Forum Romanum Archeologietours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Archeologietours in Forum Romanum

Bekijk alle Archeologietours in Forum Romanum
Bekijk alle 1052 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Forum Romanum

Een fantastische tour met alle highlights.

Francesca heeft ons deze dag ultiem laten genieten van de mooie bijzondere dingen in het Colosseum en het Roman Forum. Haar enthousiasme en goede uitleg zorgde ervoor dat ze je bleef boeien. Het ondergrondse gedeelte werd door een collega overgenomen ivm alleenrecht, maar we konden achteraf altijd terecht bij haar met onze vragen. Grote plus van Citywonders is dat alles van te voren goed is geregeld qua kaartjes etc.

Skip-the-line: ondergrondse Colosseumtour met tickets Beoordeeld door Veronique, 25-10-2016

fantastisch prima tour en duidelijke gids !

na een slechte ervaring in het Vaticaan waren we een beetje sceptisch over deze tour maar dit was echt veel beter geregeld gelukkig dit keer ! de gids was een leuke man die perfect engels sprak en de ontvangers bij deze tour werkte perfect ! we hoefde niet te lang te wachten in de rij en we mochten zelfs in de arena ingang naar binnen ! het was een fantastische ervaring dit keer en zeer zeker de moeite waard .

Rome Skip-The-Line: Colosseum, Forum & Palatijn Tour Beoordeeld door Raymond, 13-09-2016

In een woord een fantastische tour met een geweldige gids.

Bij mijn vierde bezoek aan Rome eindelijk naar het Colosseum. Wij hebben er toen voor gekozen om dit met een Nederlandse gids te gaan doen. En wij hebben hier geen moment spijt van gehad. Want een geweldig leuke vent die Mario! Een geweldige kennis koppelen aan een fantastische manier van vertellen. Alleen hierom zouden wij dezelfde tour gewoon nog eens maken. Een echte aanrader dus! Mario, nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaring! Danny en Gerda

De deskundige gids geeft een meerwaarde.

Het is een aangename wandeling met een gids, die zowel onderhoudend als educatief een meerwaarde biedt. Ik kan het enkel aanraden.

Vittoriano Terras & Musei Capitolini Kleine Groep Beoordeeld door Stefaan, 02-11-2015

Forum Romanum Archeologietours
4.5
Gebaseerd op 1.463 beoordelingen van GetYourGuide-klanten