Flughafen Berlin-Tegel
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
berlijn privétransfer van of naar luchthaven tegel (txl)

Berlijn: privétransfer van of naar luchthaven Tegel (TXL)

Duur: 30 minuten
Privétour
GetYourGuide Original

Trakteer uzelf op een privétransfer in één richting tussen luchthaven Tegel (TXL) en het centrum van Berlijn. Geniet van een gegarandeerd wachten en…

Flughafen Berlin-Tegel: tours & tickets

Flughafen Berlin-Tegel: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Berlijn

Bekijk alle 404 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Flughafen Berlin-Tegel

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 5.864 beoordelingen

Een mooie manier om gastvrij Berlijn te ontdekken.

Heerlijk om 4 dagen in en uit te stappen in de bus en metro. Jammer vond ik dat de kaart 4 dagen geldig was en niet 96 uur. Hierdoor heb ik voor de extra dag nog een instapkaart gekocht. Ik merkte dat tijdens de Kerst en vooravond veel musea waren gesloten. Jammer, maar een reden om fantastisch Berlijn nog eens te bezoeken. Een geweldige stad!

Ideale kaart om met het openbaar vervoer te reizen.

We hebben zonder moeten na te denken optimaal gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Ook op verscheidene attrakties nog korting met de kaart zoals de Dome. Ook de kaart met openbaar vervoernet achterkant was zeer handig.

Prima uitkomst voor compleet Berlijn bezoek

Heel handig, geen zorgen over afstempelen, de eerste keer voldoet! Compleet Berlijn ligt aan je voeten. De verwijzingen naar U - en S bahnen zijn logisch op de stations aangegeven. Onmisbaar voor een dynamisch bezoekje Berlijn!

Prima, we hebben volop gebruik gemaakt van de kaart.

De kaart is een uitkomst voor alle vervoer. Je hoeft niet telkens losse tickets te kopen en kunt optimaal gebruik maken van de kaart en dat hebben we ook gedaan ook voor de kortingen op musea en restaurants. Een aanrader dus.

Dagje Berlijn neem zeker zo'n kaart. Je reist gemakkelijk van a naar b

Voor iedereen die deze grote mooie stad gaat bezichtigen raad ik aan om zo'n kaart te nemen. Gemakkelijke manier van reizen en je kunt veel ondernemen op een dag. Je komt zo ook tussen de locals. Toch prachtig.