Frankfurt
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Frankfurt Nachttours: Onze meest aanbevolen

Frankfurt Enge Tour

1. Frankfurt Enge Tour

De rondleiding begint bij de bekende Paulskirche. Wandel door de oude binnenstad van Frankfurt en bekijk diverse bezienswaardigheden zoals Römer, Justitiabrunnen, Hinter dem Lämmchen, Rotes Haus en Goldene Waage. Vanaf het begin van de tour bevind je je midden in een satirisch theaterstuk met gemaskerde acteurs met als thema de 'Bride of Satan'. Leer meer over het vorige leven van de bruid in Frankfurt en hoe de oude huizen er in het verleden uitzagen. Ontdek wat dit verleden met de hel te maken heeft.

...
Frankfurt: Scary Sightseeing Tour met The Hangman

2. Frankfurt: Scary Sightseeing Tour met The Hangman

Geniet 's nachts van een wandeling van 1 uur door Frankfurt met een gewaad-beul als je gids. Volg je enge gids (als je durft) op een ontdekkingsreis naar de geschiedenis van Frankfurt en zijn bloedige werk. Maar let op, terwijl je naar je gids luistert, want hij moet zijn werk afmaken en hij heeft geen tijd te verspillen omdat de duivel achter hem aan zit. Begin je reis naar het verleden in de kathedraal, waar Duitse koningen en keizers werden gekozen en gekroond. Ga door naar de oever van de Main waar veel daders, voornamelijk vrouwen, in het water zijn verdronken. Eindelijk bereik je je laatste stop, de Römer, het beroemde stadhuis van Frankfurt, waar je alles te weten komt over het gruwelijke verleden van de Römerberg als de locatie van vele middeleeuwse doodstraffen en martelkamers.

...
Frankfurt: Bad Homburg Scary Tour - The Eyes of Hell

3. Frankfurt: Bad Homburg Scary Tour - The Eyes of Hell

Welkom in Bad Homburg. Geniet van een wandeling van 1 uur door de stad en het kuurpark met een eng theaterstuk. Uw reis naar de duisternis begint bij de prachtig gerenoveerde constructie van het historische treinstation, Bad Homburg. Twee gemaskerde mannen wachten op je. Een van hen zal je waarschuwen voor een mysterieuze draad. Durf jij deze louche mannen het kuurpark in te volgen? Daar zie je enkele minerale bronnen, gebouwd in de tijd van keizer Wilhelm 2, en het gebouw van het plaatselijke casino. Maar wees op je hoede, want de moordenaars uit het niets en de zwarte orde sluipen hier rond. Zal je gids je tegen hen beschermen of heeft hij andere plannen met je? De oorsprong van deze waanzin ligt in een oorlog van 3 decennia, maar de verschrikkelijke afloop ervan duikt nu weer op in het hier en nu.

...
Frankfurt: "The Sandman" nachtmerrieachtige wandeltocht

4. Frankfurt: "The Sandman" nachtmerrieachtige wandeltocht

Ervaar de enge kant van Frankfurt, Duitsland, tijdens een begeleide wandeling die een eerbetoon is aan het korte verhaal van ETA Hoffmann, 'The Sandman'. Bezoek enkele van de topattracties van Frankfurt terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad vanuit je gids. Je nachtmerrieachtige reis begint bij de kathedraal van Frankfurt. Daar ontmoet je je gids, een man in opvallende kleding. Trek eropuit om enkele van de topattracties van de stad te bezoeken. Stop bij Rotes Haus, de Saalhof, de voetgangersbrug Eiserner Steg, de historische Villa Metzler, het Museum voor Toegepaste Kunst en ten slotte Metzler Park. Leer tijdens je ontdekkingstocht interessante dingen over Frankfurt en hoor een duister verhaal over de zandman.

