Kies data

Fort Lauderdale-Hollywood International Airport

Fort Lauderdale-Hollywood International Airport: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Fort Lauderdale International Airport: autotransfer naar Miami

1. Fort Lauderdale International Airport: autotransfer naar Miami

Bespaar uzelf het gedoe van het regelen van vervoer na een lange reis met een privéautotransfer van Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL) naar Miami of South Beach. Laat uw chauffeur het verkeer en de navigatie voor u regelen terwijl u zich uitrekt met voldoende beenruimte. Ontmoet uw chauffeur bij de stoeprand of bij de uitgang van de terminal voor uw vlucht. Krijg toegang tot 24/7 telefonische klantenservice en ontvang 48 uur voor uw vlucht de contactgegevens van uw chauffeur. Zorg voor voldoende ruimte voor één koffer en één handbagage per passagier. Leun achterover en ontspan tijdens uw transfer naar uw accommodatie in Miami of South Beach. Voel je zelfverzekerd als je reist aan boord van een voertuig dat is onderhouden volgens hoge veiligheidsnormen. Kom zonder onnodige stops op uw bestemming aan met een privétransferservice.

Fort Lauderdale: privétransfer van/naar FLL Airport

2. Fort Lauderdale: privétransfer van/naar FLL Airport

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen Fort Lauderdale International Airport en uw accommodatie in Fort Lauderdale. Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks van of naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Miami: MIA - Port Everglades of FLL - Haven van Miami Transfer

3. Miami: MIA - Port Everglades of FLL - Haven van Miami Transfer

Van Miami Airport tot Port Everglades , van Fort Lauderdale Airport tot Port of Miami of vice versa, we kunnen u naar uw bestemming brengen in een moderne en comfortabele Executive Sedan-auto. Voertuigen met een capaciteit van 1-3 personen en ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en snelle privétransfer. We bieden een uitgebreide vloot van ultramoderne voertuigen voor alle soorten transport- en touringbehoeften. Ons team van professionele chauffeurs en personeel hecht waarde aan uw veiligheid en comfort. Prijs per auto. Maximaal 2 uur. 24 uur beschikbaar. Laat het ons weten als u Spaans, Frans, Portugees of Italiaans spreekt.

Ft. Lauderdale: Private Airport Shuttle naar de haven van Miami

4. Ft. Lauderdale: Private Airport Shuttle naar de haven van Miami

Neem een privé Ft. Lauderdale-Hollywood Airport shuttle service voor maximaal 14 passagiers naar de haven van Miami. Met 24/7 pick-up beschikbaar, is deze service perfect voor grote groepen of families. Nadat u bent opgehaald bij uw terminal op de luchthaven van Fort Lauderdale-Hollywood, reist u efficiënt met een comfortabel, comfortabel en kwalitatief hoogwaardig busje. Reist u ongeveer 45 minuten, dan wordt u naar Miami Cruise Ship Terminal of hotels in de buurt gebracht.

Fort Myers: privétransfer naar de luchthaven van Fort Lauderdale

5. Fort Myers: privétransfer naar de luchthaven van Fort Lauderdale

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen uw accommodatie in Fort Myers en Fort Lauderdale International Airport (FLL). Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht buiten je accommodatie in Fort Myers. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Napels, FL: privétransfer naar de luchthaven van Fort Lauderdale

6. Napels, FL: privétransfer naar de luchthaven van Fort Lauderdale

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen uw accommodatie in Napels, Florida, en Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL). Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht buiten je accommodatie in Napels. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Sarasota: privétransfer naar de luchthaven van Fort Lauderdale

7. Sarasota: privétransfer naar de luchthaven van Fort Lauderdale

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen uw accommodatie in Sarasota en Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL). Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die buiten je accommodatie in Sarasota op je wacht. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Marco Island: privétransfer naar de luchthaven van Fort Lauderdale

8. Marco Island: privétransfer naar de luchthaven van Fort Lauderdale

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen uw accommodatie op Marco Island en Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL). Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks naar de luchthaven. Laat je begroeten door je chauffeur die buiten je accommodatie op Marco Island op je wacht. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Fort Lauderdale-Hollywood International Airport: topattracties in de buurt

Sitemap Fort Lauderdale-Hollywood International Airport

Wil je alle activiteiten in Fort Lauderdale-Hollywood International Airport ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.