Belevingen in
Florida

Pretparken, prachtige stranden en boeiende musea, in de Sunshine State draait alles om plezier.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Florida: De beste dingen die je niet wil missen

Toegang tot het Kennedy Space Center Visitor Complex

1. Toegang tot het Kennedy Space Center Visitor Complex

Jouw toegangskaartje biedt toegang tot meerdere tentoonstellingen, shows en attracties in het Kennedy Space Center Visitor Complex, inclusief de Space Shuttle Atlantis, Shuttle Launch Experience, Rocket Garden en IMAX ® Spacefilms. IMAX films inclusief Hubble 3D en Journey to Space. Ook kun je hier de tentoonstelling Exploration Space® bekijken: Explorers Wanted, inclusief een live interactieve theaterpresentatie. Je kunt ook voor een unieke kans kiezen om achter de schermen van het Kennedy Space Center te kijken met een KSC bustour. Ga naar het Apollo/Saturn V Center, waar je een volledig gerestaureerde, kolossale Saturnus V raket vindt waarvan er nog maar 3 ter wereld van zijn. Wandel terug in de tijd om Neil Armstrongs eerste stappen op de maan te beleven en ervaar het luide lawaai van de lancering van een Saturn V raket. Het merendeel van het verhaal achter het Kennedy Space Center betreft de toekomstige technologie, maar je vindt er ook de U.S. Astronaut Hall of Fame® met de dapperste mannen en vrouwen die de ruimte in zijn gegaan. Hier heb je de kans om de grootste collectie aan astronautenspullen ter wereld te zien, plus simulatoren. Bekijk ook de eerbewijzen voor de helden van de Mercuris, Gemini, Apollo en Space Shuttle programma's.

Tampa: toegang zonder wachtrij tot het Florida Aquarium

2. Tampa: toegang zonder wachtrij tot het Florida Aquarium

Kom dicht bij veel van Florida's water- en landdieren en ecosystemen, evenals anderen van over de hele wereld in het Florida Aquarium, inclusief zeeschildpadden en koraal. Met je ticket heb je toegang tot alle exposities, die verschillende wezens en habitats bevatten. Het Florida Aquarium werkt aan de bescherming en het herstel van onze planeet op vele fronten van natuurbehoud, waaronder onderzoeks- en reddingsinspanningen die de zeeschildpad- en koraalpopulaties in Florida helpen herstellen en ervoor zorgen dat haaien in de zeeën blijven zwemmen. Kom van dichtbij en persoonlijk met unieke maangelei bij de touch pool-ervaring in de Moon Bay-tentoonstelling en leer over dit hypnotiserende sierlijke oceaanwezen met verrassende overlevingsvaardigheden. Bekijk op de Wetlands Trail soorten zoals alligators, rivierotters en zelfs de invasieve Birmese python. Er is ook een grote volière waar vogels in een veilige omgeving kunnen verkennen. Reis door een mangrovebos om het te zien wemelen van de lokale vissen. Wees getuige van het voeren van de intrigerende roze lepelaar of andere dieren en leer meer over de dieren in het wild tijdens geplande presentaties op het rangerstation. Begeef je op de reis naar Madagascar, een unieke tentoonstelling met ringstaartmaki's, kameleons, sissende kakkerlakken en het onderwaterleven in de Indische Oceaan. In de tentoonstelling Bays to Beaches kunt u langoesten en de vreemde Toadfish zien, evenals Batfish die over de bodem van de zeebodem lopen. Maak van de gelegenheid gebruik om de zachtaardige waterdieren op Stingray Beach aan te raken, of bizarre wezens zonder ruggengraat zoals anemonen en zeesterren. Ontdek in de koraaltunnel de intrigerende zeedraken en zeepaardjes. De reis van het Florida Aquarium culmineert in het leefgebied van 500.000 gallon met haaien, roggen, zeeschildpadden, rifvissen en murenen. Kom meer te weten over de instandhoudingsinspanningen van het aquarium in de Waves of Wonder-galerij. Het hoogtepunt van dit gedeelte is het hart van de zee, waar u bonnethead-haaien, onechte karetschildpadden, tarpon, zuidelijke pijlstaartroggen, gevlekte adelaarsroggen en een verscheidenheid aan rifvissen kunt zien. Breng bij The Splash Pad zwemkleding mee voor de kinderen die zijn uitgenodigd om te spelen op het buitenplein bij de waterpartij met regenwoudthema met stortemmers en waterwerken, plus klimnetten, glijbanen en meer.

