Datums kiezen

Flúðir
Fitness & gezondheid

Fitness & gezondheid
4 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Flúðir

20 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Flúðir Fitness & gezondheid: onze aanbevelingen

Vanuit Reykjavik: Gouden Cirkel, Kerid, & Geheime Lagune Tour

1. Vanuit Reykjavik: Gouden Cirkel, Kerid, & Geheime Lagune Tour

Ga mee met een bustour door de legendarische Golden Circle van IJsland, en geniet van het thermale water van de Secret Lagoon. Verken het zuidwesten van IJsland, inclusief het spectaculaire Geysir-gebied, de waterval Gullfoss, de vulkaan Kerið en Þingvellir Nationaal Park. Nadat je bent opgehaald in het centrum van Reykjavik, is de eerste stop van de dag bij de vulkanische krater Kerið. Hier loop je langs een kronkelend pad rond de top van de krater en daal je vervolgens af in de krater om het meer in het midden te bereiken. Vervolgens ga je naar de Secret Lagoon, waar je 1,5 uur de tijd hebt om te ontspannen in het thermale water en de vredige omgeving te bewonderen. Dan gaat de tocht door naar de actieve warmwaterbron van Strokkur en zie je hoe deze elke 8 minuten 30 meter hoog stomend water spuit. Aangekomen bij de Gullfoss-waterval voel je de nevel van de gletsjerrivier de Hvítá terwijl deze in een 32 meter diepe spleet naar beneden stort. Daarna bezoek je het nationaal park Þingvellir, waar de Noord-Amerikaanse en Euraziatische tectonische platen elk jaar een paar centimeter verder uit elkaar bewegen. Þingvellir werd in 2004 uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoed.

IJsland: entreeticket voor de Secret Lagoon

2. IJsland: entreeticket voor de Secret Lagoon

De 'Gamla Laugin' werd oorspronkelijk in 1891 aangelegd, en was daarmee het eerste zwembad van IJsland. Breng wat tijd door in deze ontspannende omgeving en voel hoe je zorgen van je af glijden. Een natuurlijke warmwaterbron levert water van 38-39°C, dat met 10 liter per seconde uit de diepte van de aarde omhoogborrelt, waardoor het zichzelf steeds aanvult en er op elk moment een continue toevoer van vers, schoon water in het bad is. Je kunt dus zo lang in het bad rusten als je maar wil.  Geniet van de gloednieuwe faciliteiten bij de Secret Lagoon, waaronder kleedruimtes, douches, rustkamers, een bar en een restaurant. De Secret Lagoon ligt in het afgelegen plaatsje Fluðir, op slechts 1 uur van Geysir, 1 uur en 20 minuten van Reykjavik en 2 uur van Vik, waardoor het een geweldige bestemming is tijdens je reis naar IJsland. 

Vanuit Reykjavik: Gouden Cirkel en Geheime Lagune Dagtour

3. Vanuit Reykjavik: Gouden Cirkel en Geheime Lagune Dagtour

Ga mee op een reis die de meest populaire tour in IJsland, de Gouden Cirkel, combineert met een van de meest ontspannen bestemmingen, de Secret Lagoon. Deze adembenemende tocht neemt je mee op een wonderbaarlijke reis door de indrukwekkende, rauwe schoonheid van IJsland, die eindigt op een typisch IJslandse manier, in een geothermisch zwembad. De Gouden Cirkel omvat de meest spectaculaire, natuurlijke attracties van het land. Je bezoekt Nationaal Park Þingvellir National Park, waar het oude parlement van IJsland werd opgericht en je de indrukwekkende tektonische activiteit in het land aan het werk kunt zien. Bij Gullfoss bezoek je een van IJslands krachtigste watervallen en in het gebied rondom Geysir zie (en ruik) je een uitbarstende warmwaterbron en andere geothermische verschijnselen. Na een dag vol spannende bezienswaardigheden kun je ontspannen in de Secret Lagoon, een geothermisch zwembad waar je een prachtig uitzicht hebt op het omliggende landschap. De Gouden Cirkel bezoeken en genieten in de Secret Lagoon is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid van IJsland te ervaren en om blijvende herinneringen van deze bijzondere plek te verzamelen.

IJsland: volledig eiland zelfgeleide audiogids

4. IJsland: volledig eiland zelfgeleide audiogids

Met de complete audiogids van IJsland krijg je alle informatie die een reisleider je anders zou geven. Met behulp van GPS herkent de app waar u zich op uw rondreis bevindt en voorziet u op de juiste plaatsen van spannende informatie. Zo staat niets uw individuele huurautoreis in de weg. Jouw digitale IJsland-reisgids voor het hele eiland van vuur en ijs! Deze audiogids biedt meer dan 340 zenders (7,5 uur speelduur) met informatie over het land, de mensen en bezienswaardigheden in alle delen van het land. Het omvat niet alleen de ringweg en de Gouden Cirkel, maar ook de schiereilanden Reykjanes en Snaefellsnes, de Westman-eilanden, de Oost- en Westfjorden en de wilde IJslandse Hooglanden.

