Frankfurt
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Frankfurt Wandeltours: Onze meest aanbevolen

Frankfurt: verkenningsspel en rondleiding door de oude stad

1. Frankfurt: verkenningsspel en rondleiding door de oude stad

Ontdek de fascinerende geschiedenis en attracties van Frankfurt terwijl je aanwijzingen in de oude stad oplost. Verken deze prachtige Duitse stad door een zoektocht te spelen met je vrienden, partner of familie. Ga op avontuur waarbij elke aanwijzing je van de ene plaats naar de andere zal leiden, met exacte aanwijzingen, zodat je geen kaart, gps of gids nodig hebt. Wanneer je het oplost en het antwoord raadt, wordt het geheime verhaal van die plek ontgrendeld. Boek de zoektocht en ontvang per e-mail je toegangscode die in de app gebruikt kan worden. De tour duurt maximaal twee uur, maar er is geen tijdslimiet, dus ga in je eigen tempo. Je hebt geen gids nodig, download gewoon de app, ga naar het startpunt en wees klaar om aan het avontuur te beginnen. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Je kunt als groep spelen en samen de aanwijzingen oplossen terwijl je loopt. Of je kunt je opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de andere groepen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep en aan het einde de groep ontmoeten.

...
Frankfurt: Urban Adventure Game

2. Frankfurt: Urban Adventure Game

Ontdek de stad Frankfurt met een leuk en interactief spel. De tour begint vanaf een centraal plein in het stadscentrum en leidt je langs belangrijke monumenten en interessante bezienswaardigheden. Overal op de route wachten aanwijzingen op je - puzzels, hints en raadsels. Het enige dat je nodig hebt, is een slim team van 2 tot 6 personen, een opgeladen smartphone of tablet met ongeveer 100 MB mobiel internet, een pen en de gamekaart. Dit is een zelfgestuurde ervaring, zodat je kunt beginnen met spelen wanneer je maar wilt. Voltooi het spel in 2-3 uur of neem een pauze voor koffie, lunch of winkelen.

...
Welkom in Frankfurt: Privé Tour Met Een Lokaal

3. Welkom in Frankfurt: Privé Tour Met Een Lokaal

Verander de manier waarop je reist en maak het zo veel over de mensen die je ontmoet als de plaatsen die je ziet. Ontvang een welkom in Frankfurt van een lokale gastvaarder om alle tips en trucs te delen om u optimaal te helpen bij het verblijf. Ontmoet bij uw hotel of accommodatie op Airbnb en maak kennis met de omgeving. Leer alle insider tips, zoals de beste eetgelegenheden en boodschappen kopen. Ontdek de makkelijkste manieren om rond te komen. Alternatief, regelen om te ontmoeten in een centraal oriëntatiepunt of kruispunt om uw wandeltocht te starten (minimaal 2 uur). Bij de boeking komt een gids in contact om alle details te bevestigen, zoals vergaderplek en tijd. Zij zullen u ook wat vragen stellen om u beter te leren kennen, zodat de tour helemaal voor u kan worden aangepast. Profiteer van de optie om openbaar vervoer of een taxi te nemen om op elk moment tijdens uw rondleiding (op uw kosten) rond te komen. Zet jezelf in de bekwame handen van een lokale expert, en leer over de top dingen die je tijdens de tijd in de stad moet zien en doen. Uiteindelijk voelt u zich comfortabeler op uw eigen manier en bent u ervan overtuigd dat u alle informatie heeft die u nodig heeft.

...
Frankfurt Enge Tour

4. Frankfurt Enge Tour

De rondleiding begint bij de bekende Paulskirche. Wandel door de oude binnenstad van Frankfurt en bekijk diverse bezienswaardigheden zoals Römer, Justitiabrunnen, Hinter dem Lämmchen, Rotes Haus en Goldene Waage. Vanaf het begin van de tour bevind je je midden in een satirisch theaterstuk met gemaskerde acteurs met als thema de 'Bride of Satan'. Leer meer over het vorige leven van de bruid in Frankfurt en hoe de oude huizen er in het verleden uitzagen. Ontdek wat dit verleden met de hel te maken heeft.

...
Frankfurt: wandeltocht historisch centrum

5. Frankfurt: wandeltocht historisch centrum

Dompel jezelf onder in de levendige geschiedenis van Frankfurt met deze wandeltocht. Vertrekkend van de prachtige kathedraal van St. Bartholomeus, loop je door de oude stad met zijn vakwerkhuizen tot je het stadhuis bereikt. Luister naar je gids terwijl ze de oorsprong van Frankfurt, zijn interessante geschiedenis en zijn evolutie tot nu toe uitleggen. Bezoek later de spectaculaire kerk van San Pablo en ga naar het financiële district dat bekend staat als het Manhattan van Frankfurt. Bewonder de Frankfurter Opera, een van de wolkenkrabbers in de omgeving en het beroemde monument voor de Euro. Maak ten slotte een mooie wandeling langs de rivier de Meno om te eindigen bij de Eisener Steg, bekend om zijn panoramische uitzicht en de vele sluizen die door geliefden zijn achtergelaten.

