Kies data

Forestal Park Mallorca

Forestal Park Mallorca: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Mallorca: Forestal Park met familieroute of sportieve route

1. Mallorca: Forestal Park met familieroute of sportieve route

Bezoek Forestal Park en geniet van één van de nieuwste en populairste pretparken op Mallorca. Op deze unieke locatie maak je een avontuurlijke tocht van boomtop naar boomtop. Tijdens je bezoek van 2 tot 3 uur kun je gebruik maken van verschillende tokkelbanen en een Tarzan-web, een hangbrug oversteken, muren beklimmen en nog veel meer spannende activiteiten naar keuze uitproberen. Iedereen van een jaar of 6 oud en minstens 1,10 meter lang kan aan dit unieke avontuur deelnemen. Glijd 200 meter aan de langste tokkelbaan van Mallorca, klim 20 meter omhoog en trotseer allerlei uitdagingen. Kies je eigen route: Familieroute voor deelnemers van minstens 1,10 meter lang (5-6 jaar oud) Deze route is geschikt voor gezinnen, schoolklassen en beginnende volwassenen die stap voor stap een moeilijkere uitdaging aan willen gaan. Kinderen vanaf 10 jaar oud kunnen zonder volwassene deelnemen. • 4 verschillende routes met oplopende moeilijkheidsgraad, hangbruggen, klimmuren, muurnetten en meer • 28 verschillende oversteekpunten • 4 fantastische tokkelbanen in het bos, waaronder een geweldige baan van meer dan 200 meter Duur: ongeveer 2 uur (afhankelijk van snelheid, leeftijd, vaardigheid) Sportroute voor deelnemers van minimaal 1,45 meter hoog (11-12 jaar oud) Deze route is ontworpen voor tieners en volwassenen die een grotere uitdaging aandurven. Kinderen vanaf 14 jaar oud kunnen zonder volwassene deelnemen. • 5 verschillende routes met oplopende moeilijkheidsgraad • 47 verschillende oversteekpunten • 5 geweldige tokkelbanen door het bos, waaronder een enorme tokkelbaan van meer dan 200 meter • 1 sensationele Tarzan-schommel Duur: ongeveer 3 uur (afhankelijk van snelheid, leeftijd en behendigheid) Je hoeft hier geen uitzonderlijk hoge conditie voor te hebben en alle moeilijke uitdagingen hebben een manier om ze te omzeilen.

Beschikbare activiteiten

  • Avonturen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Forestal Park Mallorca

Wil je alle activiteiten in Forestal Park Mallorca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Forestal Park Mallorca

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 75 beoordelingen

Wij waren hier voor de tweede keer en hebben nu de sport/avonturenroute geboekt. Hier gaat het omhoog... de hindernissen zijn niet zo moeilijk, dus iedereen kan ze aan. Zelfs onze 10-jarige greep alles, alleen het veiligheidssysteem bij het beklimmen van ladders is een beetje ingewikkeld voor "kleinere" handen. Iedereen was super aardig en op het einde was er een kleine douche van de gazonsproeier (was extra ingehuurd) omdat het erg warm was. Bedankt en we komen zeker terug….

Aangekomen bij de opening om 10.00 uur, het was al erg warm. Gelukkig is het in de bomen minder warm. We hebben de familiecursus gedaan (mijn dochter is 8 jaar oud), heel goed, verschillende zip-lijnen. Toegang tot de laatste baan is sowieso onder de zon en er zijn alleen netten om bij de laatste zipline te komen. We kregen het aanbod om dit laatste deel opnieuw te doen, dus het was best gaaf. Goedkope drankjes in vergelijking met het strand! Zeer vriendelijk personeel!

Boomklimactiviteit bovenaan! De instructeurs zijn welwillend en waakzaam, ik vond ze leuk, de cursussen zijn briljant, echt toegankelijk, raad ik aan.

Echt geweldig en leuk om te spelen, het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

it was a very nice park. the people were very nice and it was a fun day.