Frankfurt
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Frankfurt Tickets: Onze meest aanbevolen

Frankfurt: 19e-eeuwse VR-ervaring met tijdreizen

1. Frankfurt: 19e-eeuwse VR-ervaring met tijdreizen

Reis terug in de tijd naar het levendige, alledaagse leven van Frankfurt in de 19e eeuw. Gebruik virtual reality om de rol van een eerbiedwaardige handelaar aan te nemen, alsof u er zelf bij was geweest. Tijdens je tijdreiservaring begeleid je de fictieve zakenman, Theodor Riedel, door de geschiedenis van Frankfurt bij drie opwindende haltes. Begin bij de supermarkt en leer over de handelsstad tijdens de koloniale periode. Dompel jezelf onder in de drukte van de winkel, leer over de geurige kruiden en exotische goederen en bewonder het interieur van de winkel. Breng vervolgens een virtueel bezoek aan een privébibliotheek. Leer meer over de ideeën en idealen van de lokale burgers in het kader van een gezinsstudie. Maak ten slotte de rit met de virtual reality-koets, het hoogtepunt van je reis terug in de tijd naar 1891. Stap aan boord van de koets met Theodor Riedel en ervaar de charme van de bloeiende handelsstad. Geniet met je VR-headset van een 360 ° panoramisch uitzicht op middeleeuwse vakwerkhuizen en sublieme architectuur in Wilhelminische stijl. Tijdens je virtuele reis ga je ook met Theodor mee op zijn eigen persoonlijke dag van het lot: ontdek of hij de erfenis van de familie kan redden of dat hij alles zal verliezen. Of het nu gaat om een ruïne of een overwinning, ontdek het antwoord op je reis door de tijd.

...
Frankfurt Card: eindeloos voordeel

2. Frankfurt Card: eindeloos voordeel

Kunst & Cultuur musea 50%Archaeologische musea Frankfurt Bibelhaus Erlebnis Museum Bildungsstätte Anne Frank (educatief centrum) Dom-museum Museum für Komische Kunst (comical art) Deutsches Architekturmuseum Duitse Filmmuseum Eintracht Frankfurt Museum ExperiMINTA ScienceCenter FrankfurtRheinMain Photography Forum Goethe-Haus en Goethe Museum Frankfurt Art Historical Museum Höchst porcelein-museum, Kronberger Haus Ikonen-Museum Frankfurt Joods Museum Junges Museum Museum voor Moderne Kunst Frankfurt Museum voor Toegepaste Kunst Communicatiemuseum Museum Giersch Museum Judengasse Senckenberg Museum of Natural History Struwwelpeter Museum in het Heinrich Hoffmann Haus Weltkulturenmuseum Frankfurt Korting – gereduceerd tarief (korting tot €2 mogelijk) Liebighaus Skulpturensammlung SCHIRN KUNSTHALLE FRANKFURT Städel Museum Theaters: Alte Oper (korting alleen bij bepaalde events) - 15% Oper Frankfurt (m.u.v. premières) - 15% Papageno Musiktheater am Palmengarten (korting op avondvoorstellingen, met uitzondering van speciale evenementen en oudjaarsavond) - 20% Schauspiel Frankfurt - 15% The English Theater - 25% Sightseeing: Dagelijkse touristische wandeltocht Congress GmbH Frankfurt am Main - 20% Airport Tour “Starter Tour” (voor gasten die volledig betalen) – 20% Blauwe dubbeldekkers (ETS GmbH Co KG) – City Tour Frankfurt - 20% Rode dubbeldekkers (Frankfurt Sightseeing GmbH) – Skyline Tour - 20% Frankfurter Personenschifffahrt Primus Linie (Skyline Tour) - 20% Köln-Düsseldorfer Deutsche Rheinschifffahrt GmbH (Panoramafahrten) - 20% Segway Tour (korting op de 3 uur durende tour) - 20% Shopping: Apfelweinkontor - 10% Hessen Shop (exclusief boeken) - 10% KULTUROTHEK Frankfurtladen (exclusief boeken) - 10% Tourist Information Römer und Main Central station (op een selectie van souvenirs) - 20% Wertheim Village / Bicester Village: 10% Korting op alle deelnemende merken die worden gepresenteerd in het bureau voor tourisme in Wertheim Village - 50% Korting op de Shopping Express van Frankfurt centraal station naar Wertheim Village en terug, indien je de kaart aan de chauffeur laat zien MyZeil ShoppingCenter: 10% korting op alle producten Bering Concept Store BioTechUSA (m.u.v. sale) Elbenwald Store (m.u.v. boeken en media) Herbacin cosmetic GmbH (extra welkomstpresentje) Olivia Burton Teahouse Ronnefeldt Attracties: MAIN TOWER - 20% Palmengarten Frankfurt - 50% Brentanobad - 20% Titus Therme - 20% Eco Kart Frankfurt / indoor karting (korting geldt voor Racing License) - 100% Schwarzlichthelden Minigolf (korting op de reguliere entreeprijs (2 voor de prijs van 1) Dagelijks inwisselbaar tot 18:00 uur) - 50% Gastronomie: Häagen-Dasz Shop Frankfurt (op alle ijsproducten) - 20% Häagen-Dazs Shops Frankfurt: Große Bockenheimer Strasse 46. Mannheimer Strasse 2-4 (Hauptbahnhof), Liebfrauenberg 39 MyZeil ShoppingCenter: 10% El Rayyan – Fine Lebanese Food Pommes Freunde (m.u.v. drankjes) C fruitbar (smoothies en milkshakes)