Vanuit Reykjavik: dagexcursie Gouden Cirkel & Secret Lagoon

5. Vanuit Reykjavik: dagexcursie Gouden Cirkel & Secret Lagoon

Verken de locaties tijdens deze Golden Circle-bustour. Kies uit de optie om uw gids in Reykjavik te ontmoeten of direct bij uw accommodatie opgehaald te worden. Bekijk toplocaties zoals het Þingvellir National Park, de Strokkur-geiser en de Gullfoss-waterval. Reis van Reykjavik naar de natuurlijke wonderen van Þingvellir National Park en ontdek de plaats van het oude openluchtparlement dat duurde van 930 tot 1793. Bewonder de spleetvallei en het grootste meer van IJsland bij Þingvallavatn. Ga verder naar de beroemde geiser bij Strokkur, waar om de paar minuten stomend water de lucht in spuit. Bekijk de spectaculaire watervallen van de Gullfoss-waterval. Ontspan met een duik in het geothermische warme water van de Secret Lagoon of maak een wandeling langs een wandelpad om een geiser die elke 5 minuten uitbarst, dichterbij te komen. Keer terug naar je ontmoetingspunt of je accommodatie in Reykjavik aan het einde van je tour.

Reykjavik: Golden Circle IJsland zelf rijdende audiotour

6. Reykjavik: Golden Circle IJsland zelf rijdende audiotour

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide-app, die zal functioneren als uw persoonlijke gids, audiotour en kaart. Koop één tour per auto, niet per persoon. Iedereen luistert samen! Opmerking: deze 240 kilometer lange tour bestrijkt de essentie van IJsland in 3-6 uur. Ontmoet helden, schurken en magie met deze zelfgeleide tour door IJsland, beginnend in Reykjavik. Als je de app als audiogids gebruikt, bezoek je prachtige natuurlijke locaties, zoals een waterval, geothermische baden en een uitbarstende geiser, allemaal doordrenkt van de levendige geschiedenis van macht en magie van het land. Begin in de hoofdstad Reykjavik en rijd de landelijke pracht van het eiland in, terwijl je meer te weten komt over de oorspronkelijke bewoners van IJsland en hoe ze de komst van de Vikingen confronteerden. Maak kennis met beroemde mythologische figuren als Odin, Thor en Loki. Het eerste grote herkenningspunt dat je bereikt is Helgufoss, een korte wandeling die naar een sprankelende waterval leidt. Tegelijkertijd leer je over de IJslandse cultuur – van Nobelprijswinnaars tot poëzie tot dansen, en meer! Vervolgens reis je naar Vinaskógur, bekend als het “vriendschapsbos”, waar veel wereldleiders en hoogwaardigheidsbekleders een bezoek hebben gebracht een boom planten. Vanaf daar gaat het naar Thingvellir National Park, met prachtige wandelingen, geweldige vis- en snorkelmogelijkheden – en de enorme waterval Oxararfoss . Verderop leer je meer over de Aurora Borealis, de feiten en de fictie die erdoor is geïnspireerd. De geothermische baden bieden een welkome, rustgevende duik als u even wilt pauzeren van de rit. De volgende zijn enkele van de topattracties van IJsland: een enorme geiser die je bijna gegarandeerd zult zien uitbarsten, Gullfoss, een torenhoge waterval van meer dan 30 meter hoog, en de Secret Lagoon, het oudste natuurlijke zwembad van IJsland, gevolgd door een uniek kasrestaurant! Je route brengt je langs Skálhol, een belangrijk religieus centrum dat dateert uit het jaar 1106 en vervolgens langs de uniek Sólheimar Ecodorp. Uiteindelijk arriveer je bij de Kerid-krater en leer je over de wilde vulkanische geschiedenis van IJsland. De tour eindigt voorbij deze krater, net buiten Reykjavik.

Vanuit Reykjavik: Geheime Lagune en sneeuwscootertocht

7. Vanuit Reykjavik: Geheime Lagune en sneeuwscootertocht

Ervaar de natuurwonderen van IJsland terwijl je op een sneeuwscooter over de ongerepte witte sneeuwvelden glijdt. Na je spannende buitenervaring kun je achterover leunen en ontspannen in een natuurlijke warmwaterbron, en weer op krachten komen. Voel je een local tijdens deze buitenexcursie. Rijd door het Geysir-gebied met kokende modderkuilen en spuitende warmwaterbronnen. Ga vervolgens verder naar de Langjökull-gletsjer voor een sneeuwscootertocht over de op een na grootste gletsjer van Europa. Stop ten slotte in de buurt van het kleine dorp Flúðir. Hier heb je toegang tot een geheime lagune, een natuurlijke warmwaterbron waar je heerlijk kunt badderen en tot rust kunt komen.

