Flúðir
Wellness & spa's

Wellness & spa's
5 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Flúðir

25 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Flúðir

Flúðir

Flúðir Wellness & spa's: onze aanbevelingen

Vanuit Reykjavik: Gouden Cirkel, Kerid, & Geheime Lagune Tour

Vanuit Reykjavik: Gouden Cirkel, Kerid, & Geheime Lagune Tour

Ga mee met een bustour door de legendarische Golden Circle van IJsland, en geniet van het thermale water van de Secret Lagoon. Verken het zuidwesten van IJsland, inclusief het spectaculaire Geysir-gebied, de waterval Gullfoss, de vulkaan Kerið en Þingvellir Nationaal Park. Nadat je bent opgehaald in het centrum van Reykjavik, is de eerste stop van de dag bij de vulkanische krater Kerið. Hier loop je langs een kronkelend pad rond de top van de krater en daal je vervolgens af in de krater om het meer in het midden te bereiken. Vervolgens ga je naar de Secret Lagoon, waar je 1,5 uur de tijd hebt om te ontspannen in het thermale water en de vredige omgeving te bewonderen. Dan gaat de tocht door naar de actieve warmwaterbron van Strokkur en zie je hoe deze elke 8 minuten 30 meter hoog stomend water spuit. Aangekomen bij de Gullfoss-waterval voel je de nevel van de gletsjerrivier de Hvítá terwijl deze in een 32 meter diepe spleet naar beneden stort. Daarna bezoek je het nationaal park Þingvellir, waar de Noord-Amerikaanse en Euraziatische tectonische platen elk jaar een paar centimeter verder uit elkaar bewegen. Þingvellir werd in 2004 uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoed.

IJsland: entreeticket voor de Secret Lagoon

IJsland: entreeticket voor de Secret Lagoon

De 'Gamla Laugin' werd oorspronkelijk in 1891 aangelegd, en was daarmee het eerste zwembad van IJsland. Breng wat tijd door in deze ontspannende omgeving en voel hoe je zorgen van je af glijden. Een natuurlijke warmwaterbron levert water van 38-39°C, dat met 10 liter per seconde uit de diepte van de aarde omhoogborrelt, waardoor het zichzelf steeds aanvult en er op elk moment een continue toevoer van vers, schoon water in het bad is. Je kunt dus zo lang in het bad rusten als je maar wil.  Geniet van de gloednieuwe faciliteiten bij de Secret Lagoon, waaronder kleedruimtes, douches, rustkamers, een bar en een restaurant. De Secret Lagoon ligt in het afgelegen plaatsje Fluðir, op slechts 1 uur van Geysir, 1 uur en 20 minuten van Reykjavik en 2 uur van Vik, waardoor het een geweldige bestemming is tijdens je reis naar IJsland. 

IJsland: Complete audiogids met zelfbegeleiding van het eiland

IJsland: Complete audiogids met zelfbegeleiding van het eiland

Verken IJsland met behulp van onze audiogids (gesproken door een echt persoon) en leer meer over wat het eiland speciaal maakt in meer dan 340 stops! Smartphone App met GPS voor informatie onderweg. Belangrijk! Na boeking ontvang je van ons een aparte E-mail met de instructies voor het installeren van de app en de gids! Je kunt de "Ticket" E-mail van Get Your Guide negeren. Controleer ook je spam-map voor onze e-mail en neem contact met ons op als iets niet werkt! Met deze instructies kun je de app downloaden en de audiogids installeren. De gids kan worden gedownload voor offline gebruik en kan zo vaak worden gebruikt als je wilt (op 1 telefoon). Met de Iceland complete audiogids krijg je alle informatie die een gids je anders zou geven. Met behulp van GPS herkent de app waar je bent op je rondreis en geeft je op de juiste plekken spannende informatie. Zo staat niets jouw individuele rondreis met een huurauto in de weg. Jouw digitale IJsland reisgids voor het hele eiland van vuur en ijs! Deze audiogids biedt meer dan 340 zenders (7,5 uur speeltijd) met informatie over het land, de mensen en bezienswaardigheden in alle delen van het land. En alles is ingesproken door een echt persoon. De gids omvat niet alleen de Ringweg en de Golden Circle, maar ook de schiereilanden Reykjanes en Snaefellsnes, de Westman Eilanden, de Oost- en Westfjorden en de wilde IJslandse Hooglanden.

Vanuit Reykjavik: Gouden Cirkel en Geheime Lagune Dagtour

Vanuit Reykjavik: Gouden Cirkel en Geheime Lagune Dagtour

Ga mee op een reis die de meest populaire tour in IJsland, de Gouden Cirkel, combineert met een van de meest ontspannen bestemmingen, de Secret Lagoon. Deze adembenemende tocht neemt je mee op een wonderbaarlijke reis door de indrukwekkende, rauwe schoonheid van IJsland, die eindigt op een typisch IJslandse manier, in een geothermisch zwembad. De Gouden Cirkel omvat de meest spectaculaire, natuurlijke attracties van het land. Je bezoekt Nationaal Park Þingvellir National Park, waar het oude parlement van IJsland werd opgericht en je de indrukwekkende tektonische activiteit in het land aan het werk kunt zien. Bij Gullfoss bezoek je een van IJslands krachtigste watervallen en in het gebied rondom Geysir zie (en ruik) je een uitbarstende warmwaterbron en andere geothermische verschijnselen. Na een dag vol spannende bezienswaardigheden kun je ontspannen in de Secret Lagoon, een geothermisch zwembad waar je een prachtig uitzicht hebt op het omliggende landschap. De Gouden Cirkel bezoeken en genieten in de Secret Lagoon is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid van IJsland te ervaren en om blijvende herinneringen van deze bijzondere plek te verzamelen.

