Belevingen in
Fontana delle Tartarughe

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Fontana delle Tartarughe: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

1. Rome: privé hoogtepunten Tour per golfkar

Ervaar het allerbeste van de Eeuwige Stad tijdens een privétour met een golfkar. Begin uw bezoek 's ochtends, 's middags of' s avonds door uw deskundige gids te ontmoeten op het kantoor van de lokale partner. Ga op pad om de geweldige hoogtepunten en de verborgen juweeltjes te ontdekken die Rome te bieden heeft. Begin de tour in het stadscentrum en pas uw reisschema aan op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Onder leiding van je gepassioneerde gids, raak je alle belangrijke hoogtepunten, waaronder Piazza Venezia en de indrukwekkende Vittoriano, de Trevifontein - waar je een muntje in het water kunt gooien om zeker te zijn dat je terugkeert naar Rome - en de Spaanse Trappen, het hart van het glamoureuze winkelgebied . Ga dan naar Piazza Navona, met de verbazingwekkende Bernini's Fontein van de Vier Rivieren. Ga in het Pantheon om het grootste werk van de Romeinse architectuur te bewonderen, gevolgd door een stop bij Campo de Fiori om de voedselmarkt te bezoeken. Verken daarna het beste van het oude Rome, het iconische Colosseum, het majestueuze keizerlijke forum en de enorme overblijfselen van het Caracalla-badhuis. Stop voor een koffiepauze op weg naar de volgende attracties en leer interessante verhalen over de Eeuwige stad en haar inwoners. Beëindig uw tour in uw hotel of ergens in het stadscentrum. Gids in het Engels of Italiaans. Neem voor andere talen contact met ons op na de boeking

...
Rome: wandeltocht Trastevere & Joods getto

2. Rome: wandeltocht Trastevere & Joods getto

Je rondleiding begint in het Joodse getto van Rome, opgericht in 1555 door paus Paulus IV voor de 5.000 Joden die op dat moment in Rome woonden. De voormalig ommuurde wijk ligt dicht bij de Tiber en is tegenwoordig een van de interessantste wijken van de stad. Leer meer over de Joodse geschiedenis en aanwezigheid in Rome. Onder leiding van een ervaren gids, bezoek je joodse bedrijven, verken je koosjere restaurants en zie je de synagoge van Rome. De Porticus van Octavia is een van de bekendste herkenningspunten in het getto, dat midden op Piazza Mattei ligt. Ga vervolgens over de Tiber naar de historische wijk Trastevere. Trastevere  is een charmant gebied vol smalle kronkelende straatjes, steegjes en voetgangerspleinen. Bezoek de belangrijkste kerken van Rome, waaronder Santa Cecilia, en loop over de Ponte Rotto, de oudste stenen brug in Rome. Deze twee gebieden worden vaak over het hoofd gezien door toeristen, maar ze hebben veel te bieden. Een wandeling door deze wijken is de beste manier om een idee te krijgen van dit Boheemse deel van Rome.

...
Rome: Joodse getto begeleide wandeltocht

3. Rome: Joodse getto begeleide wandeltocht

Ga op zoek naar Europa's oudste Joodse gemeenschap onder begeleiding van een professionele gids en leer over de fascinerende en tragische geschiedenis van het Joodse getto in Rome. Sluit je aan bij je gids terwijl je door de smalle straatjes van de resterende delen van het oude getto rond Portico d'Ottavia wandelt. Volg de geschiedenis van het Joodse volk in de stad, van de oudheid tot de moderne tijd. Luister naar het tragische verhaal over hoe de Romeinse Joden werden opgepakt in het getto om naar Auschwitz te worden gestuurd en zie de koperen kasseien die zijn geïnstalleerd als gedenkteken voor de slachtoffers van de Holocaust. Leer meer over de Romeins-Joodse keuken en maak van de gelegenheid gebruik om traditionele gerechten te proeven, zoals gefrituurde artisjokken of een authentieke zure kersencake. Bewonder ten slotte de Grote Synagoge, de grootste synagoge in Rome en een van de grootste in Europa. Beëindig je tour op Piazza Mattei bij de Turtle Fountain.

...

Sitemap Fontana delle Tartarughe

Wil je alle activiteiten in Fontana delle Tartarughe ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.