Kies data
Fort Lauderdale

Tours per moerasboot

Fort Lauderdale Luchtboot tours: Onze meest aanbevolen

Florida: moerasboottocht Everglades met tentoonstelling

1. Florida: moerasboottocht Everglades met tentoonstelling

Beleef een heus avontuur tijdens een 30 minuten durende moerasboottocht door de Florida Everglades. Bekijk dit fascinerende natuurwonder vanuit een uniek perspectief. Je excursie wordt geleid door een ervaren kapitein. Onderweg luister je naar verhalen over hoe Seminolen en panters ooit samen in deze weelderige wildernis leefden. Terwijl je over het gladde water vaart, vang je ook een glimp op van bedreigde wilde dieren. Laat je inspireren terwijl je de natuur van haar beste kant bekijkt. Vergeet bovendien niet dat alle tickets voor de moerasboot automatisch ook toegang verlenen tot de tentoonstellingsruimtes, waar je allerlei lokale en exotische wilde dieren kunt bekijken.

Sawgrass Park: privé-moerasbootavontuur van 1 uur

2. Sawgrass Park: privé-moerasbootavontuur van 1 uur

Stap aan boord van een moerasboot voor een 60 minuten durende ronde door de Everglades en zie alle wilde dieren, flora en fauna van dit bijzondere ecosysteem. Tijdens deze tour, die geleid wordt door een ervaren Everglades-kapitein, luister je naar verhalen over hoe het Seminolevolk en floridapanter ooit samenleefden in de weelderige wildernis van de Everglades. Daarnaast krijg je nog veel meer informatie over de regio. Vang een glimp op van bedreigde wilde dieren terwijl je over het spiegelgladde water vaart, en vergeet niet dat bij de tickets voor de moerasboot ook toegang tot de tentoonstellingsruimtes inbegrepen is. Hier kun je allerlei reptielen, exotische wilde dieren en de lokale dieren uit het moeras ontmoeten. Kies zelf hoe je de Everglades wilt beleven. Tijdens de boottocht overdag kun je het unieke ecosysteem in het volle daglicht ontdekken, perfect dus als je de wilde dieren goed wilt kunnen zien. De spannende nachttocht daarentegen vaart over een donkere rivier op jacht naar de geluiden en aanblik van verschillende dieren, waaronder de nachtalligator, die je alleen kunt herkennen aan z'n gloeiende rode ogen.

De Everglades: 1 uur durende nachttour met een moerasboot

3. De Everglades: 1 uur durende nachttour met een moerasboot

Doe mee met de actie in Sawgrass tijdens deze spannende nachtelijke tocht met een luchtboot van 60 minuten diep in de Everglades. Ervaar de nachtelijke kant van dit levendige ecosysteem. Je gaat diep in de nacht aan boord van een krachtige moerasboot om op zoek te gaan naar het legendarische reptiel van Florida, de Amerikaanse alligator. Sluip door de Everglades terwijl je de spanning ervaart van de overvloedige flora en fauna van dit ecosysteem en verken de bezienswaardigheden en geluiden van nachtelijke reuzen. Ontdek de mysteries van deze rijke rivier terwijl je op zoek gaat naar de veelbetekenende rode gloed uit de ogen van deze verbazingwekkende roofdieren. Glij over het zaaggras en de lisdodde met een snelheid van meer dan 35 mijl per uur en geniet van de prachtige verscheidenheid aan flora en fauna.

Florida: 1 uur met moerasboot en natuurwandeling Everglades

4. Florida: 1 uur met moerasboot en natuurwandeling Everglades

Je wordt opgehaald bij je hotel of een andere locatie in Greater Fort Lauderdale en Miami-Dade County en reist dan met een splinternieuw sprintervoertuig naar Everglades National Park. Je leert de natuurlijke schoonheid van het gebied te waarderen en leert meer over het ecologisch belang ervan. Je gids is een natuurkenner en neemt je mee op 2 verschillende natuurwandelingen waar je leert over 3 verschillende ecosystemen van het park. Wandel door een hammock met tropisch hardhout en bewonder de volwassen bomen en prachtige planten en wilde dieren. Dan rijd je naar de beginlocatie van je 1 uur durende tocht met de moerasboot. Je glijdt door het gras en ziet wilde alligators van dichtbij in hun natuurlijke habitat. Bezoek een historisch dorp van de Miccosukee-Indianen, waar alleen het moerasbootbedrijf mag komen, en leer meer over hun speciale gebruiken en manier van leven. Je gaat terug naar je hotel aan het eind van deze enerverende moerasboottocht en kent het echte Florida dan beter.

Veelgestelde vragen over Luchtboot tours in Fort Lauderdale

Welke andere activiteiten dan Luchtboot tours zijn de moeite waard in Fort Lauderdale?

Andere onmisbare dingen om te doen in Fort Lauderdale:

Welke Luchtboot tours in Fort Lauderdale nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Fort Lauderdale

Wil je alle activiteiten in Fort Lauderdale ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fort Lauderdale

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 219 beoordelingen

Uitstekende tour met uitzonderlijke gids. Tammy was deskundig en wilde iedereen de best mogelijke ervaring bieden. De natuurwandeling was fantastisch en we zagen veel Gators, schildpadden en vogels. Prachtige tocht met een luchtboot met Miccosukee-gids was een bucketlist-activiteit voor mij. Ik vond het geweldig. Ophalen en afzetten bij onze deur maakte dit een gemakkelijke en zeer plezierige tour.

De tour van 30 minuten zat boordevol informatie en een unieke ervaring (voor mij) op een moerasboot. Ik wist dat het luid zou zijn omdat ze je oordopjes gaven, maar ik wist niet dat ze zouden stoppen om te kunnen praten en beschrijven. Zag een kleine alligator en een leguaan, verschillende vogels.

Uitstekende reis. We hebben geen dieren in het wild gezien omdat het zo heet was als _____. Maar de boottocht was geweldig. Ik wou dat we snel en door meer van het hoge gras hadden kunnen gaan.

Super excursie! Gids Stacey was heel vriendelijk en wist ontzettend veel te vertellen over de Everglades, de Indianen en de geschiedenis. Goede communicatie ook vooraf. Absoluut een aanrader

Mooie natuurwandeling, aangename gids met kennis van zake en super genoten van de boottocht!