Kies data

FlyOver Iceland

FlyOver Iceland: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Reykjavik: FlyOver Iceland-ervaring

1. Reykjavik: FlyOver Iceland-ervaring

Hang met je voeten bengelend voor een 20 meter groot, rond scherm terwijl een film om je heen je meeneemt op een spannende reis over IJsland. Vlieg over land, zee en ijs. Beweeg met de arctische wind. Dit is een meeslepende vliegervaring. De rit maakt gebruik de modernste technologie om je het gevoel te geven dat je vliegt. Speciale effecten, inclusief van wind, nevel en geuren, worden gecombineerd met de beweging van de rit om een onvergetelijke ervaring te creëren.  Voordat jouw vlucht begint, neemt trol en verhalenverteller Sú Vitra je mee op twee unieke avonturen die je verbeelding zullen aanspreken met verhalen over IJsland, de bevolking en de natuurlijke krachten die er werkzaam zijn. Ritten beginnen gedurende de openingstijden ongeveer elke 15 tot 20 minuten. De gehele ervaring duurt ongeveer 35 minuten, inclusief de 8,5 minuten van de rit.

Reykjavik: Silfra Snorkel Tour & Fly Over Iceland VR-ticket

2. Reykjavik: Silfra Snorkel Tour & Fly Over Iceland VR-ticket

Kies tussen een droogpak of een wetsuit voor een meer Viking-ervaring terwijl je snorkelt in het kristalheldere gletsjerwater van Silfra Fissure, gelegen op een Unesco-werelderfgoedlocatie in het Thingvellir National Park. Het zicht is als geen ander en je kunt het water ook drinken. Ga dan naar Reykjavik en bezoek Fly Over Iceland voor een surrealistische virtual reality-tour door IJsland in al zijn glorie. Neem contact op met Fly Over Iceland om uw toelating te verplaatsen naar een andere tijd of dag die het beste bij uw reisplannen past.

  • Toegangstickets
  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap FlyOver Iceland

Wil je alle activiteiten in FlyOver Iceland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over FlyOver Iceland

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 425 beoordelingen

Ik ben niet iemand voor themaparken, maar deze rit was adembenemend ... letterlijk. De hele ervaring was zo goed gedaan en de rit was zo fantastisch, we boekten om de volgende dag terug te komen (wat de halve prijs is als je dezelfde dag boekt). Ik zou dit ten zeerste aanbevelen voor alle leeftijden.

Beveel deze activiteit volledig aan - de simulatie is geweldig en laat perfect het prachtige land IJsland zien. Zou aanraden om dit op de eerste dag of 2 van je reis te doen, omdat het je ogen opent over wat er te ontdekken valt in IJsland! Heb er erg van genoten :)

Uitstekend om een reis te beginnen om IJsland te ontdekken, heel goed gedaan, mooie beelden, echt spannend. Het duurt niet eens lang, dus we kwamen om 14.00 uur met het vliegtuig aan, we waren er om 18.30 uur, en om 19.00 uur vrij om te gaan eten. Aanbevolen

Een hele mooie leuke voorstelling. Zeker de moeite waard om dit te bekijken. Je ziet zo in 1 (drone)vlucht wat IJsland allemaal te bieden heeft.

Vernuftig staaltje van techniek. Je vliegt echt boven IJsland. Een must do in Reykjavik.