Florida
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Meest Populair

Florida: Tours & Tickets

Bekijk alle tours en activiteiten in Florida

Florida: 10 hoogtepunten en bezienswaardigheden

Florida heet niet voor niets de 'sunshine state'. Een heel leven zou niet lang genoeg duren om alles in deze grote staat te zien, dus hier zijn wat plekken die je sowieso niet wil missen!

Foto: Meuzic@flickr (CC BY 2.0)

Walt Disney World

Jaarlijks verwelkomt Walt Disney World miljoenen nationale en internationale bezoekers. Zowel volwassenen als kinderen hebben hier de tijd van hun leven!

Miami Beach

Ontdek dit Atlantische strand en zie dat het meer biedt dan alleen zand en zee: check ook de botanische tuinen!

Kennedy Space Center

Deze buitenaardse ervaring is gewijd aan NASA. Wandel door de US Astronaut Hall of Fame, simuleer een raketvlucht en bezoek de Rocket Garden.

Florida Keys

De Keys zijn ideaal om vakantie te vieren, of je nu wil ontspannen of meer van de actie bent. Het grootste eiland Key West heeft ook een museum gewijd aan Ernest Hemingway.

Tampa Theater

Deze bioscoop werd al in 1926 gebouwd en staat in het Register of Historic Places. Het is een prachtige plek om te bezoeken, en niet alleen om een filmpje te pakken!

Foto: Jeremy Thompson@flickr (CC BY 2.0)

Busch Gardens

In de Busch Gardens van Tampa ga je in spannende achtbanen en zie je even later dieren als giraffes, allemaal in één park!

Foto: Joe Bielawa@flickr (CC BY 2.0)

Salvador Dali Museum

Kunstfans zullen verzot zijn op het Dalímuseum in St. Petersburg, waar een permanente tentoonstelling te zien is vol werk van de excentrieke Spanjaard.

Foto: Sam Howzit@flickr (CC BY 2.0)

Wizarding World of Harry Potter

Wacht je nog altijd op je uitnodigingsbrief van Zweinstein? Hier kun je in elk geval alvast shoppen op de Wegisweg, door Goudgrijp rijden en het Toverschooltoernooi bijwonen.

Everglades

De Everglades vormen het grootste subtropische nationale park in het land - een must voor mensen die van de natuur houden. Pas op voor de krokodillen!

Sea Islands

Deze eilandengroep is minder bekend dan de Keys, en wat meer ontspannen. Relax op het witte zand, omringd door schattige strandhuizen.

Florida: Onze tips

Wanneer gaan?

Florida is een zuidelijke staat, dus het is er het hele jaar door warm. Als je niet van heet en vochtig weer houdt, kun je de zomermaanden beter vermijden.

Wat zijn de openingstijden?

De meeste attracties zijn vanaf 9:00 geopend, maar bij de populairste locaties zullen er zeker rijen staan. Bij Walt Disney World is het bijvoorbeeld raadzaam om extra vroeg te vertrekken.

Wat voor kleren trek je aan?

Het belangrijkste is, dat je beschermd bent tegen de zon - smeren, smeren, smeren, in de schaduw blijven in de middag en veel water drinken om uitdroging te voorkomen.

Tips & informatie

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-05:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  Als je wel van zon houdt, maar niet van hitte en vochtigheid, zijn de lente en de vroege herfst jouw tijden.

Florida
4.3
Gebaseerd op 33 beoordelingen van GetYourGuide-klanten