Kies data

Florence Zelfgeleide activiteiten

Florence Zelfgeleide activiteiten: Onze meest aanbevolen

Florence: voorrangstoegangsticket Galleria dell'Accademia met eBook

1. Florence: voorrangstoegangsticket Galleria dell'Accademia met eBook

Haal het meeste uit uw tijd in Florence met een ticket met voorrangstoegang tot de Galleria dell'Accademia. Bewonder een van 's werelds beroemdste sculpturen, Michelangelo's David, en bekijk enkele andere werken van de beeldhouwer. Sla de lange rijen over en betreed de galerij via een aparte ingang. Met uw gereserveerde ticket kunt u de kassa overslaan en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel of geen tickets beschikbaar zullen zijn. Bezoek de grote zaal om het standbeeld van David van Michelangelo te zien en enkele van zijn onvoltooide werken die nog steeds zijn beitelsporen dragen. Ontdek de Gipsoteca met originele gipsen modellen gemaakt door 19e-eeuwse Florentijnse beeldhouwers. Verken vervolgens de andere galerijen van het museum en bekijk meesterwerken van middeleeuwse en renaissanceschilders. Ga naar de bovenste verdieping om enorme middeleeuwse altaarstukken te bewonderen voordat je je bezoek afsluit.

Florence: Santa Maria del Fiore Tickets met Dome Climb

2. Florence: Santa Maria del Fiore Tickets met Dome Climb

Ontdek de schoonheid van de Santa Maria del Fiore-kathedraal tijdens een exclusief avontuur. Bewonder de 13e-eeuwse gotische kerk, een parel van Florentijnse architectuur en die nu wordt beschouwd als de 4e grootste kerk van Europa. Geniet van onvergetelijke uitzichten en ongelooflijke verhalen over de 2e grootste Duomo in Italië. Loop de historische 463 treden op en bewonder de prachtige stad Florence vanuit een heel ander perspectief. Bekijk beroemde fresco's van Vasari en Zuccari. Loop rond de Santa Reparata-crypte en leer over de geschiedenis van de kathedraal in het Museum van de Duomo. Klim in je eigen tempo naar de top van de grootste koepel ter wereld gebouwd door Brunelleschi. Rust aan de top uit en geniet van een van de meest geweldige uitzichten van Florence. Bewonder in het interieur de 16e-eeuwse fresco's geschilderd door Vasari en Zuccari.

Florence: toegangsticket Selfie Museum

3. Florence: toegangsticket Selfie Museum

Bezoek het Selfie Museum Firenze met dit toegangsbewijs. Bekijk de moderne kunst gemaakt door meer dan 400 honderd kunstenaars, maar communiceer ook met het kunstwerk om iets totaal nieuws en verfrissends te creëren. Interactie met kunst in een nieuw type ruimte waar bezoekers vrij zijn om hun creativiteit te uiten door gedenkwaardige foto's, afbeeldingen en videoclips te maken in interactie met deze unieke ruimte. Deel je fantasierijke creaties met je vrienden.

Florence: combiticket Uffizi, Palazzo Pitti en Boboli-tuin

4. Florence: combiticket Uffizi, Palazzo Pitti en Boboli-tuin

Met dit cumulatieve ticket krijg je gereserveerde toegang tot 5 musea, waaronder de Galleria degli Uffizi en Palazzo Pitti, twee van de beroemdste en belangrijkste musea in Florence. Ontmoet onze assistent voor de Uffizi en zij geven je je gereserveerde toegangsbewijs. Na het bezoek heb je vijf dagen om de rest te bezoeken. Begin uw dag met een bezoek aan de Galleria degli Uffizi, de thuisbasis van enkele van de belangrijkste schilderijen, variërend van de middeleeuwen tot de renaissance, zoals Botticelli's "Geboorte van Venus", Caravaggio's "Medusa" en het enige schilderij op hout gemaakt door Michelangelo. Bewonder de onschatbare verzameling beelden die de gangen siert die bestaan uit oude Romeinse kopieën van verloren gegane Griekse sculpturen. Ontdek Pitti Palace, gebouwd in de tweede helft van de 15e eeuw, waar je de Palatine Gallery kunt verkennen om enkele meesterwerken van beroemde schilders te bewonderen, waaronder Caravaggio, Botticelli, Rubens en Titiaan. Bezoek vervolgens de koninklijke vertrekken, waar de Medici-familie, de groothertogen van Toscane en de Italiaanse koninklijke familie woonden. En geniet van de ontspannen sfeer en weelde van de Boboli-tuinen en krijg een idee van het voorrecht en de macht die de Medici-familie in de afgelopen eeuwen genoten.

