Kies data

Font Màgica

Font Màgica: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Barcelona: tickt voor 1 of 2 dagen hop on, hop off-bustour

1. Barcelona: tickt voor 1 of 2 dagen hop on, hop off-bustour

Maak een sightseeingtour door Barcelona met een keuze uit 2 verschillende routes en 40 haltes. Zie de belangrijkste bezienswaardigheden aan boord van een dubbeldekkerbus met open dak en stap uit bij belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Gotische wijk of het Picasso Museum, voordat je weer in de bus stapt om de route voort te zetten. Leun achterover en ontspan in een hop-on hop-off-dubbeldekkerbus met open bovendek. Bekijk alle belangrijke bezienswaardigheden van Barcelona en stap op je gemak in en uit. Stop om het Picasso Museum te zien met een van de grootste collecties van Picasso's kunstwerken ter wereld. Loop over La Rambla en ontdek een van de meest levendige buurten van de stad met talloze bars en eetgelegenheden. Bewonder de vele UNESCO-werelderfgoedlocaties die Barcelona rijk is. Bijzonder opmerkelijk is de Sagrada Familia, een van de meest iconische werken van de beroemde architect Antoni Gaudi, die tijdens je tour door de hele stad te zien is. De bussen komen elke 20-30 minuten en elke route duurt ongeveer 2 uur. De haltes langs de routes zijn als volgt: Rode lijn: • Plaça de Catalunya. • Casa Batlló-Fundació - Fundació Antoni Tàpies. • Passeig de Gràcia - La Pedrera. • Francesc Macià - Diagonal. • Estació de Sants. • Plaça d’Espanya. • Caixa Fòrum - Pavelló Mies van der Rohe. • Poble Espanyol. • Museu Nacional d’Art de Catalunya. • Anella Olímpica. • Fundació Joan Miró. • Telefèric de Montjuïc. • Miramar - Jardins Costa i Llobera. • World Trade Center. • Colom - Museu Marítim. • Port Vell. • Museu d’Història de Catalunya. • Port Olímpic. • Glòries. • Arc de Triomf - Barcelona Nord. Blauwe lijn: • Plaça de Catalunya. • Casa Batlló-Fundació - Fundació Antoni Tàpies. • Passeig de Gràcia - La Pedrera. • Sagrada Família. • Sant Pau Recinte Modernista. • Park Güell. • Tramvia Blau - Tibidabo. • Sarrià. • Monestir de Pedralbes. • Palau Reial - Pavellons Güell. • Futbol Club Barcelona - Camp Nou. • Diagonal Les Corts. • Francesc Macià - Diagonal. • Eixample.

Barcelona: Montjuïc kabelbaan retourticket

2. Barcelona: Montjuïc kabelbaan retourticket

Ontdek Barcelona van bovenaf met dit retourticket voor de Montjuïc-kabelbaan. Maak een ritje met een onlangs gerenoveerde kabelbaan naar de heuvel van Montjuïc, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over Barcelona. Ga naar het kabelbaanstation Parc de Montjuïc en klim in de ruime cabine. Maak de klim van ongeveer 84,5 meter hoogte op een bijna 750 meter lange route. De rit biedt een geweldig uitzicht over heel Barcelona; van de Serra de Collserola tot aan de Middellandse Zee. Bezoek onderweg 3 kabelbaanstations: Parc de Montjuïc, Miramar en Castell de Montjuïc. Krijg een overzicht van bezienswaardigheden zoals de imposante Sagrada Familia vanuit een heel ander perspectief. Sla de terugreis over met het retourticket.

Barcelona: voorrangstoegang voor Poble Espanyol

3. Barcelona: voorrangstoegang voor Poble Espanyol

Poble Espanyol, gelegen in een van de meest kenmerkende wijken van Barcelona, is architectuur, kunst, kunstnijverheid, openlucht en een unieke ruimte om te genieten van gezinsactiviteiten, concerten en tentoonstellingen. Kort gezegd is Poble een groot gebied waar geschiedenis samenkomt met cultuur en ontspanning door middel van een rustige en aangename wandeling in een natuurlijke omgeving. Poble Espanyol werd opgericht in het kader van de Internationale Tentoonstelling van Barcelona van 1929, met als doel de architectuur en cultuur van de Spaanse steden te vertegenwoordigen. Om in de geesten van de ontwerpers van Poble Espanyol te treden en de opwinding van het proces te ontdekken, mag je de tentoonstelling "A Photographic Journey" niet missen. De bouw van Poble Espanyol (toegang tot de tentoonstelling is inbegrepen in het ticket). Poble Espanyol is een gebied van meer dan 40.000 m2 in de open lucht en telt 117 volwaardige constructies. Als je in Poble Espanyol rondloopt, zul je ook een belangrijke vertegenwoordiging van ambachtelijke ateliers ontdekken waar vakmensen van verschillende generaties werken met onder andere glas, keramiek, leer en rieten producten. Zij bieden zelf de mogelijkheid van gepersonaliseerde workshops en cursussen, zodat je de ambachtelijke ervaring in levende lijve kunt beleven. Poble Espanyol omvat ook een grote verscheidenheid aan bars, restaurants, terrassen en winkels waar je kunt genieten van lokale producten, audiovisuele faciliteiten en het Fran Daurel Museum, dat werken van sleutelfiguren uit de hedendaagse Spaanse kunst tentoonstelt. De laatste jaren, en nu meer dan ooit, biedt Poble Espanyol, naast het gebruikelijke aanbod dat 365 dagen per jaar open is, culturele en vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden die op het terrein een monumentale omgeving vinden die zijn gelijke niet kent, veilig en rustig. Concerten, gezinsactiviteiten, shows en tijdelijke tentoonstellingen leven in Poble zoals nergens anders in Barcelona.

