Fort Lauderdale
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Fort Lauderdale Vervoer: Onze meest aanbevolen

 • Fort Lauderdale: privétransfer van / naar FLL Airport

  1. Fort Lauderdale: privétransfer van / naar FLL Airport

  Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen Fort Lauderdale International Airport en uw accommodatie in Fort Lauderdale. Ontspan met een comfortabele enkele reis rechtstreeks van of naar de luchthaven. Laat u begroeten door uw chauffeur die in de aankomsthal op u wacht met een bord met uw naam. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

 • Ft. Lauderdale: Private Airport Shuttle naar de haven van Miami

  2. Ft. Lauderdale: Private Airport Shuttle naar de haven van Miami

  Neem een privé Ft. Lauderdale-Hollywood Airport shuttle service voor maximaal 14 passagiers naar de haven van Miami. Met 24/7 pick-up beschikbaar, is deze service perfect voor grote groepen of families. Nadat u bent opgehaald bij uw terminal op de luchthaven van Fort Lauderdale-Hollywood, reist u efficiënt met een comfortabel, comfortabel en kwalitatief hoogwaardig busje. Reist u ongeveer 45 minuten, dan wordt u naar Miami Cruise Ship Terminal of hotels in de buurt gebracht.

 • Miami: MIA - Port Everglades of FLL - Haven van Miami Transfer

  3. Miami: MIA - Port Everglades of FLL - Haven van Miami Transfer

  Van Miami Airport tot Port Everglades , van Fort Lauderdale Airport tot Port of Miami of vice versa, we kunnen u naar uw bestemming brengen in een moderne en comfortabele Executive Sedan-auto. Voertuigen met een capaciteit van 1-3 personen en ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en snelle privétransfer. We bieden een uitgebreide vloot van ultramoderne voertuigen voor alle soorten transport- en touringbehoeften. Ons team van professionele chauffeurs en personeel hecht waarde aan uw veiligheid en comfort. Prijs per auto. Maximaal 2 uur. 24 uur beschikbaar. Laat het ons weten als u Spaans, Frans, Portugees of Italiaans spreekt.

Sitemap Fort Lauderdale

Wil je alle activiteiten in Fort Lauderdale ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.