Frankfurt
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Frankfurt Dagtrips: Onze meest aanbevolen

Vanuit Frankfurt: bezoek Heidelberg in 6 uur

1. Vanuit Frankfurt: bezoek Heidelberg in 6 uur

Maak een ochtendtour naar de romantische stad Heidelberg aan de rivier de Neckar, een van de mooiste steden in Duitsland. Het is een magische plaats. Bezoek de wereldberoemde ruïnes van Schloss Heidelberg, een prachtige combinatie van architectonische stijlen die zich uitstrekt van de gotiek naar de renaissance. Wandel door de weidse binnenplaats en geniet van het uitzicht vanaf het imposante terras. Vergaap je aan een van de grootste wijnvaten in de wereld. Vervolgens dwaal je door het middeleeuwse centrum van de stad. Hier zie je de Oude Brug, de Karlstor en de Kerk van de Heilige Geest. Bewonder het Haus zum Ritter (ridderhuis) met zijn prachtige renaissancegevel en ontdek de oude smalle straatjes met hun vakwerkhuizen. Heidelberg is ook de thuisbasis van de oudste universiteit van Duitsland en kent allerlei interessante verhalen. En als je nog wat tijd over hebt, kun je filosoferen op de Philosophenweg of de uitstekende regionale wijnen ontdekken - de twee gaan heel mooi samen.

...
Vanuit Frankfurt: dagexcursie Rijnvallei

2. Vanuit Frankfurt: dagexcursie Rijnvallei

Verken de Rijnvallei, opgenomen in de lijst van UNESCO werelderfgoed, en de wijngaarden, pittoreske dorpjes en stadjes van deze streek. Je bekijkt de machtige kastelen uit de middeleeuwen. In dit landschap vind je, wereldwijd gezien, de meeste kastelen bij elkaar. Verwonder je over de verbluffend mooie Lorelei-rots en bewonder de schitterende uitzichten over de vallei vanaf het Niederwald Monument. In de zomer brengt de kabelbaan van Assmannshausen je naar de vallei (optioneel) waar je kunt lunchen in één van de fantastische restaurants aan de oevers van de Rijn (inbegrepen). Daarna maak je een wonderschone panoramaboottocht naar St. Goarshausen, langs de beroemde Lorelei. Proef daar heerlijke wijnen in een kleine herberg of raak bevangen door al het moois in het schilderachtige stadje Rüdesheim. Let wel dat de activiteit alleen de tijd neemt bij Rüdesheim als er genoeg tijd over is. In de winter is het mogelijk dat stoomboten niet werken bij slecht weer of watercondities. In dit geval bezoek je een kasteel. Je reist per bus terug naar Frankfurt, waar je de activiteit afsluit en je weer wordt afgezet bij het trefpunt.

...
Frankfurt: tandem-skydiving-ervaring

3. Frankfurt: tandem-skydiving-ervaring

Ontdek het wonder van de vlucht met deze unieke skydiving-ervaring. Geniet van een spannende vrije val door de lucht georganiseerd door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het bieden van het veiligste en leukste skydiving-avontuur. Bij aankomst op de locatie, luister naar een snelle veiligheidsinstructie en spring instructies voordat je aan boord van het vliegtuig gaat. Trek je dan uit met een harnas, een jumpsuit en een veiligheidsbril. Je hebt 20 minuten om te chatten met je piloot en vrienden terwijl je uitkijkt over het prachtige uitzicht op de berg Odenwald, direct buiten je raam. Zodra je een hoogte van 3000 tot 4000 meter hebt bereikt, is het tijd om te springen. Je vrije val duurt 35 tot 55 seconden. De parachute opent voorzichtig ongeveer 1400 meter boven het landingsgebied, waardoor u ongeveer 4 minuten kunt glijden en van het uitzicht kunt genieten. Geniet van een soepele en gemakkelijke landing en ontvang een herdenkingscertificaat van de bemanning.

...
Frankfurt: dagtocht naar kasteel Eltz

4. Frankfurt: dagtocht naar kasteel Eltz

Bezoek het perfect bewaard gebleven en prachtig gelegen kasteel, dat sinds de bouw door dezelfde familie wordt bewoond. Bewonder de ongeëvenaarde architectuur en de originele inrichting die meer dan 8 eeuwen oud is. Bezoek zalen en zalen die honderden jaren aan cultuurhistorie bevatten. Bewonder de feestelijke ridderzaal, de middeleeuwse keuken, prachtige meubels, wandkleden en schilderijen, evenals fascinerende wapens en wapenrustingen. De schatkamer in de keldergewelven herbergt een kostbare kunstcollectie met meer dan 500 uitzonderlijke stukken. Stop op de terugweg in een restaurant direct aan de oevers van de rivier in het betoverende Rijndal en geniet van een heerlijk diner voordat je terugkeert naar Frankfurt.

