Fort Augustus
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Fort Augustus

Wil je alle activiteiten in Fort Augustus ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fort Augustus

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 445 beoordelingen

Het was heel even zoeken waar het verzamelpunt was, maar dat was geenszins de schuld van de tourservice. De tourgids Emily was echt heel aardig en legde alles al vanaf het begin duidelijk uit hoe de dag er uit zou zien. Gaf mij een veilig gevoel. De dag is voorbij gevlogen. Zo veel gezien en gedaan dat ik niet genoeg tekens heb om het allemaal uit te leggen. Enige wat ik kan zeggen is dat het een aanrader is!

If I could rate higher, I definitely would! The bus was very comfortable and clean. Our driver/guide, Stevie, was super friendly and had a lot of fun facts and little jokes along the way, through the highlands. The route was beautiful and the stops were all great. I wish the tour lasted longer, so next time I will book one that covers a lot more and will last a few days! :)

Het was een super leuke dag! Alles van de whisky proeverij in de ochtend, het prachtige landschap dat langs de ramen voorbij komt, de stops bij oa Glencoe Loch Ness tor de verhalen van de Allister van Hairry Coo was precies goed.

was echt een geweldige trip ook al duurt het 12,5 uur bij elkaar onze reisgids en tevens onze bus chauffeur was JOHN die met zijn verhalen en ongeplande stops om toch nog ff een betere foto te kunnen maken.

Great tour with a very good tourguide who knew everything about de history of inverness. We booked a tour but because it was in january we were the only ones at the tour. Would really recomment it!