Belevingen in
Forza d'Agrò

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Forza d'Agrò

Wil je alle activiteiten in Forza d'Agrò ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 65 beoordelingen

Een heel plezierige leerervaring

De feitelijke ervaring werd erg plezierig gemaakt door de kennis en vriendelijkheid van onze gids. De prijs was buitensporig in vergelijking met die ter plaatse aangeboden. Uw herinneringsproces hield geen rekening met een wijziging van de datum die door de lokale provider was geregeld. Er was geen aanbod van diner of wijnproeverijen. Over het algemeen zouden we veel beter zijn geweest als we niet via uw service hadden geboekt.

Reis was echt leuk en eindigde met lekker eten. Ik was de enige persoon op deze reis die geen Godfather-films heeft gezien en er nog steeds van heeft genoten. Eigenlijk was onze gids (Rosario) echt een aardige en competente gids. Na zijn verhalen heb ik al een paar boeken over de geschiedenis van maffia gekocht en ik ben van plan dit binnenkort te weten. Goed gedaan :) Deze reis zeker aanbevelen aan iedereen :)

Een aanrader!

We hebben een prachtige dag / tour gehad! Van begin tot eind, uitzicht spectaculair, lunch was heerlijk, aangenaam en ontspannend, The Godfather sets waren zo interessant om te zien. Onze gids was zeer deskundig en gaf ons zoveel informatie noch alleen over de scènes van Godfather, maar ook over de geschiedenis van de steden. Deze tour overtrof onze verwachtingen! Zo blij dat we besloten dit te doen!

Leuke manier om een ander deel van Sicilië te zien.