Kies data
Frankfurt

Activiteiten voor het hele gezin

Frankfurt Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

Frankfurt: TimeRide VR-tijdreisbelevenisticket

1. Frankfurt: TimeRide VR-tijdreisbelevenisticket

Reis terug in de tijd naar het bruisende, dagelijkse leven van Frankfurt in de 19e eeuw. Gebruik virtual reality om de rol van een eerbiedwaardige koopman aan te nemen, net alsof je er zelf bij was. Tijdens je tijdreiservaring begeleid je de fictieve zakenman, Theodor Riedel, door de geschiedenis van Frankfurt op drie spannende haltes. Begin bij de supermarkt en leer meer over de handelsstad tijdens de koloniale periode. Dompel jezelf onder in de drukte van de winkel, leer over de geurige kruiden en exotische goederen en bewonder het interieur van de winkel. Breng dan een virtueel bezoek aan een privébibliotheek. Leer meer over de ideeën en idealen van de lokale burgers in de setting van een familiestudie. Maak ten slotte de rit met de virtual reality-koets, het hoogtepunt van uw reis terug in de tijd naar 1891. Stap in de koets met Theodor Riedel en ervaar de charme van de bloeiende handelsstad. Geniet met je VR-headset van een 360 ° panoramisch uitzicht op middeleeuwse vakwerkhuizen en sublieme architectuur in Wilhelminiaanse stijl. Tijdens je virtuele reis vergezel je Theodor ook op zijn eigen persoonlijke lotdag: ontdek of hij de erfenis van de familie kan redden of dat hij alles zal verliezen. Of het nu gaat om ruïne of triomf, ontdek het antwoord op je reis door de tijd.

Frankfurt Airport: toegangsticket Fraport bezoekerscentrum

2. Frankfurt Airport: toegangsticket Fraport bezoekerscentrum

Ontdek de interactieve belevingswereld op de luchthaven van Frankfurt. Deze tentoonstelling nodigt bezoekers van alle leeftijden uit om de wereld van de luchtvaart te ervaren. Op een oppervlakte van 13.000 vierkante meter bieden bijna 30 innovatieve tentoonstellingen intrigerende inzichten in de wereld achter de schermen van de luchthaven en de luchtvaart van Frankfurt. Stel uw vaardigheden op de proef door een A320neo virtueel naar zijn parkeerpositie te leiden. Berijd de virtuele achtbaan door de paden van het bagagetransportsysteem van de luchthaven. Ervaar de Smart Windows van de luchthaven waar u realtime informatie kunt krijgen over de vliegtuigen op het asfalt. Bekijk de tentoonstelling "The Globe", een interactieve lcd-muur die elke vlucht over de hele wereld in realtime laat zien. Veel unieke ervaringen en fascinerende inzichten in de luchtvaartwereld liggen klaar om ontdekt te worden in dit innovatieve bezoekerscentrum.

