Belevingen in

Fort Myers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Fort Myers

Wil je alle activiteiten in Fort Myers ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fort Myers

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 309 beoordelingen

Onze gids, Don, was zeer deskundig en interactief. Het kajakken zelf was leuk en een geweldige ervaring. We waren persoonlijk op zoek naar iets unieks dan de typische luchtboottocht. Door te kajakken konden we dicht bij de alligators komen terwijl we toch op een veilige en respectabele afstand konden observeren. Don bevatte veel informatie over de natuur en zijn persoonlijke ervaringen. Zou dit zeker aan iedereen aanraden!

Absoluut geweldige reis, met een geweldige kapitein!

We hadden een geweldige reis, dolfijnen zwemmen langs de boot, prachtige stranden en een paar geweldige tussenstops om schelpen te verzamelen en te horen over het gebied van de kapitein, wat een absoluut lieve man, ik zou deze reis ten zeerste aanbevelen, als je op zoek bent naar zie dolfijnen, vogels en een geweldig uitzicht, en willen graag meer weten over de omgeving, boek deze reis zeker.

Dit was een zeer leerzame en vermakelijke reis. Onze gids, Don, was ongelooflijk goed geïnformeerd en duidelijk verliefd op de parken Everglades en Big Cypress. We zagen niet één, maar twee alligators, wat nu een verhaal is dat mijn kleinzoon kan vertellen. Echt goed spul! OPMERKING: Koop het beste insectensap dat je kunt. Er zijn VEEL hongerige muggen.

Een enorme ervaring mijn verwachtingen werden ver overtroffen. Iedereen met beveiligingsproblemen kan achterover leunen en ontspannen. We werden heel goed verzorgd en alle dieren werden erop gewezen en alles werd uitgelegd. De tijd vloog voorbij. Een pluim voor onze gids, waarvan ik de naam helaas niet meer weet.

Deze tour was geweldig !!! We zouden het op elk moment opnieuw doen. Er was veel te zien - minstens 14 dolfijnen en veel verschillende vogels, zoals Amerikaanse zeearenden enz. Onze gids was geweldig, zeer goede uitleg. Gewoon uniek.