Datums kiezen

Flúðir
Dagtochten naar

9 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Flúðir

Flúðir

Andere activiteiten in Flúðir

Wil je alle activiteiten in Flúðir bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Flúðir

Een MUST DO als je naar IJsland komt. Zeker met deze tour operator. Het hoogtepunt van onze reis was zeker de geisers zien, heel indrukwekkend. De golden circle is een prachtig gebied waar je als natuurliefhebber je ogen kunt uitkijken. Onze gids was overigens echt fantastisch, een hele sympathieke man die opgegroeid is in IJsland en je doorheen de busrit allemaal verhalen verteld over zowel IJsland als zijn eigen leven. Dit maakte dat de busrit een stuk korter aanvoelde en gaf een persoonlijke touch wat iedereen wel kon waarderen. Secret lagoon zou ik persoonlijk niet nog een keer boeken, erg klein niet echt een fantastisch uitzicht. Ik zou dan eerder voor de blue lagoon kiezen

Super geweldige, indrukwekkende en mooie tour. Onze gids Hauser was de beste die we ons hadden kunnen wensen. We kunnen de tour aan iedereen aanbevelen. Het ophalen van het hotel werkte ook goed. Al met al een prachtige dag met veel mooie indrukken.

Drukke volle dag, alles is goed geregeld. Wel heb je maar bepaalde tijd om wat te bekijken, een half uur tot 45 minuten max. De secret lagoon hebben we gelukkig wat langer de tijd gehad. Reisleiding en verdere organisatie was super.

onze gids en tevens chauffeur is een wat oudere man. maar, een persoon met veel kennis en een flinke dosis humor. gelukkig voor de tour aanbieder en ons als reiziger, is hij een aanwinst voor deze tour beleving. zijn naam is Jacob.

Mooie reis door de Golden Cirkel. Een leuke, enthousiaste reisgids. Bij iedere stop genoeg tijd om rond te lopen/ kijken. Lange dag, maar is het zeker waard.