Frankfurt
Musea & tentoonstellingen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Frankfurt Musea & tentoonstellingen: Onze meest aanbevolen

Frankfurt Card: eindeloos voordeel

1. Frankfurt Card: eindeloos voordeel

Kunst & Cultuur musea 50%Archaeologische musea Frankfurt Bibelhaus Erlebnis Museum Bildungsstätte Anne Frank (educatief centrum) Dom-museum Museum für Komische Kunst (comical art) Deutsches Architekturmuseum Duitse Filmmuseum Eintracht Frankfurt Museum ExperiMINTA ScienceCenter FrankfurtRheinMain Photography Forum Goethe-Haus en Goethe Museum Frankfurt Art Historical Museum Höchst porcelein-museum, Kronberger Haus Ikonen-Museum Frankfurt Joods Museum Junges Museum Museum voor Moderne Kunst Frankfurt Museum voor Toegepaste Kunst Communicatiemuseum Museum Giersch Museum Judengasse Senckenberg Museum of Natural History Struwwelpeter Museum in het Heinrich Hoffmann Haus Weltkulturenmuseum Frankfurt Korting – gereduceerd tarief (korting tot €2 mogelijk) Liebighaus Skulpturensammlung SCHIRN KUNSTHALLE FRANKFURT Städel Museum Theaters: Alte Oper (korting alleen bij bepaalde events) - 15% Oper Frankfurt (m.u.v. premières) - 15% Papageno Musiktheater am Palmengarten (korting op avondvoorstellingen, met uitzondering van speciale evenementen en oudjaarsavond) - 20% Schauspiel Frankfurt - 15% The English Theater - 25% Sightseeing: Dagelijkse touristische wandeltocht Congress GmbH Frankfurt am Main - 20% Airport Tour “Starter Tour” (voor gasten die volledig betalen) – 20% Blauwe dubbeldekkers (ETS GmbH Co KG) – City Tour Frankfurt - 20% Rode dubbeldekkers (Frankfurt Sightseeing GmbH) – Skyline Tour - 20% Frankfurter Personenschifffahrt Primus Linie (Skyline Tour) - 20% Köln-Düsseldorfer Deutsche Rheinschifffahrt GmbH (Panoramafahrten) - 20% Segway Tour (korting op de 3 uur durende tour) - 20% Shopping: Apfelweinkontor - 10% Hessen Shop (exclusief boeken) - 10% KULTUROTHEK Frankfurtladen (exclusief boeken) - 10% Tourist Information Römer und Main Central station (op een selectie van souvenirs) - 20% Wertheim Village / Bicester Village: 10% Korting op alle deelnemende merken die worden gepresenteerd in het bureau voor tourisme in Wertheim Village - 50% Korting op de Shopping Express van Frankfurt centraal station naar Wertheim Village en terug, indien je de kaart aan de chauffeur laat zien MyZeil ShoppingCenter: 10% korting op alle producten Bering Concept Store BioTechUSA (m.u.v. sale) Elbenwald Store (m.u.v. boeken en media) Herbacin cosmetic GmbH (extra welkomstpresentje) Olivia Burton Teahouse Ronnefeldt Attracties: MAIN TOWER - 20% Palmengarten Frankfurt - 50% Brentanobad - 20% Titus Therme - 20% Eco Kart Frankfurt / indoor karting (korting geldt voor Racing License) - 100% Schwarzlichthelden Minigolf (korting op de reguliere entreeprijs (2 voor de prijs van 1) Dagelijks inwisselbaar tot 18:00 uur) - 50% Gastronomie: Häagen-Dasz Shop Frankfurt (op alle ijsproducten) - 20% Häagen-Dazs Shops Frankfurt: Große Bockenheimer Strasse 46. Mannheimer Strasse 2-4 (Hauptbahnhof), Liebfrauenberg 39 MyZeil ShoppingCenter: 10% El Rayyan – Fine Lebanese Food Pommes Freunde (m.u.v. drankjes) C fruitbar (smoothies en milkshakes)

