordat je je bezoek afsluit.

Florence: Santa Maria del Fiore Tickets met Dome Climb

5. Florence: Santa Maria del Fiore Tickets met Dome Climb

Ontdek de schoonheid van de Santa Maria del Fiore-kathedraal tijdens een exclusief avontuur. Bewonder de 13e-eeuwse gotische kerk, een parel van Florentijnse architectuur en die nu wordt beschouwd als de 4e grootste kerk van Europa. Geniet van onvergetelijke uitzichten en ongelooflijke verhalen over de 2e grootste Duomo in Italië. Loop de historische 463 treden op en bewonder de prachtige stad Florence vanuit een heel ander perspectief. Bekijk beroemde fresco's van Vasari en Zuccari. Loop rond de Santa Reparata-crypte en leer over de geschiedenis van de kathedraal in het Museum van de Duomo. Klim in je eigen tempo naar de top van de grootste koepel ter wereld gebouwd door Brunelleschi. Rust aan de top uit en geniet van een van de meest geweldige uitzichten van Florence. Bewonder in het interieur de 16e-eeuwse fresco's geschilderd door Vasari en Zuccari.

Florence: toegangsticket Selfie Museum

6. Florence: toegangsticket Selfie Museum

Bezoek het Selfie Museum Firenze met dit toegangsbewijs. Bekijk de moderne kunst gemaakt door meer dan 400 honderd kunstenaars, maar communiceer ook met het kunstwerk om iets totaal nieuws en verfrissends te creëren. Interactie met kunst in een nieuw type ruimte waar bezoekers vrij zijn om hun creativiteit te uiten door gedenkwaardige foto's, afbeeldingen en videoclips te maken in interactie met deze unieke ruimte. Deel je fantasierijke creaties met je vrienden.

Heart of Florence: Diner en Three Tenors Concert Ticket

7. Heart of Florence: Diner en Three Tenors Concert Ticket

Breng een avond door in echte Italiaanse stijl, gewijd aan het ontdekken van de Toscaanse keuken en de meest gevierde Italiaanse opera-aria's en beroemde Napolitaanse liederen. Geniet van een diner in een typisch Florentijns restaurant op Piazza Signoria. In het restaurant wordt u ondergebracht in de karakteristieke interne kamers. Het vaste 3-gangenmenu bestaat uit een Toscaans voorgerecht met croutons, ravioli met boter en salie, Pennette dei golosi, dessert en 0,5 liter mineraalwater per persoon (vegetarische optie beschikbaar). Op een steenworp afstand van het restaurant wachten getalenteerde zangers op u na het diner in de intieme en oude setting van de Santo Stefano al Ponte-kerk. Geniet van een uitvoering van de mooiste aria's uit de opera's van Puccini, Verdi, Rossini en andere beroemde Italiaanse componisten, naast wereldberoemde Napolitaanse liederen. Kies tussen gereserveerde VIP-zitplaatsen op de eerste rij of centrale zitplaatsen.

Florence: toegang tot de Koepel van Brunelleschi

8. Florence: toegang tot de Koepel van Brunelleschi

Profiteer van gereserveerde toegang tot de Koepel van Brunelleschi, onderdeel van de Dom van Florence, met dit ticket. Ontmoet de plaatselijke assistent op het trefpunt, overhandig je voucher, en ontvang jouw tickets om jouw ervaring te beginnen. Ga eerst de Koepel binnen en beklim de 463 treden om de top te bereiken. Let op: de doorgang is smal, er is geen lift, en de klim wordt niet aanbevolen voor mensen met hartproblemen, hoogtevrees of claustrofobie. Bewonder de eivormige architectuur van de Koepel, die in zijn tijd het grootste bouwwerk ter wereld was. Tijdens je bezoek heb je de kans om de vele fresco's en glas-in-loodramen van de Dom te bekijken. Bewonder de fresco's van het Laatste Oordeel van Zuccari en Giorgio Vasari, en geniet vanaf de top van een prachtig panorama over Florence en haar omgeving.