Frankfurt: privétour Duits eten en oude binnenstad van Frankfurt

3. Frankfurt: privétour Duits eten en oude binnenstad van Frankfurt

Ga met een lokale voedselgids mee op een exclusieve rondleiding door de oude stad en ontdek gerechten, desserts en bieren die zijn gemaakt op basis van eeuwenoude recepten. Proef de essentie van Frankfurt en zie Romer, St Paul's Church, de kathedraal van Frankfurt en nog veel meer. Tijdens de 2,5 uur durende rondleiding laat je gids je kennismaken met de Heissan-keuken, die de Noord-Duitse en Zuid-Duitse keuken combineert om nieuwe originele gerechten te creëren die worden gedomineerd door een opmerkelijk zure smaak. Tussen de bezienswaardigheden van de Sint-Pauluskerk (Paulskirche), het schattige stadhuis in gotische stijl van Romer en andere hoogtepunten in de oude binnenstad, bezoekt u een traditioneel restaurant en een banketbakkerij voor een leuke en culturele proeverij. Onder enkele van de lokale vleesdelicatessen vindt u Duitse worsten in Frankfurt-stijl, zoals Frankfurter Würstchen (korte Frankfurter) en Frankfurter Rindswurst (pure runderworst). Proef een lokale soep zoals een traditionele Goulash en de heerlijke eieren in de groene saus in Frankfurt-stijl. Als toetje moet u Apfelstrudel (Appelstrudel) of de beroemde Frankfurter Kranz proberen, die wordt beschouwd als een herinnering aan Frankfurt als de kroningsstad van de Heilige Roomse keizers. Een kopje thee/koffie en 1 frisdrank zijn ook bij de prijs inbegrepen. Doe mee met de 3,5 uur durende tour om nog meer heerlijke gerechten te proberen! Deze optie omvat een bezoek aan 2 restaurants en 1 banketbakkerij, wat betekent dat je je tegoed doet aan niet één maar twee volledige maaltijden en een dessert. Op het uitgebreide menu vind je Kartoffelklöße (aardappelknoedels), Döppekuchen (gebakken aardappelen), evenals 1 type populair Duits bier. Het wordt een onvergetelijke ervaring vol met veel informatie over de geschiedenis, cultuur en erfgoed van Frankfurt. De 5-uur durende tour combineert het verkennen van de oude binnenstad van Frankfurt met een intieme eet- en bierproeverij, waardoor je je een van de lokale bevolking voelt. Bekijk bezienswaardigheden zoals de kathedraal van Frankfurt en de schilderachtige Main Embankment met tal van musea. Je gids nodigt je uit op 4 verschillende locaties (geen banketbakkerij), waar je een verscheidenheid aan heerlijke Duitse gerechten en 8 verschillende soorten bier kunt vinden. Krijg waardering voor de lokale ambachtelijke bierscene die de Duitse bierzuiverheidswet omzeilde om nieuwe, unieke biersmaken te creëren.

Frankfurt: rondleiding door het Goethe-huis en het oude stadspad van Goethe

4. Frankfurt: rondleiding door het Goethe-huis en het oude stadspad van Goethe

Ontdek de grootste Duitse literaire figuur van de moderne tijd, Jonathan Wolfgang Goethe, tijdens een begeleide wandeling door het Geothehuis en de Old Town Trail. Leer het waargebeurde verhaal van het leven van de schrijver door door zijn geboorteplaats Frankfurt te wandelen. Ontmoet je gids in de kathedraal van Frankfurt, waar de jonge Goethe getuige was van de voorbereidingen voor de kroningsceremonies van Duitse koningen en keizers. Loop door de charmante straten van de oude binnenstad en sta op het marktplein van Romerberg. Hoor alles over de avonturen van Geothe in de stad terwijl je stopt bij de Gerbermyhle, Wilemer Hours en de oude binnenstad van Frankfurt-Hochst. Met name het standbeeld van Goethe is een bijzonder monument om te bewonderen. Nadat je zijn gedenkteken hebt ingenomen, bezoek je zijn ouderlijk huis waar hij veel van zijn indrukwekkende vroege werken heeft gemaakt, waaronder Gotz von Berlichingen, de originele versie van Faust en The Sorrows of Young Werther. Het huis doet nu dienst als museum en brengt hulde aan zijn leven en werken, met permanente tentoonstellingen over het leven van het hele gezin. Binnen vind je schatten zoals een zeldzame piramidepiano uit 1745, zijn beroemde poppentheater en een schrijfkamer. Verken de uitgebreide collectie schilderijen, tekeningen en bustes uit de 18e en 19e eeuw die de vele relaties, kennissen en levensfasen van Goethe illustreren. Luister terwijl je gids een gedetailleerd overzicht geeft van de literaire, politieke en wetenschappelijke werken van zijn leven.

Veelgestelde vragen over Activiteiten voor het hele gezin in Frankfurt

Welke andere activiteiten dan Activiteiten voor het hele gezin zijn de moeite waard in Frankfurt?

Andere onmisbare dingen om te doen in Frankfurt:

Wat zijn de beste Activiteiten voor het hele gezin in Frankfurt?

Welke Activiteiten voor het hele gezin in Frankfurt nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Frankfurt

Wil je alle activiteiten in Frankfurt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.