Florida
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Florida

Wil je alle activiteiten in Florida ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florida

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.075 beoordelingen

het park is letterlijk een juweeltje in the middle of nowhere! de service was top, super vriendelijk personeel. er was een buitenbar, edelsteenmijnen en alligatoroase voor ons kijkplezier. er was ook een ruimte die eruitziet alsof er demonstraties of optredens hebben plaatsgevonden voor klanten. er was een ruimte voor het oefenen/showen van primitieve wapens, maar deze was gesloten. Ik had graag een pijl en boog, bijl, wat ze ook maar moesten laten zien, willen gebruiken. ten slotte was er een restaurant en veel zithoeken op het terrein, evenals een cadeauwinkel. echt voor ieder wat wils!

Onze gids, Don, was zeer deskundig en interactief. Het kajakken zelf was leuk en een geweldige ervaring. We waren persoonlijk op zoek naar iets unieks dan de typische luchtboottocht. Door te kajakken konden we dicht bij de alligators komen terwijl we toch op een veilige en respectabele afstand konden observeren. Don bevatte veel informatie over de natuur en zijn persoonlijke ervaringen. Zou dit zeker aan iedereen aanraden!

Mijn familie en ik hadden een geweldige tijd. De bootkapitein heeft geweldig werk geleverd door ons een leuke rit te geven en veel dieren in het wild te vinden en ons alles te vertellen over de Everglades en zijn dieren in het wild. Daarna hadden de kinderen een geweldige tijd om edelstenen te zoeken en het eten in het restaurant was geweldig. Zal dit zeker nog een keer doen als we weer naar Florida komen?

Dit was een zeer leerzame en vermakelijke reis. Onze gids, Don, was ongelooflijk goed geïnformeerd en duidelijk verliefd op de parken Everglades en Big Cypress. We zagen niet één, maar twee alligators, wat nu een verhaal is dat mijn kleinzoon kan vertellen. Echt goed spul! OPMERKING: Koop het beste insectensap dat je kunt. Er zijn VEEL hongerige muggen.

De gids was geweldig, klaar om eventuele vragen te beantwoorden. De bus (rode) was schoon, ramen waren schoon, de rit was absoluut comfortabel