...
Dagtour Keulen en Limburg

2. Dagtour Keulen en Limburg

Bezoek Keulen voor een dag en ontdek 2000 jaar geschiedenis, van de Romeinse tijd tot de middeleeuwen tot de bruisende metropool die vandaag bestaat. Deze tour laat je enkele van de oudste overblijfselen van de stad zien, de grootse gotische kathedraal en blijvende iconen van cultuur door de eeuwen heen. Zodra je je groep in het centrum van Frankfurt hebt ontmoet, kun je een ritje maken over het platteland voor je bezoek aan de op drie na grootste stad van Duitsland. Een dubbeldekkerbus brengt je naar de plaats van het Romeinse Praetorium en het beroemde Dionysus-mozaïek in het Romeins-Germaans museum, evenals naar de machtige stadspoorten en fantastische kerken die inzicht bieden in het voormalige middeleeuwse stadsleven. Wanneer u wat tijd vrijmaakt voor de lunch, wandel dan door de centrale voetgangersgebieden van de stad om de levendige en levendige sfeer te ervaren die Keulen tot een hotspot van kunst, cultuur en het moderne leven maakt. Neem een kijkje in de grote kathedraal van Keulen, die meer dan 600 jaar in beslag nam. Maak 's middags een stop in de stad Limburg an der Lahn om de prachtige oude bruggen en middeleeuwse huizen te zien voordat je terugkeert naar Frankfurt.

...
Frankfurt: stadswandeling met gids door kunstgalerieën

3. Frankfurt: stadswandeling met gids door kunstgalerieën

Bezoek 4 tot 5 kunstgalerijen in het centrum van Frankfurt tijdens deze intieme wandeltocht door de kunstgalerij met een persoonlijke gids. Verken exposities vol creatieve inspiratie, met schilderijen, sculpturen en meer. Leer meer over de stad en de galerijen die je bezoekt. Kom oog in oog te staan met galeriehouders en bekijk het beste van de kunstscene van Frankfurt met toegang tot meerdere galerijen allemaal in één tour. Ontdek het hart van de kunstwereld, niet in musea maar in de beste galerieën. Dompel jezelf onder in de meest opwindende, wilde en avant-garde scènes van de Duitse metropool. Kijk uit naar meeslepende ontmoetingen met kunst die allesbehalve cliché is. Behalve enthousiasme en nieuwsgierigheid hoeft u verder niets mee te nemen. De gekozen kunstgalerijen worden elke maand exclusief geselecteerd door de redactie van ART magazine en omvatten alles van schilderijen tot sculpturen.

...

Sitemap Frankfurt

Wil je alle activiteiten in Frankfurt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Frankfurt

Besparingen die de prijs waard zijn en goede klantenservice customer

Ik heb de voucher uitgeprint en ingewisseld voor de Frankfurt Card, het toeristeninformatiecentrum in het Centraal Station (Hauptbahnhof), zeer dicht bij de hoofdingang, zodra ik met de trein op het Centraal Station aankwam. Zo kon ik de kaart meteen gebruiken voor het stadsvervoer, dat is allemaal gratis als je deze kaart hebt. U krijgt uw geld in principe terug na 3 ritten met de trein/bus, om nog maar te zwijgen van kortingen op de meeste toeristische attracties van de stad. Ik zou deze kaart aanraden als je de stad met het openbaar vervoer wilt verkennen en/of meer dan 2 musea wilt bezoeken. Toen ik deze kaart online kocht, was er een fout in de transactie, die me meer geld heeft gekost dan ik had moeten betalen. Omdat dat minder dan 24 uur voordat de kaart geldig werd, gebeurde, was het te laat om de transactie te annuleren. Ik heb de klantenservice gemaild. Na 2-3 dagen was het probleem opgelost en kreeg ik mijn geld terug.

Alles was geweldig: kortingen op geselecteerde plaatsen, geen problemen met transport - alles is zoals aangegeven; moest echter wat tijd besteden aan het vinden van een voucherwisselpunt op het Hauptbahnhof (centraal station), maar het personeel daar was behulpzaam, dus geen zorgen, de kaart wordt sterk aanbevolen, zal deze optie zeker gebruiken op mijn volgende reis

De Frankfurt Card is een echte aanrader voor alle reizigers die Frankfurt bezoeken. Je kunt hem gebruiken voor stadstrein, tram en stadsbus. De beste keuze om met één kaart van de stad te genieten. U kunt de kaart omwisselen en valideren bij de Tourist Information die mogelijk verkrijgbaar is op het Centraal Station (Haupbahnhof).

Absoluut de moeite waard. We waren 2 dagen in Frankfurt en kochten de kaart om ons voornamelijk vrij te bewegen. Het bleek ook van zeer goede waarde te zijn in andere instellingen zoals meseums.