Van Salou: Barcelona City Day Trip en magische fonteinen

4. Van Salou: Barcelona City Day Trip en magische fonteinen

Voor degenen die Barcelona eerder hebben bezocht, doe mee en we zetten je af in het centrum van Barcelona waar je wat vrije tijd hebt (± 6 uur). U kunt ervoor kiezen om te flaneren langs de Ramblas met zijn beroemde levende standbeelden en verschillende kraampjes met bloemen en vogels of om te wandelen rond de Plaza Catalunya of de Gotische wijk met zijn kathedraal van Santa Eulalia en de vele zijstraten met tal van winkels en markten. We sluiten de avond af samen met Montjuic's Magische Fontein uitvoering van water, muziek en licht (± 50 min). De weergave van bewegende waterstralen van de Magische Fontein wordt in veel verschillende kleuren verlicht. De dans van het water wordt gesynchroniseerd met muziek en licht. Dit was waarschijnlijk de eerste gesynchroniseerde water-, muziek- en lichtshow ter wereld en het is nog steeds een van de populairste attracties van Barcelona.

Barcelona: Montjuic-kabelbaantickets en begeleide telefoontour

5. Barcelona: Montjuic-kabelbaantickets en begeleide telefoontour

Ervaar de Montjuïc-kabelbaan in je eigen tempo met een skip-the-line e-ticket en een boeiende self-guided audiotour op je smartphone. Ontvang uw ticket per e-mail, download de app en de audiotour op uw telefoon, voorafgaand aan uw bezoek, en reis terug in de tijd om de glorie van de Montjuïc-kabelbaan te ervaren. Zet je koptelefoon op en verken het Barcelona Paviljoen, Poble Espanyol, Olympic Ring en Fundació Miró door de kracht van verhalen vertellen en leer historische informatie en ongewone verhalen en anekdotes uit de oudheid. De inhoud van de Tour is het resultaat van diepgaand onderzoek, geperst in korte originele verhalen die uw bezoek zowel boeiend als informatief zullen maken. De audiotour kan herhaaldelijk en op elk moment worden gebruikt, voor of na uw bezoek. Dit is een onmisbare kans om waardevolle inzichten te krijgen in de drie iconische haltes van de kabelbaan: Parc Montjuïc, Castell en Mirador Stop, en je op een geheel originele manier tot je omgeving te verhouden.

Barcelona: kabelbaan, bezoek aan magische fontein & kasteel

6. Barcelona: kabelbaan, bezoek aan magische fontein & kasteel

Je rondleiding begint bij de beroemde Ramblas in het hart van de stad. Je wandelt door het oude centrum en bezoekt de beroemde Boqueria-markt. Je komt langs het Gran Teatre del Liceu, een prachtig modernistisch gebouw en een van Europa's belangrijkste operahuizen. Je kunt de ongelooflijke façade van Palau Guell bekijken, waar een jonge Gaudi zijn meesterschap op het gebied van licht en het creëren van prachtige vormen toonde. Je wandelt door naar El Raval, het meest multiculturele en onontdekte wijk van het oude centrum. Je bezoekt de Rambla del Raval waar je een foto kunt nemen met het enorme kattenstandbeeld van Fernando Botero, waarschijnlijk het schattigste standbeeld dat je ooit te zien krijgt. Vervolgens neem je de Montjuic-kabelbaan en geniet je van een adembenemend uitzicht op Barcelona's mooie skyline. Je bereikt het Kasteel van Montjuic waar je een privébezoek aflegt met alleen jouw kleine groepje. Je ontdekt hoe het Kasteel van Montjuic vanaf het begin altijd een militair fort geweest is terwijl de politieke macht in de stad van tijd tot tijd veranderde. Je gaat de kerkers binnen waar belangrijke politieke gevangenen uit de geschiedenis van de stad gezeten hebben. Je krijgt toegang tot de toren van het kasteel, waar je een uitzicht van 360 graden over Barcelona hebt. Grijp de unieke kans om de beste foto's van Barcelona te maken bij zonsondergang.  Je rondleiding gaat verder richting het Olympisch Stadion en het Palau Sant Jordi, beroemd omdat hier de beste concerten van de stad plaatsvinden. Onderweg stop je bij een van de beste terrassen van de stad om te genieten van traditionele tapas met een lokale wijn of bier. Na deze pauze kun je de prachtige show van de Magische Fontein bewonderen. Deze werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1929 en had tijdelijk moeten zijn, maar de bezoekers en inwoners van Barcelona vonden de fontein zo geweldig dat deze gebleven is. Het kleurrijke bewegende water van de fontein is fascinerend.