Florence: Accademia & Uffizi Skip-the-Line Tickets

5. Florence: Accademia & Uffizi Skip-the-Line Tickets

Deze activiteit geeft je toegang tot twee van de beste musea in Florence: de Accademia en de Galleria degli Uffizi. De Galleria dell'Accademia, of Galleria dell'Accademia, is een van de belangrijkste kunstattracties van Florence, opgericht door Cosimo I de Medici als een koninklijke collectie in 1560. Loop naar binnen en kom meer te weten over meesterwerken van Michelangelo, Leonardo da Vinci, Botticelli en meer. De Galleria degli Uffizi is misschien wel een van de grootste kunstgalerijen van Italië. Dit museum herbergt enkele van de meest geliefde meesterwerken uit de renaissance van het land, waaronder Botticelli's Geboorte van Venus. Ontmoet de ACCORD-host op het ontmoetingspunt op het geselecteerde tijdstip, verzamel uw tickets en onze informatieve papieren gidsen en begin met verkennen in uw eigen tempo.

Florence: 24-, 48- of 72-uursticket hop on, hop off-bustour

6. Florence: 24-, 48- of 72-uursticket hop on, hop off-bustour

Ontdek Florence tijdens een comfortabele en handige hop on, hop off-bustour in een dubbeldekker met open dak. Leer meer over het verleden van Florence via de audiogids in meerdere talen • Audiogids in meerdere talen • Wifi aan boord van de bus Hop on, hop off-bustour Florence: ticket voor 1-3 dagen Hop on, hop off-bustour Florence: ticket 24, 48 of 72 uur Laat de QR-code op je voucher zien op je mobiel of print je GetYourGuide voucher uit. De vertrektijd van de laatste rit is afhankelijk van de tijd van het jaar. Lijn A Deze lijn gaat door het centrum van Florence. De gehele route duurt ongeveer 1 uur. Halte 1 Piazza di Santa Maria Maggiore (vervangende halte 1 Stazione, Via Fiume 8-10) Er zijn 2 verschillende routes. Halte 3 Donatello Halte 4 Beccaria Halte 5 Santa Croce Halte 6 Teatro Verdi Halte 7 Ferrucci Halte 8 Michelangelo Halte 9 Galileo Halte 10 Villa Cora Halte 11 Porta Romana Halte 12 Piazza Tasso Halte 13 Porta San Frediano Halte 14 Via San Onofrio  Halte 15 Rotonda Barbetti (opgeschort) Halte 16 Fortezza Halte 17 Piazza Indipendenza Halte 18 Dichtbij SMNt treinstation, Largo Alinari n.8 Lijn B Lijn B richt zich op Florence en Fiesole. Zie de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence vanuit een bus met open dak Reis 24, 48 of 72 uur onbeperkt op 2 verschillende routes City Sightseeing Firenze, lijn A, halte 1, Florence SMN treinstation. Ticket voor 24 uur Ticket voor 3 dagen Halte 4 Grazie Halte 5 Zecca Vecchia Halte 6 Lungo l'Affrico Halte 7 Righi (ostello) Halte 8 San Domenico Halte 9 Regresso Halte 10 Fiesole Halte 11 Regresso Hou op 12 San Domenico Halte 13 Righi (ostello) Halte 14 Stadio Halte 15 Matteotti Er zijn 16 verschillende routes. Halte 17 La Pira Halte 18 Leopolda Halte 19 Piazzale delle Cascine (opgeschort in winter) Halte 20 Shelly Cascine (opgeschort in winter) Halte 21 Vittorio Veneto Halte 22 Curtatone Halte 23 Soderini Halte 24 Tasso Halte 25 Porta Romana Halte 26 Machiavelli Halte 27 Galileo

Florence: voorrangsticket Leonardo Interactive Museum

7. Florence: voorrangsticket Leonardo Interactive Museum

Bezoek het  Leonardo Interactive Museum in het hart van Florence, op een steenworp afstand van de Galleria dell'Accademia aan de Via dei Servi 66 en ontdek een gezinsvriendelijke tentoonstelling die je nieuwsgierigheid stimuleert. Je bewondert machines die op schaal zijn gebouwd en volgens de originele ontwerpen van Da Vinci - tenzij veranderingen nodig waren! Kom meer te weten over enkele van de belangrijkste anatomische onderzoeken van Leonardo en bekijk replica's met achtergrondverlichting van zijn belangrijkste schilderijen om zijn medische en artistieke prestaties te ontdekken. Verdeeld in 4 secties - aarde, water, lucht en vuur - biedt het museum beschrijvingen in het Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans en Russisch op jouw gemak. Bekijk multimediadisplays over het buitengewone leven en werken van de kunstenaar en de uitvinder.

