Florida
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Florida: tours & tickets

clearwater marine aquarium algemene toelating
Milieucertificaat

Clearwater Marine Aquarium Algemene toelating

Duur: 1 dag
4 Beoordelingen
Bestseller
4

Ga verder dan een typische aquariumervaring en ontdek een plek gewijd aan de redding, rehabilitatie en vrijlating van het zeeleven. Zie de beroemdste…

Florida: bekijk alle tours en activiteiten

Florida: 10 hoogtepunten en bezienswaardigheden

Florida heet niet voor niets de 'sunshine state'. Een heel leven zou niet lang genoeg duren om alles in deze grote staat te zien, dus hier zijn wat plekken die je sowieso niet wil missen!

Walt Disney World
Foto: Meuzic@flickr (CC BY 2.0)

Walt Disney World

Jaarlijks verwelkomt Walt Disney World miljoenen nationale en internationale bezoekers. Zowel volwassenen als kinderen hebben hier de tijd van hun leven!

Miami Beach

Miami Beach

Ontdek dit Atlantische strand en zie dat het meer biedt dan alleen zand en zee: check ook de botanische tuinen!

Kennedy Space Center

Kennedy Space Center

Deze buitenaardse ervaring is gewijd aan NASA. Wandel door de US Astronaut Hall of Fame, simuleer een raketvlucht en bezoek de Rocket Garden.

Florida Keys

Florida Keys

De Keys zijn ideaal om vakantie te vieren, of je nu wil ontspannen of meer van de actie bent. Het grootste eiland Key West heeft ook een museum gewijd aan Ernest Hemingway.

Tampa Theater

Deze bioscoop werd al in 1926 gebouwd en staat in het Register of Historic Places. Het is een prachtige plek om te bezoeken, en niet alleen om een filmpje te pakken!

Busch Gardens
Foto: Jeremy Thompson@flickr (CC BY 2.0)

Busch Gardens

In de Busch Gardens van Tampa ga je in spannende achtbanen en zie je even later dieren als giraffes, allemaal in één park!

Salvador Dali Museum
Foto: Joe Bielawa@flickr (CC BY 2.0)

Salvador Dali Museum

Kunstfans zullen verzot zijn op het Dalímuseum in St. Petersburg, waar een permanente tentoonstelling te zien is vol werk van de excentrieke Spanjaard.

Wizarding World of Harry Potter
Foto: Sam Howzit@flickr (CC BY 2.0)

Wizarding World of Harry Potter

Wacht je nog altijd op je uitnodigingsbrief van Zweinstein? Hier kun je in elk geval alvast shoppen op de Wegisweg, door Goudgrijp rijden en het Toverschooltoernooi bijwonen.

Everglades

Everglades

De Everglades vormen het grootste subtropische nationale park in het land - een must voor mensen die van de natuur houden. Pas op voor de krokodillen!

Sea Islands

Deze eilandengroep is minder bekend dan de Keys, en wat meer ontspannen. Relax op het witte zand, omringd door schattige strandhuizen.

Onze insidertips

Wanneer gaan?

Florida is een zuidelijke staat, dus het is er het hele jaar door warm. Als je niet van heet en vochtig weer houdt, kun je de zomermaanden beter vermijden.

Wat zijn de openingstijden?

De meeste attracties zijn vanaf 9:00 geopend, maar bij de populairste locaties zullen er zeker rijen staan. Bij Walt Disney World is het bijvoorbeeld raadzaam om extra vroeg te vertrekken.

Wat voor kleren trek je aan?

Het belangrijkste is, dat je beschermd bent tegen de zon - smeren, smeren, smeren, in de schaduw blijven in de middag en veel water drinken om uitdroging te voorkomen.

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-05:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  Als je wel van zon houdt, maar niet van hitte en vochtigheid, zijn de lente en de vroege herfst jouw tijden.

Wat anderen zeggen over Florida

Geweldige tocht van 1,5uur. Alleen de airboat zelf al is een ervaring.

Wat een geweldige ervaring. Airboat voor 6 pers is fantastisch. Geweldige gids, die veel van Fauna en Flora wist te vertellen. Naast vogels en vissen hebben we ook een schilpad en een kleine alligator mogen spotten. De gids voert al langere tijd 2 vogels, die hem komen opzoeken. Je krijgt dan wat voer en eten ze uit je hand. Ook heeft de gids brood bij om de vissen te voeren. Zo geweldig als een meerval in je hand komt verkennen. Dankjewel voor deze mooie ervaring.

Vanuit Miami: tour door Florida Everglades in moerasboot Beoordeeld door Andreas, 19-04-2019

Alligators in hun natuurlijk habitat en in het wildpark

Korte boottocht door de Everglades met een ervaren gids. Die je een prachtig overzicht geeft van het habitat van de alligator. In de alligatorshow wordt een mooi vergelijk gemaakt tussen een alligator en een krokodil. Verder is het wildpark heel beperkt en zeer toeristisch ( betalen voor een foto met een alligator). In de prijs is de inkom niet inbegrepen wat ik toch raar vind voor de zeee beperkte omvang van het gebied waar je kan wandelen.

Boottocht was top! Tentoonstelling was (naar mijn mening) zielig.

We hebben eerst de tentoonstelling bezocht ivm slecht weer. Hier worden dieren opgevangen die niet meer in het wild kunnen leven. Helaas vond ik de verblijven voor de dieren veeeel te klein. Enkele waren ook aan het ‘ijsberen’ langs het hek en aan het proberen om eruit te komen. De tocht met de moerrasboot daarentegen was super! Captain Disco wist ons 3 alligators in het wild te laten zien en op een leuke manier hierover te vertellen. Top!

Florida: moerasboottocht Everglades met tentoonstelling Beoordeeld door Kirsten, 10-08-2018

Goede operator + prijs voor een dag Key West

Vlekkeloze rit naar Key West en terug maar de airco in de bus stond iets te hoog/koud. Neem iets warms mee als je gaat. De uitleg door de touroperator tijdens de heenreis was in bijna onverstaanbaar Engels (ook als je jezelf aardig redt met de Engelse taal). De verplichte hoogte van de tip aan het eind van de reis was ook een rare afsluiting. Verder zeker een aanrader voor een goede dag in Key West.

Miami & Key West: enkele reis per touringcar Beoordeeld door Marco, 29-09-2016

leuke atractie die je voorziet van veel nuttige informatie.

In sommige bussen was een gids aanwezig die al rijdend informatie verstrekte. Soms gebeurde dat in 2 talen (Engels en Spaans). Als je daar niet naar wilde luisteren kon je ook kiezen uit één van de 6 kanalen (talen) met voorgeprogrammeerde informatie die synchroon met de tour gegeven werd. Prima service.

Miami: sightseeingtour in Big Bus met open dak Beoordeeld door Paulus, 08-08-2017