Barcelona: Sagrada Familia & Park Güell – ophalen bij hotel

7. Barcelona: Sagrada Familia & Park Güell – ophalen bij hotel

Je wordt opgehaald bij je accommodatie en rondgeleid door een deskundige gids die je fascinerende verhalen kan vertellen over de unieke architectuur, cultuur en geschiedenis van de stad. Je tour begint naast de Middellandse Zee, de thuisbasis van het gouden zandstrand van Bogatell, voordat de kustlijn wordt gevolgd richting Port Vell (de oude haven). Daar laat je gids je de gotische Drassanes en het iconische Columbus-monument zien, gelegen aan de beroemdste straat van Barcelona, La Rambla. Vanaf daar neemt de gids je mee naar de berg Montjuïc naar Mirador de l'Alcalde, een prachtig terras met een prachtig uitzicht op de iconische skyline van Barcelona. De berg van Montjuïc was ooit de hoofdlocatie van de Olympische Spelen van 1992. Tegenwoordig kun je het Olympisch Stadion nog steeds bewonderen. Je vindt er ook tal van voorbeelden van stedenbouw en architectuur ontworpen voor de Internationale Tentoonstelling van 1929. Deze omvatten Plaça Espanya, De Magische Fontein, het Mies Van der Rohe-paviljoen en het Nationaal Paleis. Daarna ga je verder de berg af naar de oude binnenstad. Daar verlaat je het voertuig een tijdje, omdat je te voet de smalle straatjes van de charmante Gotische wijk verder verkend. Je gids neemt je mee naar de verborgen hoeken van deze buurt terwijl de Romeinse en middeleeuwse geschiedenis van de straten wordt onthuld. Nadat je de oude binnenstad hebt ontdekt, neemt je gids je mee naar de buurt die is gemaakt om de stad buiten de muren uit te breiden, l'Eixample. Deze wijk werd in de 19e eeuw ontworpen door de stedenbouwkundige Ildefons Cerdà. Het rasterpatroon en brede lanen staan in schril contrast met de meer chaotische oude binnenstad. Het bezoek van l'Eixample begint op Plaça Catalunya, het centrale plein van Barcelona. Het plein is verbonden met de boulevard Passeig de Grácia, met enkele van de beste voorbeelden van modernistische architectuur. Neem een moment om de opvallende gevels van moderne modernistische gebouwen te bewonderen, waaronder Gaudí's beroemde La Pedrera en Gaudí's Casa Batlló en de Casa Lleó Morera en Casa Ametller. Je gids neemt je mee naar het kroonjuweel van Barcelona, Gaudí's meesterwerk van La Sagrada Familia. Na een uitgebreide uitleg van de  verborgen religieuze symboliek in de gevels van La Sagrada Familia, betreedt je het gebouw. Je zult zeker geboeid zijn door de ongelooflijke bouwstijl van Gaudi, de bijzondere vorm van de kolommen, plafonds en muren en de organische architectuur van de basiliek. Uiteindelijk zal je gids je helemaal naar Park Güell brengen. Dit magische park ligt op de top van een heuvel die een spectaculair uitzicht op Barcelona biedt. In de beroemde tuinen van het park combineerde Gaudí zijn unieke architecturale stijl met elementen van de natuur.  Het resultaat   is een plaats van pure fantasie gegarandeerd om je te verbazen.

Nachtelijke fietstocht door Barcelona

8. Nachtelijke fietstocht door Barcelona

Leer Barcelona kennen tijdens een ontspannen, leuke en informatieve fietstocht, inclusief een pauze op een terras aan de strandbar. Ontmoet je rode t-shirtgids buiten het Hard Rock Café op Plaça Catalunya of kom rechtstreeks naar onze winkel op Tallers 45 street. Ga vervolgens op pad om enkele van de prachtige straten en pleinen van de stad te fietsen. Ontdek de mysterieuze straten van Barcelona bij maanlicht en geniet van de spectaculaire lichtshow op muziek bij Magische Fonteinen van Montjuic. Geniet van de diensten van een getrainde gids die goed thuis is in de geschiedenis en werking van de stad. Luister naar fascinerende anekdotes die de geheimen van de stad onthullen. Fiets langs delen van de 160 kilometer aan fietspaden van de stad, waarbij je een route volgt die zoveel mogelijk langs autovrije straten blijft. Ontworpen voor alle leeftijden, stopt de tour elke honderd meter om de bezienswaardigheden te bespreken. Stop voor een pauze op het terras van een strandbar en geniet van de mediterrane zonsondergang.

