Datums kiezen

Forte de São João

Forte de São João: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Porto: fietsrondleiding oude stad en rivierkant van 3 uur

1. Porto: fietsrondleiding oude stad en rivierkant van 3 uur

Ontmoet je gids in het kantoor aan de rivier. Luister naar een uitgebreide veiligheidsbriefing, zet je helm op, spring op je fiets en ga op pad. Volg je gids, rijd langs de rivier waar de straten vlak zijn en geniet van een fantastisch uitzicht over de stad, de rivier en het strand. Ga door oude buurten en leer over de intieme verbinding tussen de Porto-rivier en de zee, en begrijp hun belang in de groei van de stad. Maak tijdens uw rit voldoende stops om van de bezienswaardigheden te genieten en te ontspannen. Proef tijdens uw koffiepauze het beroemde gebak, de Nata, met Portugese koffie. Voor de perfecte finish passeer je twee van de mooiste stadsparken van Porto, vol met groene ruimtes, meren en vogels. De tour eindigt bij het startpunt, wat betekent dat je je spullen in de kluisjes van de touroperator kunt achterlaten als je dat wilt.

Beschikbare activiteiten

1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Forte de São João

Wil je alle activiteiten in Forte de São João bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Forte de São João

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 85 beoordelingen

We hadden een super leuke voormiddag. Onze gids, Teresa, nam ons mee op een fijne fietstocht langs de rivier en door de stad. Teresa was een enthousiaste gids en was bereid om ons allerlei tips over goede restaurants of andere interessante plaatsen in Porto door te geven. Zeker een aanrader!

We hadden de fietstour onder super enthousiaste leiding van Steffen! Je gaat langs de rivier richting het strand en door de oude stad weer terug. In drie uren zie je veel van Porto!

We deden de fietstocht door de week, en het was een beetje ingewikkeld in het stadscentrum, vanwege het drukke verkeer en de verschillende werken in de stad.

Mooie tour langs de rivier naar zee. Oudste deel van Porto, rijk aan geschiedenis.

Fabian wist enorm veel over de stad te vertellen op een enthousiaste wijze.