Van Reykjavik: rondleiding Golden Circle & Secret Lagoon

8. Van Reykjavik: rondleiding Golden Circle & Secret Lagoon

Ervaar de Gouden Cirkel van IJsland tijdens een ontspannen bustour vanuit Reykjavik. Verken het nationale park Thingvellir, bewonder de Gullfoss-waterval en bekijk de Strokkur-geiser. Ontspan op de Viking-manier in het warme water van een natuurlijke warmwaterbron. Geniet van het gemak om opgehaald te worden bij je accommodatie in Reykjavik. Geniet van het platteland tijdens de schilderachtige rit naar Thingvellir, de locatie van 's werelds eerste parlement, dat van 930 na Christus tot 1798 jaarlijks buiten bijeenkwam. Ga naar een van Europa's grootste watervallen en de trots van IJsland, de prachtige Gullfoss. Vervolgens kun je in de geothermische velden van Haukadalur dicht bij de uitbarstende Strokkur-geiser staan. Baan je een weg naar de populaire geothermische wateren van de Secret Lagoon, geniet van het warme, ontspannende water terwijl je geniet van het uitzicht op het platteland. Heb de mogelijkheid om een drankje te kopen terwijl je geniet. Keer terug naar je accommodatie in Reykjavik aan het einde van je tour.

Kleine Groepsreis Gouden Cirkel en Geheime Lagune

9. Kleine Groepsreis Gouden Cirkel en Geheime Lagune

Word opgehaald bij je hotel en reis dan in een kleine groep naar de geothermische landschappen van de IJslandse Golden Circle. Maak een natuurwandeling in het Nationaal Park Þingvellir, waar de Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen uit elkaar trekken. Ga verder naar de spectaculaire Gullfoss waterval op de Hvítá rivier, die wordt gevoed door de Langjökull gletsjer. Ga verder naar de warmwaterbronnen van Geysir en kijk verwonderd toe hoe de Strokkur geiser elke 3 tot 8 minuten uitbarst. Pauzeer voor de lunch in een van de vele restaurants in de omgeving. Ontspan tot slot in het therapeutische water van de Secret Lagoon, het oudste geothermische zwembad van IJsland, om de tour af te sluiten.

Vanuit Reykjavik: Golden Circle en geheime lagune kleine groep

10. Vanuit Reykjavik: Golden Circle en geheime lagune kleine groep

Vertrek vanuit Reykjavik en reis in een kleine groep naar de beroemde Gouden Cirkel en de Geheime Lagune van IJsland. Stop bij het UNESCO-werelderfgoed Nationaal Park Þingvellir en ervaar het geologische en historische belang uit de eerste hand. Kijk rond in het eerste parlement van IJsland in Althingi en bekijk de kloof bij Silfra, beoordeeld als een van 's werelds beste duikplekken. Ga vervolgens richting de Faxi-waterval voordat je het warmwaterbronnengebied van Geysir bezoekt. Bij Geysir kun je wandelen tussen de borrelende bronnen en modderpoelen. Kijk hoe het land ontploft en heet water de lucht in spuit bij de geiser van Strokkur. Ga dan naar de laatste attractie op het Golden Circle-circuit bij de waterval van Gullfoss. Geniet van de prachtige omgeving van de waterval, gelegen in de kloof van de Hvítá-rivier. Sta versteld terwijl het water in 2 stappen 32 meter naar beneden stort. Eindig met een bezoek aan de Secret Lagoon, waar je je pijn kunt wegspoelen in een natuurlijk warmwaterbronbad. Ontspan in de magische omgeving en voel al je stress wegglijden voordat je terugrijdt naar je accommodatie in Reykjavík waar je om ongeveer 19:00 uur aankomt.

Voor ieder wat wils

Andere aanbevelingen

Flúðir

Flúðir

Veelgestelde vragen over Fitness & gezondheid in Flúðir

Welke andere activiteiten dan Fitness & gezondheid zijn de moeite waard in Flúðir?

Andere activiteiten in Flúðir

Wil je alle activiteiten in Flúðir bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Flúðir

Deze reis is een must-see en een geweldige tour in IJsland. Onze gids Beggi is erg humoristisch maar ook zeer deskundig. Dit zou op een van je lijstjes moeten staan als je naar IJsland gaat en getuige bent van een ander soort ervaring die dit prachtige land te bieden heeft. Geheime lagune-ervaring was zo ontspannend. We hadden genoeg tijd voor elke bezochte site. Ook een shoutout naar onze chauffeur waarin ik de naam helaas niet heb gekregen, bedankt dat je ons veilig hebt gereden. Hij was zo geweldig en heel voorzichtig, ze zijn een goed duo met onze gids Beggi.

geweldig team dat ons meeneemt door alles wat IJsland ons buitenlanders te bieden heeft. genoten van onze ervaring en het hebben van zo'n inzichtelijk en gastvrij team gaf het een extra speciaal tintje. zou Joana en Tomìk ten zeerste aanbevelen aan alle avonturiers.

alles perfect georganiseerd, elke plek was fantastisch. Ik raad deze tour ten zeerste aan, vooral de geheime lagune, erg ontspannend.

We hebben super genoten! Met een geweldige gids Richie! Enorm gelachen en super veel info. Zeker de moeite waard!

De dag was absoluut adembenemend en onze tour Anna was uitzonderlijk goed, ze heeft onze dag zeker gemaakt.