Kies data

FlyView Paris

FlyView Paris: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Parijs: Notre Dame Virtual Reality Tour

1. Parijs: Notre Dame Virtual Reality Tour

"Stap binnen" de Notre Dame van Parijs met een virtual reality-ervaring die je het gevoel geeft alsof je echt in de beroemde kathedraal was voor en na de brand. Bewonder het enorme middenschip, de waterspuwers, de klokkentorens en de sacristie dankzij het echte leven, 360°-beelden gefilmd voor de beruchte brand van 2019. Ontdek de ongelooflijke geschiedenis van de kathedraal van Parijs en krijg een intieme blik backstage met behulp van een virtual reality-headset. Bekijk ook de kathedraal in zijn huidige staat van wederopbouw en ga in het epicentrum van de verwoeste kathedraal staan, precies op de plek waar de vlammende torenspits viel en door het gewelf stortte. Laat je meevoeren door een unieke ervaring vol emotie terwijl je getuige bent van het gebroken marmer en de vloeren bezaaid met puin.

Parijs: vlieg over Parijs en de wereld in virtual reality

2. Parijs: vlieg over Parijs en de wereld in virtual reality

Ga mee met de eerste meeslepende vliegervaring van Parijs, waarin je als bezoeker in virtual reality over Parijs en zijn monumenten vliegt, compleet met echte vliegsensaties. Ga naar de vertrekhal voor de vluchtinstructies, trek vervolgens in de hal waar je opstijgt je jetpack aan, zet je virtual-reality headset op en vlieg over de daken van Parijs. Geniet van een 35 minuten durende ervaring (inclusief 20 minuten in virtual reality), gefilmd met levensechte beelden. Vlieg over de Eiffeltoren, scheer over de Seine en verken de Champs-Elysées, de Arc de Triomphe en andere iconische monumenten. Ervaar het realistische gevoel alsof je daadwerkelijk door de lucht vliegt met een virtual-reality headset en een jetpack (vluchtsimulator). Na deze geweldige vlucht over Parijs vlieg je nog even verder over zeven droombestemmingen, met een 360-graden uitzicht op de Chinese Muur, de Victoria-watervallen in Zimbabwe, de Angel Falls in Venezuela, het Baikalmeer in Rusland, en meer.

Parijs: virtual reality-reis naar het hart van het oude Egypte

3. Parijs: virtual reality-reis naar het hart van het oude Egypte

Verken de grootste schatten van het oude Egypte - de piramides van Saqqara, de piramide van Meidoum en natuurlijk de piramides van Gizeh: de beroemdste piramides ter wereld die door UNESCO zijn geregistreerd als werelderfgoed. Eenmaal ter plaatse beleef je het avontuur van een ontdekkingsreiziger door de magie van virtual reality. Je ontdekt de mysterieuze geschiedenis van deze monumenten die gedurende millennia de verbeelding hebben gevormd. Uitgerust met een virtual reality-headset vlieg je over deze enorme stenen blokken, ga dan de piramides binnen en verken verborgen galerijen en geheime kamers die worden gebruikt om heilige mummies van farao's te beschermen.

Parijs: Fly Over France Virtual Reality-ervaring

4. Parijs: Fly Over France Virtual Reality-ervaring

Reis vanuit het centrum van Parijs door de meest emblematische en mooiste plekken die Frankrijk te bieden heeft dankzij een vluchtsimulator en een hoogtechnologische headset! Dankzij uitzonderlijke luchtbeelden en spectaculaire momenten van vrije vlucht, laat de ervaring je toe om de mooiste plekken en landschappen van Frankrijk te herontdekken: het dorp Gordes in het hart van de Luberon, de abdij van Mont Saint-Michel, de indrukwekkende kliffen van Etretat, de naalden en gletsjers op de Mont Blanc-route... Aan het einde van een onvergetelijke reis, van de zeenevel van Normandië naar het dak van Europa, legt u meer dan 10.000 kilometer af zonder Parijs te verlaten!

De verborgen juweeltjes van Parijs in virtual reality

5. De verborgen juweeltjes van Parijs in virtual reality

Laat je teleporteren op een virtuele reis door ontoegankelijke plaatsen van de monumenten van Parijs in een 360 graden-ervaring. Ontdek dankzij een combinatie van virtual en augmented reality-technologieën fascinerende verhalen en perspectieven over deze karakteristieke plekken van de hoofdstad van het licht. Ontdek de machines van de Eiffeltoren die in de 19e eeuw in zijn kelders zijn geïnstalleerd, krijg toegang tot het glazen dak van het Grand Palais, klim naar de top van de pijl van de Sainte Chapelle, daal af in de verborgen gangen van het Pantheon om de geheimen te ontdekken van de beroemde Fransen, vaar over het kanaal dat stroomt onder het Bastille-plein en eindig je reis op de daken van Montmartre bij zonsondergang. Geniet van deze fantastische virtuele reis vol emoties, verrassingen en verwondering!