...
Frankfurt: Jack the Ripper Fright Tour

5. Frankfurt: Jack the Ripper Fright Tour

Geniet van bijna een uur durende wandeling door het Günthersburgpark in Frankfurt, waar professionele acteurs je kunnen vermaken met een eng theatraal spel terwijl je interessante informatie krijgt over de oorsprong van strafrechtelijk onderzoek en de geschiedenis van Frankfurt. Je reis begint bij de ingang van het Bethanien-ziekenhuis, vanwaar een gemaskerde man je naar het nabijgelegen Günthersburgpark leidt. Eenmaal daar hoor je over de geschiedenis van Frankfurt, de geschiedenis van dit park en een brutale moord. Alles zal normaal lijken, maar dan begint je reis naar gekte. De tijd zal teruggaan naar het jaar 1888, het jaar van de beruchte seriemoordenaar Jack the Ripper. Waarom zou de politie nooit weten wie hij was? En waarom stopten zijn brutale moorden aan het einde van dit specifieke jaar? Je zult je antwoorden onderweg vinden. Maar wees op uw hoede, want iemand kan zelf de ripper zijn, of een van zijn nabootsers.

...
Frankfurt: The Black Death Tour

6. Frankfurt: The Black Death Tour

Lees meer over de terreur van de Zwarte Dood die in de middeleeuwen vele malen in Frankfurt achtervolgde. Begin uw reis in de buurt van de Eschenheimer-toren, een van de belangrijkste ingangen van de stad in de 16e eeuw. Vind een pestarts onderweg door de besmette stad. Ga met hem mee en leer meer over de ergste pandemie in de menselijke geschiedenis. Bijna een derde van de hele bevolking van Europa stierf door de pest. Bovendien bevond het continent zich midden in de Dertigjarige Oorlog. Frankfurt werd vaak belegerd vanwege zijn strategische positie. Kom meer te weten over de vele plagen die op de stad zijn gevallen en over de plotselinge verdwijning ervan in 1667.

...
Frankfurt: Eyes of Hell Fright Tour

7. Frankfurt: Eyes of Hell Fright Tour

Geniet van een wandeling van 1 uur door het Niddapark in Frankfurt, waar professionele acteurs je zullen vermaken met een eng theatraal stuk. Begin je reis naar de duisternis bij het ondergrondse treinstation, waar twee gemaskerde mannen op je wachten onder de brug. Durf jij deze duistere mannen de duisternis in te volgen? Als je durft, ga je door de duisternis naar een bos. Pas op want moordenaars en de zwarte orde sluipen hier rond. Zal uw gids u tegen hen beschermen of heeft hij andere plannen voor u? Ontdek het antwoord op deze vraag en de oorsprong van deze waanzin in de gebeurtenissen van de Dertigjarige Oorlog. Volg je gids in het verleden en ontdek een tijdperk waarin legers van huurlingen Frankfurt vaak belegerden, de hele omgeving verwoestten en de plattelandsbevolking vermoorden. Uiteindelijk werd een einde gemaakt aan het doden en verbranden door de Vrede van Westfalen. Maar je staat op het punt een verborgen uitkomst van deze vreselijke oorlog opnieuw te ontdekken.

...
Frankfurt: 'The Hour of the Vampires' enge tournee

8. Frankfurt: 'The Hour of the Vampires' enge tournee

Welkom bij het Niddapark in Frankfurt. Geniet van een wandeling van 1 uur met een enge theatervoorstelling door het park. Je reis in de duisternis zal onder een brug beginnen. Daar ontmoet je Leon en zijn dienaar. Laat hem je vertellen hoe hij veranderd was in een vampier. In een tijd van de vroege romantiek, toen de lucht geurig en opwindend was, vond hij zijn grote liefde. In die tijd was Frankfurt een welvarend commercieel centrum. Zoals alle vampiers is zijn dorst naar bloed onverzadigbaar, maar op dit moment kan hij het beheersen omdat zijn verlangen naar wraak veel krachtiger is. Je vampiergids is echter niet je grootste bedreiging dus wees op je hoede. Er is een grote bijeenkomst van verloren zielen in het nabijgelegen bos. Ze wachten op de opening van het grote feest en ze hebben heel veel dorst. Durf jij Leon te volgen op zijn weg door het bos waar zijn bestemming op hem wacht?

...

Sitemap Frankfurt

Wil je alle activiteiten in Frankfurt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.