...
Frankfurt: tandem-skydiving-ervaring

3. Frankfurt: tandem-skydiving-ervaring

Ontdek het wonder van de vlucht met deze unieke skydiving-ervaring. Geniet van een spannende vrije val door de lucht georganiseerd door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het bieden van het veiligste en leukste skydiving-avontuur. Bij aankomst op de locatie, luister naar een snelle veiligheidsinstructie en spring instructies voordat je aan boord van het vliegtuig gaat. Trek je dan uit met een harnas, een jumpsuit en een veiligheidsbril. Je hebt 20 minuten om te chatten met je piloot en vrienden terwijl je uitkijkt over het prachtige uitzicht op de berg Odenwald, direct buiten je raam. Zodra je een hoogte van 3000 tot 4000 meter hebt bereikt, is het tijd om te springen. Je vrije val duurt 35 tot 55 seconden. De parachute opent voorzichtig ongeveer 1400 meter boven het landingsgebied, waardoor u ongeveer 4 minuten kunt glijden en van het uitzicht kunt genieten. Geniet van een soepele en gemakkelijke landing en ontvang een herdenkingscertificaat van de bemanning.

...
Dagtour Keulen en Limburg

4. Dagtour Keulen en Limburg

Bezoek Keulen voor een dag en ontdek 2000 jaar geschiedenis, van de Romeinse tijd tot de middeleeuwen tot de bruisende metropool die vandaag bestaat. Deze tour laat je enkele van de oudste overblijfselen van de stad zien, de grootse gotische kathedraal en blijvende iconen van cultuur door de eeuwen heen. Zodra je je groep in het centrum van Frankfurt hebt ontmoet, kun je een ritje maken over het platteland voor je bezoek aan de op drie na grootste stad van Duitsland. Een dubbeldekkerbus brengt je naar de plaats van het Romeinse Praetorium en het beroemde Dionysus-mozaïek in het Romeins-Germaans museum, evenals naar de machtige stadspoorten en fantastische kerken die inzicht bieden in het voormalige middeleeuwse stadsleven. Wanneer u wat tijd vrijmaakt voor de lunch, wandel dan door de centrale voetgangersgebieden van de stad om de levendige en levendige sfeer te ervaren die Keulen tot een hotspot van kunst, cultuur en het moderne leven maakt. Neem een kijkje in de grote kathedraal van Keulen, die meer dan 600 jaar in beslag nam. Maak 's middags een stop in de stad Limburg an der Lahn om de prachtige oude bruggen en middeleeuwse huizen te zien voordat je terugkeert naar Frankfurt.

