Frankfurt
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Frankfurt Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Frankfurt: hop on, hop off-sightseeingtour

1. Frankfurt: hop on, hop off-sightseeingtour

Stap in een hop on, hop off-dubbeldeksbus en laat je meevoeren naar de highlights van Frankfurt, zoals de dom, waar de verkiezings- en kroningsrituelen van het Heilige Roomse Rijk plaatsvonden, en het financiële district, nu het belangrijkste bankencentrum van Europa. Je verkent de oude stad met haar beroemde stadhuis, die vanwege de band met de keizers het Römer heet, en de kathedraal, de Sint-Pauluskerk en het huis van Goethe. Er zijn maar weinig Duitse steden die zo rijk zijn aan contrasten als Frankurt. De torens van de eeuwenoude stadsmuur steken klein af tegen de torenhoge wolkenkrabbers van het bankendistrict, waartussen zich ook de op een na hoogste van Europa bevindt. Het is een fascinerend architectonisch schouwspel. Dit is ook waar je de Europese Centrale Bank kunt bekijken, de oude Hauptwache – het 18e-eeuwse hoofdkwartier van de stadsmilities – en de met recht beroemde winkelbuurt die bekendstaat als 'Zeil'. En alsof dat niet genoeg is, is er ook nog de museumoever. Deze culturele hotspot van Europa huist de Alte Oper, waar internationaal vermaarde opera's hun première beleefden. Op deze bustour maak je kennis met alles wat Frankfurt zo interessant maakt. De laatste bus vertrekt om 17:15 uur en een ononderbroken rondrit duurt ongeveer 60 minuten. Bushaltes: 1. Hauptbahnhof (centraal station) 2. Museumsufer 3. Eiserner Steg/Sachsenhausen 4. Haus der Jugend 5. Affentorplatz/Altes Sachsenhausen 6. Berliner Straße / Paulsplatz 7. Bankenviertel 8. Opernturm 9. Palmengarten 10. Senckenbergmuseum 11. Messe Frankfurt

Frankfurt: RheinMainCard - Onbeperkt RMV-vervoer

2. Frankfurt: RheinMainCard - Onbeperkt RMV-vervoer

Kom en ontdek de kleurrijke diversiteit van de regio. De RheinMainCard biedt kortingen bij meer dan 70 recreatieve en culturele instellingen en geeft houders tegelijkertijd gratis en onbeperkt gebruik van de Rijn-Main Transport Association (RMV) in het hele RMV-gebied. De RheinMainCard, verkrijgbaar als individueel ticket of als groepsticket, is twee opeenvolgende dagen geldig vanaf de ingeschreven datum tot het einde van de openingsuren op de volgende dag. Kinderen tot vijf jaar reizen gratis mee onder begeleiding van een volwassene. Wissel eenvoudig uw bevestigingsvoucher (ontvangen na boeking) in bij een van de VVV-kantoren in Frankfurt om aan de slag te gaan. Daarna kunt u uw RheinMainCard vrij gebruiken, op basis van uw reisbehoeften.

Veelgestelde vragen over Hop on, hop off-tours in Frankfurt

Welke andere activiteiten dan Hop on, hop off-tours zijn de moeite waard in Frankfurt?

Wat zijn de beste Hop on, hop off-tours in Frankfurt?

Welke Hop on, hop off-tours in Frankfurt nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Hop on, hop off-tours in Frankfurt nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Frankfurt

Wil je alle activiteiten in Frankfurt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Frankfurt

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 485 beoordelingen

INTERESSANTE TOUR

Het probleem is het gebrek aan informatie over de elektronische voucher. Met dit alleen is het niet mogelijk om in de bus te stappen, het is noodzakelijk om het te veranderen bij het bureau dat het verkoopt en dit is een probleem voor ons geworden. Ik verloor anderhalf uur op zoek naar de plek om de voucher in te wisselen. Deze informatie verschijnt niet op het moment van aankoop en ik moest me omdraaien om erachter te komen door een opmerking te lezen die sprak over en op zoek was naar het bureau via google maps. Onnodige hoofdpijn als GUIDE dit vroeg meldde! Bovendien is de tour erg cool.

Bij mooi weer kregen we eerst een goed overzicht van de 1 uur durende stadstour ("Express City Tour") in een cabriolet dubbeldekker en kregen we basisinformatie over bezienswaardigheden en enkele lokale gebruiken. Perfect! Aangezien we het wat duurdere Combi-Ticket hadden geboekt ("Hop-On / Hop-Off Skyline" -> je kunt dan ook gebruik maken van de express tour), gebruikten we nog steeds de Hop-On / Hop-Off tour, om van A naar B te komen - het was praktisch voor ons (buiten het hoogseizoen).

Super eenvoudig te boeken - gebruik digitale pas, erg handig op smartphone. Zeer vriendelijk en knap personeel die enkele van de sites hebben uitgelegd waar we van kunnen genieten en hoe de tour werkte. We waardeerden een gids die Engels sprak! Wachttijd bij stops was te verwaarlozen. Commentaar was goed, voldoende informatie om Frankfurt goed te begrijpen.

Geweldige ervaring, geweldige prijs-kwaliteitverhouding, tickets die 24 uur geldig zijn

Geweldige ervaring, je kunt het gebruiken als een taxi in Frankfurt om van het ene naar het andere gebied te springen, het ticket is 24 uur geldig, wat geweldig is en je kunt in- en uitstappen zolang je wilt en ik zou willen voorstellen om de 3 euro extra om ook de andere lijn te krijgen.

De skyline route is niet echt een toegevoegde waarde na de exprestour. Ik zou het dan ook houden bij de exprestour en zelf de brug over te lopen voor een skyline blik. Tour is niet helemaal Coronaproof maar geeft wel een mooi beeld van Frankfurt.