Dingen om te doen Florida

Pretparken, prachtige stranden en boeiende musea, in de Sunshine State draait alles om plezier.

Florida: De beste dingen die je niet wil missen

Kennedy Space Center Visitor Complex: toegangsticket

1. Kennedy Space Center Visitor Complex: toegangsticket

Geniet van de vele tentoonstellingen, shows en attracties in het Kennedy Space Center Visitor Complex, waaronder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway complex, Rocket Garden, en Heroes & Legends met de U.S. Astronaut Hall of Fame gepresenteerd door Boeing®. Beleef de tentoonstelling "Journey to Mars: Explorers Wanted", met een live interactieve theatervoorstelling over de Rode Planeet. Tijdens een bezoek aan het Gateway-complex word je diep de ruimte in gelanceerd. Hier kun je de huidige en toekomstige baanbrekende innovaties in ruimteverkenning van de NASA en hun commerciële partners ontdekken. Vervolgens stap je de ruimtehaven van de toekomst binnen om verre werelden te ontdekken tijdens een van de vier onvergetelijke reizen. De Kennedy Space Center Bustour brengt je naar het Apollo/Saturn V Center, waar je een volledig gerestaureerde, kolossale Saturnus V-raket vindt waar er nog maar 3 ter wereld van zijn. In het Kennedy Space Center Visitor Complex kun je de grootste collectie astronautenmemorabilia ter wereld bekijken. Je ziet niet alleen eerbetonen aan de helden van de programma's Mercury, Gemini, Apollo en Space Shuttle, maar ook wat er nu en in de toekomst gebeurt in Kennedy Space Center, de multi-user ruimtehaven van Amerika.

St. Augustine: Nights of Lights Piratenschip Tour

2. St. Augustine: Nights of Lights Piratenschip Tour

Spring aan boord van een piratenschip en geniet van St. Augustine's Nights of Lights vanaf het water. Kom in de feeststemming met kerstmuziek en grappen en bewonder vervolgens de lichten in de binnenstad tijdens de kerst. Nadat je aan boord van het piratenschip bent gegaan, ga je op weg onder de Bridge of Lions. Bekijk de zonsondergang voordat je miljoenen lichten ziet aangaan in het centrum van St. Augustine. Terwijl je je vergaapt aan de wereldberoemde lichten vanaf het dek van een piratenschip, zing en dans je met de piratenbemanning op vakantiemuziek. Profiteer tijdens de hele tour op eigen kosten van de hapjes en drankjes van de bar aan boord. Geniet van een ervaring die alleen beschikbaar is tijdens de feestdagen.

Kennedy Space Center: Toegangsticket met Explore Tour

3. Kennedy Space Center: Toegangsticket met Explore Tour

Haal het meeste uit je tijd in het Kennedy Space Center Visitor Complex door een 1- of 2-daags toegangsticket te combineren met de diepgaande Explore-bustour. Tijdens de Explore Tour rijd je mee met een ruimtevaartexpert die je meeneemt op een rondleiding door Amerika's multi-user ruimtehaven. De KSC Explore Tour gaat verder dan de Kennedy Space Center bustour en maakt verschillende stops om unieke foto's te maken.Krijg een fotografisch kijkje op talrijke ruimtevaarticonen zoals het Vehicle Assembly Building en het historische Launch Complex 39, en ga onderweg naar het Apollo/Saturn V Center van boord om foto's te maken. Met jouw toegangskaart voor het Kennedy Space Center Visitor Complex kun je genieten van vele tentoonstellingen, shows en attracties, waaronder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway complex, Rocket Garden, en Heroes & Legends featuring the U.S. Astronaut Hall of Fame presented by Boeing®. Beleef de tentoonstelling "Journey to Mars: Explorers Wanted", met onder andere een live interactieve theatervoorstelling over de Rode Planeet. Geniet van de lancering naar de diepe ruimte tijdens een bezoek aan het Gateway-complex om de huidige en toekomstige baanbrekende innovaties van de ruimteverkenning van de NASA en hun commerciële partners te ontdekken. Stap vervolgens de ruimtehaven van de toekomst binnen en lanceer aan boord van een van de vier onvergetelijke reizen naar verre werelden tijdens een meeslepende rit. In het Kennedy Space Center Visitor Complex kun je 's werelds grootste collectie memorabilia van astronauten bekijken. Je ziet niet alleen eerbetonen aan de helden van de Mercury, Gemini, Apollo, en Space Shuttle-programma's, maar ook wat er nu en in de toekomst gebeurt op Kennedy Space Center, Amerika's multi-user ruimtehaven.