Florence: ticket voor Italiaanse opera-concert Santa Monaca-kerk

9. Florence: ticket voor Italiaanse opera-concert Santa Monaca-kerk

Wees getuige van de magie van de Italiaanse opera tijdens een liveconcert in Florence. Luister naar de majestueuze werken van Verdi, Rossini, Puccini, Bellini en Mascagni, uitgevoerd door professionele zangers. Geniet van de ongeëvenaarde akoestiek van de Santa Monaca-kerk, gebouwd in het jaar 1400. Stap deze prachtige oude kerk binnen voor een reis terug in de tijd. Word volledig ondergedompeld in de Italiaanse cultuur en geniet van de magie van live opera in een intieme setting. Geniet van de prachtige stemmen van professionele artiesten, begeleid door een vleugel. Gelegen in het historische centrum, zal een wandeling naar de kerk op zich al een romantische ervaring zijn. Verander uw nacht in Florence in een date night om nooit te vergeten door deel te nemen aan een oude Italiaanse traditie. Leun achterover tijdens de pauze en drink op eigen kosten een glas wijn.

Florence: Accademia gereserveerd ticket met digitaal boekje

10. Florence: Accademia gereserveerd ticket met digitaal boekje

Ontdek het genie van de grootste kunstenaars aller tijden, Michelangelo, door zijn talrijke sculpturen in de onmisbare Galleria dell'Accademia. Verspil geen tijd met wachten in de rij en haal het meeste uit uw bezoek aan Florence met een skip-the-line ticket naar de galerij. Ontvang gereserveerde tickets om het museum binnen te gaan en geniet van meer tijd om de kunst te waarderen. Bewonder binnen de David van Michelangelo en zie hoe zijn uitdrukking verandert als je door de kamer loopt. Bewonder de details en het evenwicht dat in een enkel stuk marmer is gebeiteld en ontdek zelf waarom David generaties over de hele wereld heeft geboeid. David vertegenwoordigt een bijbelse held die tegen Goliath wint en symboliseert de verdediging van burgerlijke vrijheden belichaamd in de Republiek Florence, een onafhankelijke stad in de Middeleeuwen en de Renaissance. Ervaar daarnaast andere sculpturen die door Michelangelo zijn gesneden, zoals Prigioni (Gevangenen). Deze verwrongen lichamen waren bedoeld voor het graf van paus Julius II, maar het graf werd nooit voltooid. Verken het museum verder en bekijk beelden en schilderijen van andere renaissancekunstenaars zoals Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi en Sandro Botticelli. U kunt ook een bezoek brengen aan de zaal gewijd aan de collectie oude muziekinstrumenten van het Cherubini Conservatorium, de afdeling Muziekinstrumenten. Deze collectie bevat een viool van Antonio Stradivarius die behoort tot het Medicean Quintet.

  • Toegangstickets
  • Combi-aanbiedingen
41 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Florence

Welke topattracties zijn een must-see in Florence?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Florence?

Overzicht activiteiten in Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florence

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 28.394 beoordelingen

Ik besloot op korte termijn dat ik de geweldige Brunelleschi-koepel van de Duomo van Florence zou willen beklimmen. Mijn reispartner kon het vanwege fysieke beperkingen niet proberen en ik dacht dat ik niet zou gaan. Ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb, want het was de klim van 463 treden zeker waard als je het fysiek aankunt. Het is een unieke ervaring! Ik had het geluk een koele dag te hebben - ik zou het veel moeilijker vinden op een warme dag. De koepel is ontzagwekkend en het is moeilijk te geloven dat hij zelfs maar bestaat. Het uitzicht vanaf het buitenterras helemaal bovenaan is adembenemend. Op de een of andere manier wist ik niet dat er 3 niveaus van weergave zijn, 2 binnen de koepel en de 3e is buiten. Als je kunt, doe het dan zoals woorden niet kunnen beschrijven hoe opwindend het is!

Het beklimmen van de toren met slechts 3 andere mensen was geweldig voor ons. Het was een speciale ervaring voor ons om zo'n rustig, ontspannend, rustig uitzicht over Florence te hebben.

Vriendelijk onthaal, ipad samsung, geweldig uitgelegd alleen spijtig dat de letters op het plan nergens te vinden waren in de kamers, was een beetje zoeken

Het was fantastisch hier moet je zeker de tijd voor nemen zoveel kunst bij elkaar Top.

leuke interactieve manier om Leonardo te leren kennen