Flughafen Wien-Schwechat

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Flughafen Wien-Schwechat: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Wenen: privétransfer van / naar de luchthaven van Wenen (VIE)

  1. Wenen: privétransfer van / naar de luchthaven van Wenen (VIE)

  Zorg ervoor dat uw reis probleemloos verloopt met een handige privétransfer tussen de internationale luchthaven van Wenen (VIE) en uw hotel of accommodatie in het centrum van Wenen. Kies voor groepen van 4 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 6 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 6 stuks bagage van standaardformaat. Op de reisdag ontmoet je je vriendelijke Engelssprekende professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven of word je opgehaald bij je accommodatie. Hulp bij uw bagage en stap dan aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

 • Wenen: kroegentocht

  2. Wenen: kroegentocht

  Maak nieuwe vrienden uit Wenen en daarbuiten op een leuke kroegentocht. Drink samen, speel drankspelletjes en houd een gesprek bij de hotspots van het stadse nachtleven. Profiteer van de aanbiedingen in verschillende kroegen, inclusief gratis drank, shotjes en koopjes. Beproef je geluk bij tafelbladactiviteiten en breek het ijs om je medereizigers te leren kennen. Sluit je kroegentocht af in een nachtclub en voel je als een vip met een voorrangsticket. Schitter met je bewegingen op de dansvloer en maak onvergetelijke herinneringen.

 • Wenen: Vienna International (VIE) privévervoer vanaf de luchthaven

  3. Wenen: Vienna International (VIE) privévervoer vanaf de luchthaven

  Ontmoet uw chauffeur en haal de stress uit uw pendelen op de luchthaven door uw eigen privéluchthaventransfer van of naar de luchthaven van Wenen vooraf te reserveren. Ontspan in het comfort van de auto, wetende dat je overal tussen Wenen en de luchthaven wordt afgezet. Of u nu met een grotere groep reist of met extra bagage, pas uw privétransfer aan uw behoeften aan door aan te geven wat u nodig heeft wanneer u boekt. Om een soepele transferervaring te garanderen, ontvangt u kort voor uw geplande ophaling een sms met de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Uw chauffeur haalt u op bij de aankomsthal of een afgesproken ontmoetingspunt in Wenen en helpt u met uw bagage naar het voertuig.

 • Wenen: luchthaventransfer van / naar Bratislava

  4. Wenen: luchthaventransfer van / naar Bratislava

  Vermijd de stress die gepaard gaat met aankomst op de luchthaven en boek een transfer van / naar de luchthaven van Wenen naar uw hotel in Bratislava. Geniet van een privétransfer in een volledig verzekerd voertuig met airconditioning in het gezelschap van een vriendelijke bestuurder. Bij aankomst ontmoet je je chauffeur, die een bord met je naam vasthoudt, in de aankomsthal van de luchthaven. Ontspan terwijl ze je helpen met je bagage naar het voertuig en leun achterover en ontspan terwijl je de 45 minuten durende reis naar Bratislava maakt. Bij deze boeking ontvangt u een gratis babyzitje (indien nodig), bagage-assistentie, 24/7 conciërgeservice en meer. Transfers zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag beschikbaar.

 • Krakau: privétransfer naar de internationale luchthaven van Wenen

  5. Krakau: privétransfer naar de internationale luchthaven van Wenen

  Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer van Krakau naar de internationale luchthaven van Wenen. De reis zelf duurt ongeveer 7 uur en is een tijd van rust en ontspanning.

  Laat u begroeten door uw chauffeur die op het afgesproken tijdstip voor uw accommodatie op u wacht.

  Deze transferservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, verzorgd door gloednieuwe, luxe auto's met ervaren Engelssprekende chauffeurs.

Sitemap Flughafen Wien-Schwechat

Wil je alle activiteiten in Flughafen Wien-Schwechat ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.