Everglades National Park: tocht met hovercraft en dierenshow

4. Everglades National Park: tocht met hovercraft en dierenshow

Ontdek het Everglades National Park, de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Het heeft een gevarieerd landschap met cruciale leefgebieden voor tal van zeldzame en bedreigde soorten. Het is de locatie bij uitstek om verschillende reptielen, waaronder de Amerikaanse alligator, vogels, schildpadden, herten, wilde zwijnen en zelfs de schuwe floridapanter te zien.  Het moeras wordt vaak met 'de Rivier van Gras' aangeduid, omdat het uitgestrekte vlaktes heeft die vol staan met cladium, dat 1 tot 3 meter boven het wateroppervlak uitsteekt. Het cladium is vaak zo dichtbegroeid dat het alleen mogelijk is om je via natuurlijke waterwegen een weg te banen. De weelderige vegetatie van de Everglades omvat ook mangroven, cipressen, palmen, dennen en een bladerdek van hardhout (kleine eilanden).  Vaar met een hovercraft, die speciaal ontworpen is om in ondiep water en moerasland te kunnen manoeuvreren. Deze hovercraft wordt voortgestuwd door een vliegtuigpropeller, die wordt aangedreven door een vliegtuig- of automotor, voor een snelle en leuke tocht. Het water is op de meeste plekken ondiep genoeg om in te kunnen staan, dus verbaas je niet als je gids tijdens je tocht even snel het water instapt. 

St Augustine: Nights of Lights Trolley Tour

5. St Augustine: Nights of Lights Trolley Tour

De bekroonde Nights of Lights van St. Augustine, uitgeroepen tot een van de "10 beste kerstverlichtingsdisplays ter wereld", wordt bewonderd door een wereldwijd publiek en viert zijn 28e jaar. Met meer dan 3 miljoen sprankelende witte lichten die elke hoek van de stad sieren en zich uitstrekken over bijna 20 blokken, creëert het een betoverd wonderland dat een glimlach op je gezicht en warme vakantieherinneringen in je hart zal toveren. De openluchttrolleys zijn perfect voor sightseeing en het maken van foto's. Met een gratis magische kijkbril kunt u genieten van een verbeterde, volledig meeslepende vakantie-ervaring. Elk jaar worden gasten van de Old Town Trolley gevraagd om te helpen bij het kiezen van de Top 3 verlichtingsdisplays van de stad. Winnaars van deze prestigieuze prijzen ontvangen geld, prijzen en een van de meest gewilde trofeeën in de stad! Om gasten de veiligste en meest comfortabele sightseeing-ervaring te bieden, zijn dit jaar alleen volledige rijen voor maximaal 4 personen beschikbaar om sociale afstand te garanderen.

