Wateractiviteit

Frankfurt: rondvaart van 1 of 2 uur

Frankfurt: rondvaart van 1 of 2 uur

Vanaf € 11,80 per persoon

Bewonder de schitterende skyline van Frankfurt al varend over de Main Kies voor een rondvaart van 1 of 2 uur en bekijk de pubs van Sachsenhausen en de Europese Centrale Bank. Stap uit bij de Gerbermühle en kom meer te weten over de dichter Goethe.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 50 - 100 minuten
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels, Duits
Audiogids inbegrepen
Engels, Duits

Belevenis

Highlights
 • Vaar over de rivier de Main en zie de torenhoge skyline van Frankfurt vanaf het water
 • Vaar stroomopwaarts of stroomafwaarts, langs de historische wijken, musea en pubs aan de rivier
 • Bewonder de historische wijk Sachsenhausen, een van de oudste en grootste wijken van de stad
 • Geniet van een panoramisch uitzicht op het financiële centrum van Frankfurt
 • Stap af bij de gerenoveerde Gerbermühle en kom meer te weten over Goethe
Volledige beschrijving
De 50 of 100 minuten durende boottochten vertrekken vanaf de aanlegsteiger 'Eiserner Steg'. De boot vertrekt elk uur. Je kunt dan wel 50/100 minuten stroomafwaarts dan wel 50/100 minuten stroomopwaarts varen. De boot vertrekt om 11.00 uur en vaart stroomafwaarts richting Griesheim. Glijd over het water door de stedelijke gebieden van Frankfurt naar de westelijke haven. Hier heb je een prachtig uitzicht op de wolkenkrabbers van het financiële centrum van Frankfurt of geniet van het uitzicht op de musea  aan de oever, zoals de Städel. Het schip keert voor de Griesheimsluis. Om 12.00 uur brengt de rondvaart je stroomopwaarts. Deze tocht brengt je langs de prachtige oevers van de rivier naar de oostelijke haven van de stad. Om slechts enkele van de bezienswaardigheden te noemen: Je kunt de wijk Sachsenhausen en zijn museumoever bekijken. Je krijgt de kans om uit te stappen bij de Gerbermühle, een historisch monument gewijd aan de dichter Goethe die in Frankfurt leefde. De boten keren elk uur van stroomopwaarts naar stroomafwaarts en vice versa. Alle rondvaarten worden begeleid door commentaar in het Engels en Duits.
Inbegrepen
 • Rondvaarttarief
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten, naast het bewijs van vaccinatie, een door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto overleggen (bijv. rijbewijs of paspoort)
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 18 jaar moeten ofwel een bewijs van volledige vaccinatie of een bewijs van een Covid-19-infectie in de laatste 6 maanden overleggen. Daarnaast moet óók een negatieve Covid-19-test, die niet meer dan 24 uur voor aanvang van de activiteit is afgenomen, getoond worden. Deelnemers die niet kunnen worden gevaccineerd moeten een negatieve test overleggen die niet meer dan 24 uur voor aanvang van de activiteit is afgenomen evenals een bewijs van medische complicaties. Scholieren die jonger zijn dan 18 jaar mogen een bewijs van reguliere schooltesten overleggen in plaats van een bewijs van vaccinatie. Deelnemers die jonger zijn dan 7 jaar en niet naar school gaan hebben geen bewijs van vaccinatie of een negatieve test nodig

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Eiserner Steg, Frankfurt

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Let op:
 • boten vertrekken elk uur en op zondag en feestdagen zelfs elk half uur
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 648 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,3/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • veiligheid
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Hé jongens, we hebben een rondvaart van 100 minuten per boot gemaakt en veel gezien. We hadden een voucher voor een middagronde, maar we konden direct overstappen naar de ochtend aan de balie.. toffe, relaxte mensen overal maakten de dag leuk.. Eten was ook geweldig.. We waren tevreden.. LG Naddel en Björn

8 oktober 2021

Het was een mooie boottocht, maar ik vond het volume van de verteller erg laag, omdat het soms werd opgeslokt door het achtergrondgeluid en je niet alles kon verstaan. De bemanning was erg aardig en behulpzaam. Ik had echter ook het gevoel dat de hygiënevoorschriften niet werden uitgevoerd. Niet iedereen droeg een masker tijdens het rondlopen en sommigen leverden niet een ingevuld stukje papier in. Maar het was ooit een ervaring die echt goed was in het mooie weer.

Verder lezen

5 juli 2020

Ik ging op een zondag, op een echt echt ijskoude dag (-2 graden). Ik had niet zoveel mensen verwacht! Het was een beetje druk maar iedereen krijgt een stoel dus ik was niet al te bezorgd. Het was te koud om op het bovendek te gaan, maar het was nog steeds heerlijk. Frankfurt is een prachtige stad, het is zeker de moeite waard om wat tijd aan de rivier door te brengen. Ik was even verbaasd door het personeel, slechts twee mensen die drankjes en eten serveren, maar ze doen het zo efficiënt en zo snel! (Ik veronderstel dat dit Duitsland voor jou is!;)

Verder lezen

30 december 2019

Georganiseerd door

Product ID: 34066