Parijs: viaduct Parijs in VR & zelfgeleide stadsaudiotour

6. Parijs: viaduct Parijs in VR & zelfgeleide stadsaudiotour

Beleef een meeslepende vliegervaring boven Parijs in virtual reality en bekijk de meest iconische bezienswaardigheden van de stad, zoals Montmartre, de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe. Verken daarna Parijs met een handige zelfgeleide wandeltocht, met een verscheidenheid aan beschikbare touropties. Ga vanuit de virtual reality-terminal in het hart van de stad op een spannende vliegervaring terwijl je Parijs in VR ontdekt. Vlieg boven de daken en bekijk alle beroemde monumenten zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Bewonder het 360-graden uitzicht over Parijs terwijl je als een vogel door de lucht vliegt. Vervolg je vliegavontuur terwijl je 7 droombestemmingen over de hele wereld bezoekt. Bekijk internationale bezienswaardigheden zoals de Grote Muur van China, Victoria Falls en het Baikalmeer. Na je virtual reality-ervaring verken je de stad in je eigen tempo met een zelfgeleide audiotour. Kies een van de 10 beschikbare routes en hoor verhalen en anekdotes van professionele gidsen en acteurs.

Parijs: Seine & Notre-Dame Zelfgeleide Tour & VR-ervaring

7. Parijs: Seine & Notre-Dame Zelfgeleide Tour & VR-ervaring

Ontdek de geheimen en verhalen van emblematische locaties langs de rivier de Seine, zoals het Louvre, de Pont-Neuf en de Conciergerie tijdens een zelfgeleide audiowandeling op uw smartphone. Bezoek dan een virtual reality-centrum om de Notre Dame-kathedraal te zien voorafgaand aan de brand van 2019. Luister naar verhalen geproduceerd door professionele gidsen en acteurs terwijl je langs de oevers van de Seine dwaalt tijdens je zelfgeleide tour. Begin de tour waar je maar wilt en ontdek de verborgen mysteries achter iconische Parijse bezienswaardigheden. Luister naar het huiveringwekkende verhaal van de geest van de Tuilerieën. Leer over de legende van de kapper en banketbakker, die misschien een belletje doet rinkelen. Wandel tussen het Louvre en de Notre Dame en geniet van prachtige panorama's langs de Seine en een van de meest charmante pleinen van Parijs. Ga vervolgens naar de virtual reality-faciliteit in het centrum van Parijs om te worden vervoerd naar de Notre-Dame de Paris zoals het was vóór de brand van 2019. Dankzij echte 360-beelden die vóór de brand zijn gefilmd, ontdekt u in virtual reality de ongelooflijke geschiedenis achter deze beroemde kathedraal. Ga voorbij de andere kant van het hekwerk om de kathedraal in zijn huidige staat te zien. Word ondergedompeld in het hart van de vernietigde structuur, op de exacte plek waar de torenspits instortte en door het gewelf scheurde. Je wordt getransporteerd naar een unieke ervaring die opvallend emotioneel is.

Overzicht activiteiten in FlyView Paris

Wil je alle activiteiten in FlyView Paris ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over FlyView Paris

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 509 beoordelingen

Een alternatieve activiteit waar iedereen van zal genieten, in ons geval hebben we de geheimen van Parijs en de speciale van de Notre Dame de Paris bekeken, het was een geweldige ervaring en we ontdekten nieuwe plaatsen en geschiedenissen over deze geweldige stad.

Het was zo een fijn alternatief, om te genieten van al het moois dat Parijs in huis heeft. Louvre/ notre Dame en de Eiffeltoren zagen wij zonder een rij van top tot teen! Vriendelijk personeel, schone ruimte en wat een experience

Floris was geweldig. Mijn zoon en ik uit Californië konden niet tevredener zijn! Flor was geestig, deskundig en gewoon fantastisch... van mijn zoon en ik... bedankt Flor voor het speciaal maken!

Het is een zeer aangename activiteit, virtual reality leven, vliegen over Parijs, de moeite waard om te ervaren

Echt de moeite waard! Verbazingwekkend dichtbij uitzicht op monumenten, inclusief bergen!