Everglades National Park: tocht met hovercraft en dierenshow

3. Everglades National Park: tocht met hovercraft en dierenshow

Ontdek het Everglades National Park, de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Het heeft een gevarieerd landschap met cruciale leefgebieden voor tal van zeldzame en bedreigde soorten. Het is de locatie bij uitstek om verschillende reptielen, waaronder de Amerikaanse alligator, vogels, schildpadden, herten, wilde zwijnen en zelfs de schuwe floridapanter te zien.  Het moeras wordt vaak met 'de Rivier van Gras' aangeduid, omdat het uitgestrekte vlaktes heeft die vol staan met cladium, dat 1 tot 3 meter boven het wateroppervlak uitsteekt. Het cladium is vaak zo dichtbegroeid dat het alleen mogelijk is om je via natuurlijke waterwegen een weg te banen. De weelderige vegetatie van de Everglades omvat ook mangroven, cipressen, palmen, dennen en een bladerdek van hardhout (kleine eilanden).  Vaar met een hovercraft, die speciaal ontworpen is om in ondiep water en moerasland te kunnen manoeuvreren. Deze hovercraft wordt voortgestuwd door een vliegtuigpropeller, die wordt aangedreven door een vliegtuig- of automotor, voor een snelle en leuke tocht. Het water is op de meeste plekken ondiep genoeg om in te kunnen staan, dus verbaas je niet als je gids tijdens je tocht even snel het water instapt. 

St. Augustine: zwemmen met de dolfijnen

4. St. Augustine: zwemmen met de dolfijnen

Geniet van interactie met dolfijnen met deze attractie bij Marineland Dolphin Adventure in St. Augustine. Ervaar het gedrag van dolfijnen, zoals het richten van de hand, het schudden van de hand en het rijden op de buik van de dolfijn. Ontmoet deze fascinerende zeedieren en maak op een unieke manier een band met ze. houden hun borstvinnen vast en zwemmen met hen op hun buik. Speel met de dolfijnen met deze leuke en veilige ervaring voor het hele gezin.

Universal Orlando: Park-to-Park Ticket

5. Universal Orlando: Park-to-Park Ticket

Een vakantie in het Universal Orlando Resort overtreft je wildste vakantiedromen. Drie geweldige themaparken laten je kennismaken met de nieuwste generatie modern vermaak. Reis door de legendarische werelden van fantastische helden en geniet van de sensatie en ontspanning in een uniek tropisch paradijs. Laat je fantasie de vrije loop bij Universal Studios Florida, waar je spannende, innovatieve attracties je favoriete films, televisieseries en meer tot leven brengen. Beleef daarnaast boeiende verhalen, mythen en legenden bij Universal's Islands of Adventure. In het Universal's Volcano Bay waterpretpark — waar je alleen toegang tot hebt met de pas voor 3 parken — begeef je je in een oase van zowel vertier als ontspannende luxe. Geniet ook van het onvergetelijke avondeten en ongeëvenaarde entertainment van Universal CityWalk, waar allerlei thematische restaurants, clubs, concertzalen, bioscopen, winkels, minigolf en nog veel meer zijn gevestigd. Eindeloze pret beleef je in Universal Orlando Resort WIZARDING WORLD en alle gerelateerde handelsmerken, karakters, namen en aanduidingen zijn © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (S20) 3 parken voor de prijs van 2 is geldig voor toegang tot en met 31 december 2021. Jurassic Park TM Universal Studios/Amblin. © 2020 MARVEL Universal-elementen en alle gerelateerde aanduidingen TM & © 2020 Universal Studios. Alle rechten voorbehouden Sommige beelden op onze website vertegenwoordigen niet de huidige operationele en veiligheidsrichtlijnen. Je vindt de voorwaarden van deze ticketsoorten door te klikken op de link "GetYourGuide Tours & Tickets GmbH", onder de sectie 'Georganiseerd door'.

St. Augustine: Treasure Hunt Cruise met show aan boord

6. St. Augustine: Treasure Hunt Cruise met show aan boord

Doe mee aan een 1,5-uur durende reis met een eersteklas, interactieve show aan boord van een echt piratenschip. Het schip is ontworpen en gebouwd voor zijn doel, als een drijvend podium voor live piratenshows. Het doel is om een breed scala aan dynamische en interactieve entertainmentprogramma's te bieden die geschikt zijn voor alle leeftijden. De ambitie van de bemanning is om de beste piratenshow in Florida te leveren, ongeacht de leeftijdsgroep van het publiek. De voorstelling wordt gerepeteerd maar niet gescriped, waardoor de piraten kunnen improviseren en met het publiek kunnen communiceren. Geen enkele andere attractie kan dit opwindende en unieke avontuur waarmaken.

Miami: cruise naar miljonairshuizen & Venetiaanse eilanden

7. Miami: cruise naar miljonairshuizen & Venetiaanse eilanden

Ga aan boord in het hart van Downtown Miami. Ontspan in luxe op een boot met twee verdiepingen, open ramen en een schaduwrijk dek. Vanuit het centrum zet je koers naar Star Island, waar vele beroemdheden in hun prachtige herenhuizen wonen. Vang een glimp op van het huis van Al Capone terwijl je door Biscayne Bay vaart. Vervolgens ga je naar Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, en Fischer Island. Bekijk de beroemde Venetiaanse eilanden en ontdek onderweg nog meer herenhuizen van beroemdheden. Kijk uit naar de huizen van Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, en nog veel meer. Jouw ervaren gids zal je wijzen op alle beroemde huizen en monumenten.  Vaar vervolgens naar South Beach en Bayside Marketplace om alles te zien wat Miami te bieden heeft. Aan het einde van de cruise, meer je weer aan in Downtown Miami. Kies ervoor om jouw dag nog avontuurlijker te maken met de combi-optie met dubbeldeksbus, waarbij je naar believen kunt in- en uitstappen terwijl je Miami leert kennen.