...
Dagtour Keulen en Limburg

5. Dagtour Keulen en Limburg

Bezoek Keulen voor een dag en ontdek 2000 jaar geschiedenis, van de Romeinse tijd tot de middeleeuwen tot de bruisende metropool die vandaag bestaat. Deze tour laat je enkele van de oudste overblijfselen van de stad zien, de grootse gotische kathedraal en blijvende iconen van cultuur door de eeuwen heen. Zodra je je groep in het centrum van Frankfurt hebt ontmoet, kun je een ritje maken over het platteland voor je bezoek aan de op drie na grootste stad van Duitsland. Een dubbeldekkerbus brengt je naar de plaats van het Romeinse Praetorium en het beroemde Dionysus-mozaïek in het Romeins-Germaans museum, evenals naar de machtige stadspoorten en fantastische kerken die inzicht bieden in het voormalige middeleeuwse stadsleven. Wanneer u wat tijd vrijmaakt voor de lunch, wandel dan door de centrale voetgangersgebieden van de stad om de levendige en levendige sfeer te ervaren die Keulen tot een hotspot van kunst, cultuur en het moderne leven maakt. Neem een kijkje in de grote kathedraal van Keulen, die meer dan 600 jaar in beslag nam. Maak 's middags een stop in de stad Limburg an der Lahn om de prachtige oude bruggen en middeleeuwse huizen te zien voordat je terugkeert naar Frankfurt.

...
Dagtocht naar Rothenburg vanuit Frankfurt

6. Dagtocht naar Rothenburg vanuit Frankfurt

Maak een dagtocht naar een van de best bewaarde middeleeuwse steden van Duitsland, Rothenburg ob der Tauber. Tijdens deze reis reis je eerst langs de Romantische Strasse, een route die veel van de mooiste plekken in Duitsland met elkaar verbindt, waaronder Rothenburg. Laat u tijdens een rondleiding betoveren door de prachtige kern van de historische stad. Uw informatieve gids zal u kennis laten maken met de geschiedenis van Rothenburg terwijl u rondloopt om de bezienswaardigheden te bekijken. Een bezoek hier is als een reis naar het verleden, met middeleeuwse gangen en steegjes, de Jakobskirche, het prachtige altaarstuk van Tilman Riemenschneider, vakwerkhuizen, stadspoorten met torentjes, het machtige stadhuis uit de Renaissance en het Kriminalmuseum

...
Frankfurt Scavenger Hunt: Smartphone City Challenge

7. Frankfurt Scavenger Hunt: Smartphone City Challenge

Ontdek de meest interessante delen van Frankfurt op een creatieve en samenwerkende manier op een Team Challenge Tour. Vind spannende en vaak onconventionele antwoorden op raadsels en maak kennis met de historische wijk Sachsenhausen in Frankfurt en wat maakt het zo speciaal weten. Uitgerust met een roadbook en noodpakket, beginnen de dag met een introductie van uw activiteit: het oplossen van raadsels door middel van Sachsenhausen. Met behulp van foto's, raadsels, gecodeerde berichten en vragen, maak je een weg door de stad en zie pittoreske plaatsen, romantische hoekjes en de meest beroemde bezienswaardigheden van de stad. Bedenk strategieën voor het oplossen van raadsels en beslissen wie de verantwoordelijkheid voor elk antwoord neemt. Aan het eind, weer aan alle teams op een gekozen locatie en genieten van een drankje als de punten worden opgeteld en een prijsuitreiking plaatsvindt.

...

Sitemap Frankfurt

Wil je alle activiteiten in Frankfurt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Frankfurt

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 219 beoordelingen

Lees de beschrijving aandachtig. Ik heb deze reis in het laagseizoen gemaakt toen de rondvaartboten in de Midden-Rijn niet varen, dus met een reisorganisatie verzekerd dat ik een plekje had op een van de weinige boten die liepen. Door het busvervoer kon ik alles bekijken, wat vanuit een trein niet mogelijk is vanwege tunnels en snelheid. Ja, je kunt het goedkoper doen, ja er is wat herhaling op en neer op de weg, maar het landschap maakte het de moeite waard. Onze gids Michael was super vriendelijk en vertelde veel slechte grappen over zijn vrouw (die er niet was om zichzelf te verdedigen) maar je kent het type, rol er gewoon mee en je zult plezier hebben. Ik drink geen alcohol, dus de wijnproeverij was voor mij verloren, maar anderen leken ervan te genieten.

Een geweldige dag, zoals beschreven. Lunch was goed, wijnproeverij kort en geen druk om te kopen. De boottocht was heerlijk en onze gids was informatief en onderhoudend.

Ik had een geweldige tour en de gidsen waren echt geweldig en erg grappig! Ik raad een kleine / privétour aan, dan krijg je de volledige aandacht en geniet je meer!

Het was een mooie en schilderachtige boottocht met lunch en wijnproeverij inbegrepen. De gids was vriendelijk en informatief. Ik heb genoten van de dagtocht.

ze waren persoonlijke en gedetailleerde informatie