Forte de São João

1 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Forte de São João: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Porto: fietsrondleiding oude stad en rivierkant van 3 uur

Porto: fietsrondleiding oude stad en rivierkant van 3 uur

Ontmoet je gids in het kantoor aan de rivier. Luister naar een uitgebreide veiligheidsbriefing, zet je helm op, spring op je fiets en ga op pad. Volg je gids, rijd langs de rivier waar de straten vlak zijn en geniet van een fantastisch uitzicht over de stad, de rivier en het strand. Ga door oude buurten en leer over de intieme verbinding tussen de Porto-rivier en de zee, en begrijp hun belang in de groei van de stad. Maak tijdens uw rit voldoende stops om van de bezienswaardigheden te genieten en te ontspannen. Proef tijdens uw koffiepauze het beroemde gebak, de Nata, met Portugese koffie. Voor de perfecte finish passeer je twee van de mooiste stadsparken van Porto, vol met groene ruimtes, meren en vogels. De tour eindigt bij het startpunt, wat betekent dat je je spullen in de kluisjes van de touroperator kunt achterlaten als je dat wilt.

Activiteiten in Forte de São João

Steden in Portugal

Andere activiteiten in Forte de São João

Wil je alle activiteiten in Forte de São João bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Forte de São João

Gemiddelde beoordeling

4.5
(85 beoordelingen)

De tour was geweldig. We hebben Porto in al zijn facetten goed kunnen bewonderen en hebben van Catelelijn uitgebreid en enthousiast informatie gekregen. Er is zoveel te zien in Porto dat 3 uur met ebike bij lange na niet genoeg is. Deze fietstour heeft ons wel zo enthousiast gemaakt dat we Porto zeker nog eens willen gaan bezoeken.

Wij hebben een leuke tour gehad. Bleek dat ik eigenlijk de verkeerde tour had geboekt. Onze gids Philip improviseerde. Route klein beetje aangepast. Eigenlijk hadden wij een privé tour met Philip. Een deskundige gids die je voorziet van veel informatie en tips voor je verdere verblijf in Porto.

We hadden de fietstour onder super enthousiaste leiding van Steffen! Je gaat langs de rivier richting het strand en door de oude stad weer terug. In drie uren zie je veel van Porto!

Geweldig leuk. Een goede manier om je omgeving te verkennen. En een mooie bijkomstigheid is, dat we een hele leuke enthousiaste Nederlandse gids, genaamd Stepfen, hadden!

Onze gids Gilmar was fantastisch Liet ons de mooiste plekken zien van Porto e.o. vertelt leuk en is zeer enthousiast