Frankfurt: rondvaart van 1 of 2 uur

Frankfurt: rondvaart van 1 of 2 uur

Vanaf US$ 12,87 per persoon

Bewonder de schitterende skyline van Frankfurt al varend over de Main Kies voor een rondvaart van 1 of 2 uur en bekijk de pubs van Sachsenhausen en de Europese Centrale Bank. Stap uit bij de Gerbermühle en kom meer te weten over de dichter Goethe.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 50 - 100 minuten
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels, Duits
Audiogids
Engels, Duits

Belevenis

Highlights
 • Vaar over de rivier de Main en zie de torenhoge skyline van Frankfurt vanaf het water
 • Vaar stroomopwaarts of stroomafwaarts, langs de historische wijken, musea en pubs aan de rivier
 • Bewonder de historische wijk Sachsenhausen, een van de oudste en grootste wijken van de stad
 • Geniet van een panoramisch uitzicht op het financiële centrum van Frankfurt
 • Stap af bij de gerenoveerde Gerbermühle en kom meer te weten over Goethe
Volledige beschrijving
De 50 of 100 minuten durende boottochten vertrekken vanaf de aanlegsteiger 'Eiserner Steg'. De boot vertrekt elk uur. Je kunt dan wel 50/100 minuten stroomafwaarts dan wel 50/100 minuten stroomopwaarts varen. De boot vertrekt om 11.00 uur en vaart stroomafwaarts richting Griesheim. Glijd over het water door de stedelijke gebieden van Frankfurt naar de westelijke haven. Hier heb je een prachtig uitzicht op de wolkenkrabbers van het financiële centrum van Frankfurt of geniet van het uitzicht op de musea  aan de oever, zoals de Städel. Het schip keert voor de Griesheimsluis. Om 12.00 uur brengt de rondvaart je stroomopwaarts. Deze tocht brengt je langs de prachtige oevers van de rivier naar de oostelijke haven van de stad. Om slechts enkele van de bezienswaardigheden te noemen: Je kunt de wijk Sachsenhausen en zijn museumoever bekijken. Je krijgt de kans om uit te stappen bij de Gerbermühle, een historisch monument gewijd aan de dichter Goethe die in Frankfurt leefde. De boten keren elk uur van stroomopwaarts naar stroomafwaarts en vice versa. Alle rondvaarten worden begeleid door commentaar in het Engels en Duits.
Inbegrepen
 • Rondvaarttarief
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Eiserner Steg, Frankfurt

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Let op:
 • boten vertrekken elk uur en op zondag en feestdagen zelfs elk half uur
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 / 5

gebaseerd op 360 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3.7 / 5
 • Vervoer
  4.3 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,3 / 5
 • veiligheid
  4,6 / 5
Sorteren op

Het was een mooie boottocht, maar ik vond het volume van de verteller erg laag, omdat het soms werd opgeslokt door het achtergrondgeluid en je niet alles kon verstaan. De bemanning was erg aardig en behulpzaam. Ik had echter ook het gevoel dat de hygiënevoorschriften niet werden uitgevoerd. Niet iedereen droeg een masker tijdens het rondlopen en sommigen leverden niet een ingevuld stukje papier in. Maar het was ooit een ervaring die echt goed was in het mooie weer.

Verder lezen

5 juli 2020

Ik ging op een zondag, op een echt echt ijskoude dag (-2 graden). Ik had niet zoveel mensen verwacht! Het was een beetje druk maar iedereen krijgt een stoel dus ik was niet al te bezorgd. Het was te koud om op het bovendek te gaan, maar het was nog steeds heerlijk. Frankfurt is een prachtige stad, het is zeker de moeite waard om wat tijd aan de rivier door te brengen. Ik was even verbaasd door het personeel, slechts twee mensen die drankjes en eten serveren, maar ze doen het zo efficiënt en zo snel! (Ik veronderstel dat dit Duitsland voor jou is!;)

Verder lezen

30 december 2019

Geweldige tour van Frankfurt

We boekten via de app voor de 50 minuten durende tour en het was uitstekend. Moderne boot met goed commentaar (ook in het Engels), evenals eten en drinken. We zouden hebben verbleven voor de 100 minuten tour, maar onze dag was te druk. Vervelend dat we de tickets moesten afdrukken nadat we ze in een app hadden gekocht.

7 juni 2019

Georganiseerd door

Product ID: 34066