Fietstocht door Barcelona bij nacht met Cava en Fonteinshow

9. Fietstocht door Barcelona bij nacht met Cava en Fonteinshow

Begin de fietstocht in het hart van de Gotische wijk van Barcelona, het oudste deel van de stad. Het prachtige plein is de locatie van zowel het stadhuis als het Palau de la Generalitat de Catalunya (regering van Catalonië). Rijd door de Gotische wijk naar het einde van de beroemde Las Ramblas, waar u de oude haven van Barcelona vindt. Nadat je hebt geleerd over de rijke geschiedenis van de bouw in de jaren 1600 tot heden, rijd je naar een ander deel van de oude stad van Barcelona, de wijk Raval. U vervolgt uw weg door de levendige wijk Eixample en komt aan in Sant Antoni met zijn centrale dagmarkt en vele bars en tapasrestaurants. Geen avond in Barcelona is compleet zonder tapas, dus neem een pauze van het rijden hier om een lokale tapasbar te bezoeken en de klassieke Spaanse keuken te proeven. De kosten van eten zijn niet inbegrepen, maar u bent van harte welkom om zo veel of zo weinig te krijgen als u wilt. Nu je bent opgeladen met tapas, reis je naar de Magic Fountain-show. De fontein was het middelpunt van de Internationale Expo van 1929 en is nog steeds de locatie van vele belangrijke stadsevenementen. Je gids zorgt ervoor dat je net op tijd aankomt, zodat je de verlichte fonteinshow met muziek en betoverende lichtjes te zien krijgt. Geniet van wat Cava, want de Magic Fountain-show begint precies op het juiste moment en geniet 's avonds van de bezienswaardigheden en geluiden van Barcelona. Zodra de show is afgelopen, fiets je terug en bewonder je de oude stierenvechtring, 's avonds verlicht, en leer je over het nieuwe doel sinds Catalonië het stierenvechten in 2010 verbood. Bekijk Gaudí's beroemde Casa Batlló en zijn bochtige, verlichte gevel. Dit bevindt zich op La Manzana de la Discordia, een blok van verschillende modernistische huizen die strijden om de schijnwerpers hier in het epicentrum van het modernisme.

Barcelona: Magisch Montjuïc-verkenningsspel

10. Barcelona: Magisch Montjuïc-verkenningsspel

Het stadsspel begint in het Joan Miró-park. Het duurt 1,5 tot 2 uur om te voltooien en je kunt ook in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat op elk gewenst moment vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je eindigt bij het kasteel van Montjuïc. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en exacte aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Klaar voor een avontuur? Na je boeking ontvang je een e-mail over hoe je de game naar je telefoon kunt downloaden. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die tegen elkaar strijden en elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal mensen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel downloaden en spelen op hun telefoon. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen aankoop doen.

Sitemap Font Màgica

Wil je alle activiteiten in Font Màgica ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Font Màgica

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 6.820 beoordelingen

Zeer mooie routes, je kunt echt alle bezienswaardigheden van de stad zien, zo vaak als je wilt en uitstappen! Bussen rijden echt elke 5 minuten! Rode en blauwe lijn goed aangegeven! We kochten ook kaartjes voor Güell Park en het stadion via Get your guide en reden vervolgens de blauwe tour voor 2 dagen en konden daarom deze ervaringen ook zien! De rode lijn is meer naar het zuiden van de stad, heel goed gekozen! Je krijgt een koptelefoon en je kunt je taal instellen op je stoel, zodat je veel leert over het gebied waar je doorheen rijdt maar ook over de bezienswaardigheden! We namen het 2-daagse ticket en het heeft zijn vruchten afgeworpen?

Linda experiencia, paradas en lugares hermosos. La mejor manera de conocer la ciudad. Gente muy amable y el ticket lo compré para un día pensé que a las 0:00 terminaba. Pero en realidad dura 24 uur, es decirlo tomamos a las 11am de un día y duró hasta las 11am del siguiente día.

Het is zo de moeite waard! Je moet de rondreis nemen en stoppen bij het kasteel. de tickets zijn slechts 6 euro als je jonger bent dan 26

Heel aangenaam. Langs haltes passeren vaak bussen dus nooit lang moeten wachten.

Zeer tevreden met deze ervaring die het hele gezin verrukte!