Tampa: toegangsticket ZooTampa bij Lowry Park

8. Tampa: toegangsticket ZooTampa bij Lowry Park

ZooTampa brengt dieren en bezoekers samen om onvergetelijke, natuurlijke verbindingen te creëren. Het park is de thuisbasis van meer dan 1300 dieren en staat bekend als een van de mooiste, tropische zoölogische instellingen ter wereld. Kom dichter bij dieren in het wild dan ooit tevoren door een reuzenschildpad aan te raken, een giraffe te voeren, neus aan hoorn te krijgen met een Indiase neushoorn, hand-tot-vin met gladde pijlstaartroggen en meer. Gezinnen kunnen ook spetteren in waterspeeltuinen, de adrenaline voelen tijdens attracties en educatieve shows bekijken. In het David A. Straz Jr. Manatee Hospital behandelen de dierenartsen en het dierenverzorgingspersoneel van de dierentuin zieke, gewonde en verweesde zeekoeien en brengen ze na revalidatie terug in het wild. De dierentuin zorgt voor de meest diverse groep dieren in het wild in Florida en heeft talloze prijzen gewonnen voor dierenbehoud.

Shell Island: waterpark en boottocht om dolfijnen te spotten

9. Shell Island: waterpark en boottocht om dolfijnen te spotten

Begin aan een boottocht van Panama City Beach naar Shell Island, inclusief een gratis drankje en een verscheidenheid aan wateractiviteiten om uw dag onvergetelijk te maken. Veel plezier in het opblaasbare waterpark of probeer kajakken of snorkelen. Sluit uw dag af met zeilen naar de Golf van Mexico voor het bezichtigen van dolfijnen. Uw dag begint met een mooie tocht door Grand Lagoon en naar Shell Island. Eenmaal op Shell Island kunt u genieten van een opblaasbaar waterpark, paddleboards, kajaks en snorkelen. Probeer trampolines, een waterwip genaamd de "rockit" en andere springkussens. Als je op zoek bent naar iets langzamers, verken dan het water in een kajak, maak een paddleboard-rit of probeer te snorkelen. Neem voldoende tijd om alle natuurlijke schoonheid die Shell Island te bieden heeft in u op te nemen. Als gewoon rondhangen uw plan is, ontspan dan en luister naar muziek op de boot of in een van de twee zonnenetten aan de voorkant van de boot terwijl u geniet van een verfrissend drankje. Alle activiteiten en springkussens zijn all-inclusive met onbeperkt gebruik tijdens je reis. Het laatste deel van de reis zal worden besteed aan sightseeing en dolfijnen kijken voordat u terugkeert naar Panama City Beach.

Miami: jetski-ervaring en uitzicht op de stad

10. Miami: jetski-ervaring en uitzicht op de stad

Geniet van de zon en het water van Miami met een adrenalinestootervaring! Rijd langzaam en geniet van het landschap, of bevredig je behoefte aan snelheid op de golven. Spring op een snelle jetski en verken de wateren van Miami met je gids. Rits over de golven van Biscayne Bay en geniet van deze spannende en snelle manier om Miami te zien. Met je keuze om alleen of met een vriend te rijden, is dit avontuur een geweldige aanvulling op je verblijf in Zuid-Florida. We brengen je naar een grote rijzone waar je zo snel over het water kunt racen als je geest ook beslist. Onze professionele gids rijdt met je mee om een oogje in het zeil te houden terwijl je het naar je zin hebt! Trek je reddingsvest aan en spring op een jetski om door de prachtige baai te zoeven. Miami is een van de beste plekken ter wereld om een jetski te huren. Bewonder het uitzicht op de skyline van de stad terwijl je over de golven raast en voel de verfrissende spray op je huid tijdens dit snelle avontuur.

Sitemap Florida

Wil je alle activiteiten in Florida ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florida

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 19.629 beoordelingen

Midden tot eind mei is blijkbaar een rustigere periode. Het was best rustig. Het park, en dan vooral de wizarding world of Harry Potter, is fantastisch. Ik raad in het bijzonder aan om een park2park ticket te kopen.

Supergids, veel geleerd over het ecosysteem van de mangroves en zijn bewoners. Niet verwacht zo dicht bij de alligators te kunnen komen. Een prachtervaring om nooit te vergeten!

Très facile d'utilisation / recuperer les billets. De magie van Disney ope toujours ! Des prix avantageux en dollars canadiens !

Boeiende goed onderbouwde uitleg, waardoor je veel hebt geleerd en ook nog op een humoristische manier.

De boottocht was geweldig. Ik dacht dat we meer krokodillen zouden zien.