Universal Orlando: Park-to-Park Ticket

6. Universal Orlando: Park-to-Park Ticket

Geniet van een vakantie in het Universal Orlando Resort die jouw wildste dromen zal overtreffen. In drie verbazingwekkende themaparken kun je je onderdompelen in de nieuwste generatie kaskrakers en een reis maken door de legendarische werelden van ongelooflijke helden. Laat je fantasie de vrije loop in Universal Studios Florida, waar spannende en innovatieve attracties jouw favoriete films, televisieseries en meer tot leven brengen. Beleef bij de buren boeiende verhalen, mythen en legenden in Universal's Islands of Adventure. In het waterpretpark Universal's Volcano Bay — waar je alleen toegang tot hebt met de pas voor 3 parken — begeef je je in een oase van zowel vertier als ontspannende luxe. Geniet ook van een onvergetelijk avondeten en ongeëvenaarde entertainment in Universal CityWalk, waar allerlei thematische restaurants, clubs, concertzalen, bioscopen, winkels, minigolf en nog veel meer zijn gevestigd. Een vakantie in het Universal Orlando Resort betekent eindeloos veel plezier. Universal's Volcano Bay (gesloten op bepaalde data. Bezoek de Universal Orlando-app voor parktijden en updates). WIZARDING WORLD en alle bijbehorende handelsmerken, personages, namen en indicia zijn © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Uitgeefrechten © JKR. (s22) Jurassic World franchise TM & © 2022 Universal City Studios LLC en Amblin Entertainment, Inc. Alle rechten voorbehouden. © 2022 MARVEL. Universal Cinemark © 2022 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. © 2022 Cinemark USA, Inc. Century Theatres, CinéArts, Rave, Tinseltown, en XD zijn Cinemark-merken. "Cinemark" is een geregistreerd dienstmerk van Cinemark USA, Inc. Hollywood Drive-In Golf™ Hollywood Drive-In Golf en bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Adventure Golf Design & Development, Inc. TRANSFORMERS© en zijn logo en alle verwante personages zijn handelsmerken van Hasbro en worden met toestemming gebruikt. 2022 Hasbro. Alle rechten voorbehouden. Minions en alle gerelateerde elementen en indicia TM & 2022 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden. Bekijk voor je bezoek aan Universal Orlando Resort de veiligheidsrichtlijnen op UniversalOrlando.com/SafetyInfo. Je vindt de voorwaarden van deze ticketsoorten door te klikken op de link "GetYourGuide Tours & Tickets GmbH", onder de sectie "Georganiseerd door".

Panama City Beach: toegangsticket Gulf World Marine Park

7. Panama City Beach: toegangsticket Gulf World Marine Park

Geniet en verken een wereld van onderwaterdieren in Gulf World Marine Park. Geniet van een leuk dagje uit voor het hele gezin, waar educatieve rondleidingen en ontmoetingen met dieren in overvloed aanwezig zijn. Leer meer over je favoriete dieren en beleef ze van dichtbij. Krijg tijdens uw bezoek de kans om 3 dagelijkse educatieve presentaties te bekijken met dolfijnen, zeeleeuwen en meer. Verken de binnen- en buitentuinen, bekijk tropische vogels en bekijk de vriendelijke pijlstaartroggen van het park van dichtbij en aai ze zelfs. Het duurt gemiddeld 3 tot 4 uur om van de shows te genieten en de exposities te verkennen, maar je bent van harte welkom om langer te blijven hangen en rond te dwalen over het terrein.

Miami: cruise naar miljonairshuizen & Venetiaanse eilanden

8. Miami: cruise naar miljonairshuizen & Venetiaanse eilanden

Ga aan boord in het hart van Downtown Miami. Ontspan in luxe op een boot met twee verdiepingen, open ramen en een schaduwrijk dek. Vanuit het centrum zet je koers naar Star Island, waar vele beroemdheden in hun prachtige herenhuizen wonen. Vang een glimp op van het huis van Al Capone terwijl je door Biscayne Bay vaart. Vervolgens ga je naar Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, en Fischer Island. Bekijk de beroemde Venetiaanse eilanden en ontdek onderweg nog meer herenhuizen van beroemdheden. Kijk uit naar de huizen van Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, en nog veel meer. Jouw ervaren gids zal je wijzen op alle beroemde huizen en monumenten.  Vaar vervolgens naar South Beach en Bayside Marketplace om alles te zien wat Miami te bieden heeft. Aan het einde van de cruise, meer je weer aan in Downtown Miami. Kies ervoor om jouw dag nog avontuurlijker te maken met de combi-optie met dubbeldeksbus, waarbij je naar believen kunt in- en uitstappen terwijl je Miami leert kennen.

