Toegangsticket

Almere: entreebewijs Floriade Expo 2022

Activiteitenaanbieder: Floriade Expo 2022

Almere: entreebewijs Floriade Expo 2022

Activiteitenaanbieder: Floriade Expo 2022
Snel uitverkocht
Snel uitverkocht

Vanaf € 29 per persoon

Verken deze internationale tuinbouwtentoonstelling die focust op duurzaamheid, de innovatieve kracht van zowel de architectuur als de tuinbouwsector, en oplossingen voor een nieuwe benadering van stedelijk wonen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Duur 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Reserveer nu en betaal later
Reserveer nu en betaal later om je plek vandaag nog kosteloos te boeken. Meer informatie
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ruik de bloemen terwijl je de tuinen en paviljoens verkent met een gratis kaart
 • Laat je inspireren door meer dan 400 nationale en internationale deelnemers
 • Bewonder indrukwekkende kunst en architectuur, evenals opties voor gezond eten
 • Lees meer over de oplossingen die worden bedacht om steden groener te maken
 • Ontdek state-of-the-art technologie die wordt gebruikt in de tuinbouwsector
Volledige beschrijving

Bezoek de Internationale Tuinbouwtentoonstelling op de Floriade Expo 2022 in Almere. De Expo beslaat 148 hectare met paviljoens van meer dan 40 deelnemende landen en toont hun ideeën over het bouwen van groene steden. Geniet van een leuke dag, met een educatief tintje, geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Het thema van de Expo is "Growing Green Cities", met als doel creatieve, groene oplossingen aan te reiken die steden toegankelijker, leefbaarder en duurzamer maken. Kom meer te weten over de inspanningen van de mensen die in de tuinbouw werken, van de tuinman en de aspergeteler tot de technicus in de kas.

Bekijk tentoonstellingen van ultramoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te telen tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt ook de kabelbaan nemen voor een prachtig uitzicht op het hele gebeuren.

Geniet van de natuurlijke pracht op het terrein tijdens jouw wandeling door de vele bloeiende tuinen en het inspirerende arboretum. Smul van spannende gerechten in de restaurants, en dompel jezelf zeker onder in het gevarieerde kunst- en cultuurprogramma.

Inbegrepen
 • Toegangsprijs
 • Enkele rit in de kabelbaan
 • Gratis plattegrond bij aankomst
 • Eten en drinken.
 • Vervoer.

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,9 /5

gebaseerd op 178 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Iets wat eens in de 10 jaar wordt gehouden wil je meemaken. Via de parking naar de ingang. Gelukkig was het op deze dag niet druk waardoor alles goed te zien. Bij zonnetje zag alles er vrolijk uit. Goed om ideetjes op te doen. Wel rekening houden dat alles aan de prijs is. Goede kwaliteit maar dat heeft zijn prijs.

12 juni 2022

het was een droge dag en niet te warm. Veel gelopen en 1x met het treintje en ook met de kabelbaan. Het thema van de Floriade sprak mij sowieso aan. Dus iedereen die de wereld en de mensheid life heeft moet er naar toe gaan! Zeker mooie inspiraties gezien ook, ik ging erg blij weg!

29 mei 2022

De Floriade was goed, maar nog niet helemaal af toen ik er was (4 dagen na opening). Het probleem ontstond toen we met de shuttlebus terug naar Almere probeerden te komen. Er was een ongeluk gebeurd op de weg, de bussen konden er niet door, en hoewel de organisatoren dit wisten, vertelden ze het ons niet, dus we wachtten meer dan 90 minuten zonder te kunnen zitten, totdat iemand ging vragen wat gebeurde. Ze stuurden ons uiteindelijk per boot terug naar Almere, vertelden ons dat we een terugbetaling zouden krijgen door ze te e-mailen en te vragen, maar ze bieden alleen gratis tickets aan voor later in het jaar. Niet veel nut als je in het VK woont! Ik heb genoten van de tentoonstelling, maar niet van de reis naar huis.

Verder lezen

27 april 2022

Product ID: 409958