Florence: doopkapel en opera del Duomo e-ticket en audiotour

8. Florence: doopkapel en opera del Duomo e-ticket en audiotour

Ervaar het New Opera Duomo Museum en de doopkapel van Florence in je eigen tempo met een skip-the-line e-ticket en twee boeiende zelfgeleide audiotours op je smartphone. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en de audiotours op je telefoon, voorafgaand aan je bezoek, en reis terug in de tijd om de grootsheid van het keizerlijke Rome te ervaren. Zet je koptelefoon op en verken het museum, geniet van kunst zoals de zuil van San Zanobi, de Madonna met glazen ogen en St. Catharina van Alexandrië en bewonder ook het altaar, het plafond en het Oude Testament, onder andere in de verbazingwekkende doopkapel , door de kracht van verhalen vertellen en historische informatie en ongewone verhalen en anekdotes uit de oudheid leren. De inhoud van Tours is het resultaat van diepgaand onderzoek, geperst in korte originele verhalen die uw bezoek zowel boeiend als informatief zullen maken. De audiotours kunnen herhaaldelijk en op elk moment worden gebruikt, voor of na uw bezoek. Dit is een niet te missen kans om in je eigen tempo de geschiedenis tot leven te laten komen en je op een geheel originele manier te verhouden tot je omgeving.

Florence: toegang zonder wachtrij voor de kathedraal

9. Florence: toegang zonder wachtrij voor de kathedraal

Verken de kathedraal van Florence met een toegangspas voor dit iconische monument. Bezoek de top van de koepel en de doopkapel, de crypte, de klokkentoren en het museum Opera del Duomo. Haal uw toegangsbewijs op bij het bureau in de buurt van de Ponte Vecchio of vraag om een gedigitaliseerd toegangsbewijs en de audiogids op uw telefoon . Geniet van je zelfgeleide tour door de koepel en de kathedraal van Santa Maria del Fiore. Als je eenmaal op de top bent aangekomen, heb je het gevoel alsof je een skywalk boven de stad maakt. Bewonder het adembenemende uitzicht op het Toscaanse platteland en het stadscentrum van Florence, inclusief Fiesole, de Chianti-streek, de centrale markt, de Santa Croce-kerk, de synagoge, de San Lorenzo-kerk, het Palazzo Pitti, de Ponte Vecchio en meer. U kunt ook het fascinerende interieur van de kathedraal ontdekken, inclusief de doopkapel en de crypte. Leer meer over deze gekoesterde historische kenmerken van de kathedraal met je audiogids.

Florence: FirenzeCard Museum-toegangspas met aanbiedingen

10. Florence: FirenzeCard Museum-toegangspas met aanbiedingen

Koop de FirenzeCard en verzeker uzelf van toegang tot alle 60 musea van Florence met één pas. Bekijk de Galleria degli Uffizi, de Accademia en vele andere, en profiteer ook van exclusieve kortingen bij geselecteerde winkels en restaurants. Vermijd het betalen van toegangsprijzen met een kaart die voorrang geeft aan toegang tot de musea van de stad, inclusief tentoonstellingen waarvoor meestal een toeslag geldt. Breng uw kinderen gratis mee, kinderen onder de 18 jaar krijgen toegang onder begeleiding van een kaarthouder. Wees getuige van meesterwerken op locaties zoals de Uffizi, Accademia en de Brancacci-kapellen. Boek je tijdslot om de drukte voor te zijn en toegang te krijgen tot deze beroemde locaties en nog veel meer.

800 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 50

Veelgestelde vragen over Florence

Welke topattracties zijn een must-see in Florence?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Florence?

Andere activiteiten in Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florence

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 31 beoordelingen

We waren een groep van 4 gezinnen en in totaal 15 personen. Ik heb alles online geboekt en betaald. Alles ging geweldig. De dame bij het startpunt was super vriendelijk. Sommigen van ons gingen tussendoor naar de Uffizi. De anderen hadden een geweldige busrit met kinderen. Persoonlijk vind ik het soms jammer dat het geluid niet 100% bij de track past. Het zijn vaak maar seconden, maar dan heb je iets belangrijks over het hoofd gezien. Zo was het helaas ook met het huis van Gallilei. Helaas wisten we niet precies waar het was. Maar we hebben in ieder geval de omgeving gezien. Graag weer

Het is erg handig om de tour van tevoren te boeken en de voucher via de mobiele telefoon te gebruiken. De stoelen waren comfortabel en de bus was niet te druk, de opgenomen gids was goed die de bezienswaardigheden illustreert en ook verhalen van culturele aard vertelt, we gebruikten zowel Italiaans als Duits. Stipt bij de haltes hebben we de tour bijna twee keer gemaakt. Ik adviseer!

Makkelijk om de app te gebruiken. Tickets gedownload naar telefoon. Bussen reden om de 20 minuten op tijd. Rondleiding duurt een uur. Zeer goed georganiseerd. Audiogids in 6 talen, individuele koptelefoon meegeleverd. Route makkelijk te volgen. Tour zeer informatief en geweldig uitzicht op het prachtige Florence. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Prachtige trip rondom en deels in de stad. Bus rijd om de 20 minuten. Daardoor altijd zitplek (zelfs in hoogseizoen ) Kan het iedereen aanraden.

leuke interactieve manier om Leonardo te leren kennen