Vanuit Reykjavik: dagexcursie Gouden Cirkel & Secret Lagoon

Vanuit Reykjavik: dagexcursie Gouden Cirkel & Secret Lagoon

Verken de locaties tijdens deze Golden Circle-bustour. Kies uit de optie om uw gids in Reykjavik te ontmoeten of direct bij uw accommodatie opgehaald te worden. Bekijk toplocaties zoals het Þingvellir National Park, de Strokkur-geiser en de Gullfoss-waterval. Reis van Reykjavik naar de natuurlijke wonderen van Þingvellir National Park en ontdek de plaats van het oude openluchtparlement dat duurde van 930 tot 1793. Bewonder de spleetvallei en het grootste meer van IJsland bij Þingvallavatn. Ga verder naar de beroemde geiser bij Strokkur, waar om de paar minuten stomend water de lucht in spuit. Bekijk de spectaculaire watervallen van de Gullfoss-waterval. Ontspan met een duik in het geothermische warme water van de Secret Lagoon of maak een wandeling langs een wandelpad om een geiser die elke 5 minuten uitbarst, dichterbij te komen. Keer terug naar je ontmoetingspunt of je accommodatie in Reykjavik aan het einde van je tour.

Reykjavik: Golden Circle IJsland zelf rijdende audiotour

Reykjavik: Golden Circle IJsland zelf rijdende audiotour

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide-app, die zal functioneren als uw persoonlijke gids, audiotour en kaart. Koop één tour per auto, niet per persoon. Iedereen luistert samen! Opmerking: deze 240 kilometer lange tour bestrijkt de essentie van IJsland in 3-6 uur. Ontmoet helden, schurken en magie met deze zelfgeleide tour door IJsland, beginnend in Reykjavik. Als je de app als audiogids gebruikt, bezoek je prachtige natuurlijke locaties, zoals een waterval, geothermische baden en een uitbarstende geiser, allemaal doordrenkt van de levendige geschiedenis van macht en magie van het land. Begin in de hoofdstad Reykjavik en rijd de landelijke pracht van het eiland in, terwijl je meer te weten komt over de oorspronkelijke bewoners van IJsland en hoe ze de komst van de Vikingen confronteerden. Maak kennis met beroemde mythologische figuren als Odin, Thor en Loki. Het eerste grote herkenningspunt dat je bereikt is Helgufoss, een korte wandeling die naar een sprankelende waterval leidt. Tegelijkertijd leer je over de IJslandse cultuur – van Nobelprijswinnaars tot poëzie tot dansen, en meer! Vervolgens reis je naar Vinaskógur, bekend als het “vriendschapsbos”, waar veel wereldleiders en hoogwaardigheidsbekleders een bezoek hebben gebracht een boom planten. Vanaf daar gaat het naar Thingvellir National Park, met prachtige wandelingen, geweldige vis- en snorkelmogelijkheden – en de enorme waterval Oxararfoss . Verderop leer je meer over de Aurora Borealis, de feiten en de fictie die erdoor is geïnspireerd. De geothermische baden bieden een welkome, rustgevende duik als u even wilt pauzeren van de rit. De volgende zijn enkele van de topattracties van IJsland: een enorme geiser die je bijna gegarandeerd zult zien uitbarsten, Gullfoss, een torenhoge waterval van meer dan 30 meter hoog, en de Secret Lagoon, het oudste natuurlijke zwembad van IJsland, gevolgd door een uniek kasrestaurant! Je route brengt je langs Skálhol, een belangrijk religieus centrum dat dateert uit het jaar 1106 en vervolgens langs de uniek Sólheimar Ecodorp. Uiteindelijk arriveer je bij de Kerid-krater en leer je over de wilde vulkanische geschiedenis van IJsland. De tour eindigt voorbij deze krater, net buiten Reykjavik.

Reykjavik: Langjökull gletsjer sneeuwscootertocht & warmwaterbron

Reykjavik: Langjökull gletsjer sneeuwscootertocht & warmwaterbron

Ervaar de natuurlijke wonderen van IJsland terwijl je over maagdelijk witte sneeuwvelden glijdt op een sneeuwscootertocht vanuit Reykjavik. Na je spannende buitenervaring kun je ontspannen in een natuurlijke warmwaterbron en weer op krachten komen. Begin met een ophaalservice vanaf je hotel in Reykjavik. Rijd door het schilderachtige Geysir Hot Spring-gebied met zijn kokende modderkuilen en spuitende warmwaterbronnen. Rijd dan in een speciaal ontworpen truck naar de Langjökull gletsjer voor een sneeuwscootertocht over de op een na grootste gletsjer van Europa. Bereid je voor met alle benodigde uitrusting en ga op avontuur terwijl je de sensatie ervaart terwijl je over de uitgestrekte open vlaktes van de ijsvlakte rijdt. Stop ten slotte in de buurt van het kleine dorpje Flúðir. Bezoek een geheime openluchtlagune, een natuurlijke warmwaterbron, zodat je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na je avontuur. Tot slot reis je terug naar de hoofdstad waar je wordt afgezet bij je accommodatie.