...
Frankfurt: Eyes of Hell Fright Tour

5. Frankfurt: Eyes of Hell Fright Tour

Geniet van een wandeling van 1 uur door het Niddapark in Frankfurt, waar professionele acteurs je zullen vermaken met een eng theatraal stuk. Begin je reis naar de duisternis bij het ondergrondse treinstation, waar twee gemaskerde mannen op je wachten onder de brug. Durf jij deze duistere mannen de duisternis in te volgen? Als je durft, ga je door de duisternis naar een bos. Pas op want moordenaars en de zwarte orde sluipen hier rond. Zal uw gids u tegen hen beschermen of heeft hij andere plannen voor u? Ontdek het antwoord op deze vraag en de oorsprong van deze waanzin in de gebeurtenissen van de Dertigjarige Oorlog. Volg je gids in het verleden en ontdek een tijdperk waarin legers van huurlingen Frankfurt vaak belegerden, de hele omgeving verwoestten en de plattelandsbevolking vermoorden. Uiteindelijk werd een einde gemaakt aan het doden en verbranden door de Vrede van Westfalen. Maar je staat op het punt een verborgen uitkomst van deze vreselijke oorlog opnieuw te ontdekken.

...
Frankfurt: stadswandeling met gids door kunstgalerieën

6. Frankfurt: stadswandeling met gids door kunstgalerieën

Bezoek 4 tot 5 kunstgalerijen in het centrum van Frankfurt tijdens deze intieme wandeltocht door de kunstgalerij met een persoonlijke gids. Verken exposities vol creatieve inspiratie, met schilderijen, sculpturen en meer. Leer meer over de stad en de galerijen die je bezoekt. Kom oog in oog te staan met galeriehouders en bekijk het beste van de kunstscene van Frankfurt met toegang tot meerdere galerijen allemaal in één tour. Ontdek het hart van de kunstwereld, niet in musea maar in de beste galerieën. Dompel jezelf onder in de meest opwindende, wilde en avant-garde scènes van de Duitse metropool. Kijk uit naar meeslepende ontmoetingen met kunst die allesbehalve cliché is. Behalve enthousiasme en nieuwsgierigheid hoeft u verder niets mee te nemen. De gekozen kunstgalerijen worden elke maand exclusief geselecteerd door de redactie van ART magazine en omvatten alles van schilderijen tot sculpturen.

...

Sitemap Frankfurt

Wil je alle activiteiten in Frankfurt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Frankfurt

Besparingen die de prijs waard zijn en goede klantenservice customer

Ik heb de voucher uitgeprint en ingewisseld voor de Frankfurt Card, het toeristeninformatiecentrum in het Centraal Station (Hauptbahnhof), zeer dicht bij de hoofdingang, zodra ik met de trein op het Centraal Station aankwam. Zo kon ik de kaart meteen gebruiken voor het stadsvervoer, dat is allemaal gratis als je deze kaart hebt. U krijgt uw geld in principe terug na 3 ritten met de trein/bus, om nog maar te zwijgen van kortingen op de meeste toeristische attracties van de stad. Ik zou deze kaart aanraden als je de stad met het openbaar vervoer wilt verkennen en/of meer dan 2 musea wilt bezoeken. Toen ik deze kaart online kocht, was er een fout in de transactie, die me meer geld heeft gekost dan ik had moeten betalen. Omdat dat minder dan 24 uur voordat de kaart geldig werd, gebeurde, was het te laat om de transactie te annuleren. Ik heb de klantenservice gemaild. Na 2-3 dagen was het probleem opgelost en kreeg ik mijn geld terug.

Alles was geweldig: kortingen op geselecteerde plaatsen, geen problemen met transport - alles is zoals aangegeven; moest echter wat tijd besteden aan het vinden van een voucherwisselpunt op het Hauptbahnhof (centraal station), maar het personeel daar was behulpzaam, dus geen zorgen, de kaart wordt sterk aanbevolen, zal deze optie zeker gebruiken op mijn volgende reis

De Frankfurt Card is een echte aanrader voor alle reizigers die Frankfurt bezoeken. Je kunt hem gebruiken voor stadstrein, tram en stadsbus. De beste keuze om met één kaart van de stad te genieten. U kunt de kaart omwisselen en valideren bij de Tourist Information die mogelijk verkrijgbaar is op het Centraal Station (Haupbahnhof).

Absoluut de moeite waard. We waren 2 dagen in Frankfurt en kochten de kaart om ons voornamelijk vrij te bewegen. Het bleek ook van zeer goede waarde te zijn in andere instellingen zoals meseums.