Fort Lauderdale
Boot- & zeiltochten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Fort Lauderdale Boot- & zeiltochten: Onze meest aanbevolen

 • Fort Lauderdale: Jungle Queen Sightseeing Cruise

  1. Fort Lauderdale: Jungle Queen Sightseeing Cruise

  Stap aan boord van de rivierboot in het Bahia Mar Yachting Center en begin aan een 1,5 uur durende, volledig verhalende cruise. Verken Fort Lauderdale, het Venetië van Amerika, varend langs de historische Nieuwe Rivier. Bewonder Millionaire's Row, de thuisbasis van de rijke en beroemde stad van de stad, en de spectaculaire megajachten. Geniet van frisdranken, bier, wijn, cocktails en snacks, die u aan boord kunt kopen. Cruises varen onder alle weersomstandigheden - regen of zonneschijn. Geniet van het uitzicht op de skyline van de stad, de wereldberoemde Pier 66, het Witte Huis in Florida, het Stanahan House (het oudste huis in Fort Lauderdale) en het Gator-land.

 • Miami: Everglades Park propellerboottour en dierenshow

  2. Miami: Everglades Park propellerboottour en dierenshow

  Bezoek de Everglades, het grootste nationale park in de Verenigde Staten, en ontdek een uniek ecosysteem met diverse flora en fauna. Het Everglades National Park beherbergt meer dan 120 verschillende soorten bomen, meer dan 300 soorten vogels en talloze slangen in de grootste tropische wetlands ter wereld. Zie schildpadden, bruine beren, vossen en de floridapartner, evenals meerdere inheemse stammen. Het hoogtepunt van je trip is de snelle tocht op een propellerboot. Zie krokodillen en alligators die alleen in Florida een leefgebied delen, en leer meer over deze fascinerende dieren tijdens een spannende alligatorshow.

 • Fort Lauderdale: Intracoastal Waterway Party op een fietsboot

  3. Fort Lauderdale: Intracoastal Waterway Party op een fietsboot

  Spring vanaf het handige ontmoetingspunt aan boord van de fietsboot en neem alles mee wat je wilt eten en drinken tijdens de reis. De toegewijde kapitein en bemanning zullen je inchecken en je gaat op weg voor een boottocht als geen ander. U heeft de keuze om te fietsen of gewoon achterover te leunen en te ontspannen. Er zal een voorraad koelers, feestverlichting en muziek zijn. Onderweg stop je bij twee bars om wat te drinken of wat te eten te pakken. De bars waar je stopt, zijn aan de groep of de kapitein. Je komt dan terug aan boord en keert terug naar het Riverside Hotel om te worden afgezet.

 • Fort Lauderdale: 1 uur Family Pirate Adventure Cruise

  4. Fort Lauderdale: 1 uur Family Pirate Adventure Cruise

  Begin door een half uur te vroeg aan te komen om je uit te rusten met piratentattoos en een vest dat aan het einde van de reis zal worden teruggegeven. Ontmoet de kapitein en de bemanning terwijl ze je laten kennismaken met de Pirate-manier van leven. Volg de eerste stuurman om aan boord te gaan van het echte US Coast Guard gecertificeerde piratenschip, waar je alles leert wat je moet weten om je bij de bemanning te voegen. Leer hoe je de waterkanonnen afvuurt terwijl je door de Intracoastal Waterway navigeert om de sleutel tot de schat te vinden. Vecht tegen een slechterik om de sleutel terug te winnen en ga weg met jouw deel van de buit. Luister naar de vele verhalen van legendarische piraten en houd de lokale fauna in het oog.

 • Vanuit Fort Lauderdale: Key West en boot met glazen bodem

  5. Vanuit Fort Lauderdale: Key West en boot met glazen bodem

  Zie Key West - de meest zuidelijke stad van de VS - over land en zee. Geniet van de Caribische sfeer terwijl u de vele winkels en restaurants verkent voordat u een boottocht maakt naar het op twee na grootste rif. Door de glazen bodem van de boot kun je je vergapen aan de kleurrijke vissen en koralen.

  We steken 42 bruggen over en springen 32 eilanden over voordat we Key West bereiken. Hier wachten straatartiesten, terrasjes en restaurants om u te betoveren.

  Nadat je Key West op eigen gelegenheid hebt verkend, nemen we je mee op een drie uur durende tocht met een glazen bodem naar het koraalrif, net buiten Key West. Het is het op twee na grootste rif ter wereld en de thuisbasis van een verscheidenheid aan planten en dieren.

  Je zult je verbazen over de schitterende kleuren van de vissen en de koraalformaties tijdens deze betoverende boottocht.

Sitemap Fort Lauderdale

Wil je alle activiteiten in Fort Lauderdale ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.