Tampa: toegang zonder wachtrij tot het Florida Aquarium

9. Tampa: toegang zonder wachtrij tot het Florida Aquarium

Kom dicht bij veel van Florida's water- en landdieren en ecosystemen, evenals anderen van over de hele wereld in het Florida Aquarium, inclusief zeeschildpadden en koraal. Met je ticket heb je toegang tot alle exposities, die verschillende wezens en habitats bevatten. Het Florida Aquarium werkt aan de bescherming en het herstel van onze planeet op vele fronten van natuurbehoud, waaronder onderzoeks- en reddingsinspanningen die de zeeschildpad- en koraalpopulaties in Florida helpen herstellen en ervoor zorgen dat haaien in de zeeën blijven zwemmen. Kom van dichtbij en persoonlijk met unieke maangelei bij de touch pool-ervaring in de Moon Bay-tentoonstelling en leer over dit hypnotiserende sierlijke oceaanwezen met verrassende overlevingsvaardigheden. Bekijk op de Wetlands Trail soorten zoals alligators, rivierotters en zelfs de invasieve Birmese python. Er is ook een grote volière waar vogels in een veilige omgeving kunnen verkennen. Reis door een mangrovebos om het te zien wemelen van de lokale vissen. Wees getuige van het voeren van de intrigerende roze lepelaar of andere dieren en leer meer over de dieren in het wild tijdens geplande presentaties op het rangerstation. Begeef je op de reis naar Madagascar, een unieke tentoonstelling met ringstaartmaki's, kameleons, sissende kakkerlakken en het onderwaterleven in de Indische Oceaan. In de tentoonstelling Bays to Beaches kunt u langoesten en de vreemde Toadfish zien, evenals Batfish die over de bodem van de zeebodem lopen. Maak van de gelegenheid gebruik om de zachtaardige waterdieren op Stingray Beach aan te raken, of bizarre wezens zonder ruggengraat zoals anemonen en zeesterren. Ontdek in de koraaltunnel de intrigerende zeedraken en zeepaardjes. De reis van het Florida Aquarium culmineert in het leefgebied van 500.000 gallon met haaien, roggen, zeeschildpadden, rifvissen en murenen. Kom meer te weten over de instandhoudingsinspanningen van het aquarium in de Waves of Wonder-galerij. Het hoogtepunt van dit gedeelte is het hart van de zee, waar u bonnethead-haaien, onechte karetschildpadden, tarpon, zuidelijke pijlstaartroggen, gevlekte adelaarsroggen en een verscheidenheid aan rifvissen kunt zien. Breng bij The Splash Pad zwemkleding mee voor de kinderen die zijn uitgenodigd om te spelen op het buitenplein bij de waterpartij met regenwoudthema met stortemmers en waterwerken, plus klimnetten, glijbanen en meer.

Miami: Everglades Airboat, dierenshow & bustransfer

10. Miami: Everglades Airboat, dierenshow & bustransfer

Vertrek vanuit Miami op een tour met gids om de wilde dieren van Florida te ontdekken. Bezoek het Everglades Holiday Park om te genieten van een 45-minuten durende tocht per propellerboot en een educatieve wildlife show.Profiteer van toegang zonder ticket en ontvang een gratis foto van jouw groep. Ga naar de propellerboot en begin aan jouw rondvaart door de Everglades. Jouw ervaren gids zal je wijzen op alligators, zachte schildpadden en vogels in hun natuurlijke habitat.  Vervolgens kun je een wildlife show bijwonen en alligators van dichtbij bekijken. Leer hoe deze reptielen - die ooit bijna tot uitsterven werden bedreigd - zich dramatisch in aantal hebben hersteld. Ga aan het eind van de show zelfs op de foto met een baby alligator.  Stap op de bus om terug te keren naar Miami.

Topactiviteiten

Veelgestelde vragen over Florida

Welke topattracties zijn een must-see in Florida?

Sitemap Florida

Wil je alle activiteiten in Florida ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florida

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 19.629 beoordelingen

Sterk aanbevolen en een absolute droom! Belangrijk: De tickets moeten dan worden ingewisseld in de Disney World-app en je moet je op de gewenste dag registreren voor het betreffende park. Daarna ging alles heel gemakkelijk :-)

Deze dag was echt top. In het Kennedy Space Center wordt je meegenomen in de historie van de ruimtevaart bij NASA. Ze laten je zo veel mogelijk zien en alles was goed te volgen.

Leuke gids en een prima manier om Key West te verkennen. Wij waren met kinderen van 10-12-14 jaar en zij vonden het ook leuk.

indrukwekkende ervaring, unieke plekje om de historie en de toekomst van de ruimtevaart te beleven

het was een geweldige ervaring, ook heel leuk personeel echt gezellig