Belevingen in

Fokida

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Sitemap Fokida

Wil je alle activiteiten in Fokida ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fokida

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.180 beoordelingen

De rondleiding was fantastisch. De gids kwam me ophalen bij het metrostation Halandri en we reden weg. Omdat ik de enige was die dag, kon ik al mijn vragen stellen en hij beantwoordde alles. De volledige oude geschiedenis van Griekenland. We hebben het ook gehad over de recente geschiedenis. Deze man is een wandelend geschiedenisboek. Ik ben opgewonden. Het landschap rond Delphi is fantastisch en de plek zelf is fascinerend. Een must voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis. Op de terugweg waren we nog in Arachova. Een geweldige stad. De hele dag was geweldig, ik kan het alleen maar aanraden. En dankzij mijn gids doet hij echt fantastisch werk. Steeds weer en tot de volgende keer. Silke

De dagtrip naar Delfi was zeer interessant. We hadden een super enthousiaste en goede gids. Ze wist ons in korte tijd heel veel kennis bij te brengen. De busrit was ook prima; er was airco en het was leuk om Athene en omstreken vanuit een ander perspectief te zien. De lunch was prima, maar alles gebeurde in razendsnel tempo en het drinken was niet helemaal top. Je kreeg veel eten, maar de kwaliteit was niet geweldig. Het is zeker wel een aanrader als je bent geïnteresseerd in de klassieke oudheid. Post scriptum als je niet voor de lunch kiest, moet je alsnog in het restaurant zitten en eet je à la carte.

Veel weg maar verwacht, voor een uitzonderlijk spektakel van Delphi, prachtig en wat een panorama! Engels / Franse gids die bcp +++ maar interessant spreekt. We laten de uitleg wat sneller los om van het landschap te genieten. Tip: pak een broodje om te eten in het dorp Delphi voor het bovenaanzicht met een kopje koffie of een biertje, niet de inbegrepen maaltijd.

Zeee mooie tour. Delphi is ontzettend mooi en het uitzicht is adembenemend. Arochova is een heel mooi pittoresk dorpje. De gids wist veel te vertellen en overal was er genoeg tijd om alles te bekijken, maar ook niet te lang wat fijn was. Ondertussen gestopt bij een heerlijk restaurant. Echt een aanrader.

Zeer verrijkende ervaring dankzij de uitleg en sympathie van de gids. Waard!