Kleine Groepsreis Gouden Cirkel en Geheime Lagune

Kleine Groepsreis Gouden Cirkel en Geheime Lagune

Word opgehaald bij je hotel en reis dan in een kleine groep naar de geothermische landschappen van de IJslandse Golden Circle. Maak een natuurwandeling in het Nationaal Park Þingvellir, waar de Amerikaanse en Euraziatische tektonische platen uit elkaar trekken. Ga verder naar de spectaculaire Gullfoss waterval op de Hvítá rivier, die wordt gevoed door de Langjökull gletsjer. Ga verder naar de warmwaterbronnen van Geysir en kijk verwonderd toe hoe de Strokkur geiser elke 3 tot 8 minuten uitbarst. Pauzeer voor de lunch in een van de vele restaurants in de omgeving. Ontspan tot slot in het therapeutische water van de Secret Lagoon, het oudste geothermische zwembad van IJsland, om de tour af te sluiten.

Van Reykjavik: rondleiding Golden Circle & Secret Lagoon

Van Reykjavik: rondleiding Golden Circle & Secret Lagoon

Ervaar de Gouden Cirkel van IJsland tijdens een ontspannen bustour vanuit Reykjavik. Verken het nationale park Thingvellir, bewonder de Gullfoss-waterval en bekijk de Strokkur-geiser. Ontspan op de Viking-manier in het warme water van een natuurlijke warmwaterbron. Geniet van het gemak om opgehaald te worden bij je accommodatie in Reykjavik. Geniet van het platteland tijdens de schilderachtige rit naar Thingvellir, de locatie van 's werelds eerste parlement, dat van 930 na Christus tot 1798 jaarlijks buiten bijeenkwam. Ga naar een van Europa's grootste watervallen en de trots van IJsland, de prachtige Gullfoss. Vervolgens kun je in de geothermische velden van Haukadalur dicht bij de uitbarstende Strokkur-geiser staan. Baan je een weg naar de populaire geothermische wateren van de Secret Lagoon, geniet van het warme, ontspannende water terwijl je geniet van het uitzicht op het platteland. Heb de mogelijkheid om een drankje te kopen terwijl je geniet. Keer terug naar je accommodatie in Reykjavik aan het einde van je tour.

Vanuit Reykjavik: Dagtocht Gouden Cirkel, Friðheimar & Lagune

Vanuit Reykjavik: Dagtocht Gouden Cirkel, Friðheimar & Lagune

Bewonder de Strokkur-geiser, het Thingvellir National Park en de Gullfoss-waterval op een dagtrip vanuit Reykjavík. Bezoek een lokale boerderij en geniet van de warmwaterbron Secret Lagoon, inclusief toegangskaarten. Ervaar alle natuurverschijnselen van de gouden cirkel in één dag. De eerste stop is Thingvellir National Park, waar het parlement werd opgericht in 930 na Christus. Geniet van de geschiedenis en unieke uitzichten terwijl je tussen Noord-Amerikaanse en Europese tektonische platen loopt. Dan is het tijd om weer op pad te gaan naar de Langjökull Geyser. Deze geiser is al een tijdje inactief, maar Strokkur (direct ernaast) barst elke 5-8 minuten uit, dus zorg dat je camera gereed is. Vervolg de reis naar de Gouden Waterval. Gelegen in de kloof van Hvítá, stort de waterval naar beneden in een 32 meter diepe spleet. Vanaf de parkeerplaats is het ook mogelijk om helemaal naar beneden te lopen naar de watervallen (10 minuten lopen). Ga later naar Friðheimar Tomato Farm voor de lunch (kosten niet inbegrepen). Het heeft voldoende voorraden geothermisch water dat warmte levert aan de kassen waar tomaten worden verbouwd. Loop rond in de kas en proef hun beroemde tomatensoep. De laatste stop is de Secret Lagoon, het oudste natuurlijke zwembad van IJsland. Het zwembad wordt verwarmd met geothermische energie en is een natuurlijke bron van warm water uit de warmwaterbronnen. Het is een perfecte manier om deze tour af te sluiten, ontspannend in warm water terwijl je geniet van het eindeloze uitzicht op de natuur.

Veelgestelde vragen over Wellness & spa's in Flúðir

Welke andere activiteiten dan Wellness & spa's zijn de moeite waard in Flúðir?

Andere onmisbare dingen om te doen in Flúðir:

De topbezienswaardigheden in Flúðir

Activiteiten in Flúðir

Steden in IJsland

Andere activiteiten in Flúðir

Wil je alle activiteiten in Flúðir bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.