...
Frankfurt: Scary Sightseeing Tour met The Hangman

6. Frankfurt: Scary Sightseeing Tour met The Hangman

Geniet 's nachts van een wandeling van 1 uur door Frankfurt met een gewaad-beul als je gids. Volg je enge gids (als je durft) op een ontdekkingsreis naar de geschiedenis van Frankfurt en zijn bloedige werk. Maar let op, terwijl je naar je gids luistert, want hij moet zijn werk afmaken en hij heeft geen tijd te verspillen omdat de duivel achter hem aan zit. Begin je reis naar het verleden in de kathedraal, waar Duitse koningen en keizers werden gekozen en gekroond. Ga door naar de oever van de Main waar veel daders, voornamelijk vrouwen, in het water zijn verdronken. Eindelijk bereik je je laatste stop, de Römer, het beroemde stadhuis van Frankfurt, waar je alles te weten komt over het gruwelijke verleden van de Römerberg als de locatie van vele middeleeuwse doodstraffen en martelkamers.

...
Frankfurt: Bad Homburg Scary Tour - The Eyes of Hell

7. Frankfurt: Bad Homburg Scary Tour - The Eyes of Hell

Welkom in Bad Homburg. Geniet van een wandeling van 1 uur door de stad en het kuurpark met een eng theaterstuk. Uw reis naar de duisternis begint bij de prachtig gerenoveerde constructie van het historische treinstation, Bad Homburg. Twee gemaskerde mannen wachten op je. Een van hen zal je waarschuwen voor een mysterieuze draad. Durf jij deze louche mannen het kuurpark in te volgen? Daar zie je enkele minerale bronnen, gebouwd in de tijd van keizer Wilhelm 2, en het gebouw van het plaatselijke casino. Maar wees op je hoede, want de moordenaars uit het niets en de zwarte orde sluipen hier rond. Zal je gids je tegen hen beschermen of heeft hij andere plannen met je? De oorsprong van deze waanzin ligt in een oorlog van 3 decennia, maar de verschrikkelijke afloop ervan duikt nu weer op in het hier en nu.

...
Frankfurt: "The Sandman" nachtmerrieachtige wandeltocht

8. Frankfurt: "The Sandman" nachtmerrieachtige wandeltocht

Ervaar de enge kant van Frankfurt, Duitsland, tijdens een begeleide wandeling die een eerbetoon is aan het korte verhaal van ETA Hoffmann, 'The Sandman'. Bezoek enkele van de topattracties van Frankfurt terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad vanuit je gids. Je nachtmerrieachtige reis begint bij de kathedraal van Frankfurt. Daar ontmoet je je gids, een man in opvallende kleding. Trek eropuit om enkele van de topattracties van de stad te bezoeken. Stop bij Rotes Haus, de Saalhof, de voetgangersbrug Eiserner Steg, de historische Villa Metzler, het Museum voor Toegepaste Kunst en ten slotte Metzler Park. Leer tijdens je ontdekkingstocht interessante dingen over Frankfurt en hoor een duister verhaal over de zandman.

...
Frankfurt: begeleide fietstocht

9. Frankfurt: begeleide fietstocht

Je tour begint in het hart van Sachsenhausen, een van de meest populaire buurten van de stad. Fiets hier langs 19e-eeuwse panden, maar ook trendy bars, gezellige cafés en een groot aanbod aan restaurants. Rijd door de smalle straatjes om de schilderswijk te bereiken, waar u verschillende kunstinstellingen en musea kunt bewonderen. Ga verder naar de oude stad, waar u het huis van de familie Goethe en de St. Paul's Church, de bakermat van de Duitse democratie, kunt zien. Ga verder richting de operagebouwen om de iconische skyline van Frankfurt te ervaren. Maak een kleine omweg naar de beurs van Frankfurt om het populaire stieren- en berenmotief te bewonderen. Terug in het centrum kun je je vergapen aan het moderne herkenningspunt van de stad: de toren van de Europese Centrale Bank. Fiets langs enkele van de populairste bars van de stad, langs de elegante nieuwe brug naar de Gerbermühle, de voormalige zomerresidentie van Goethe, die is omgebouwd tot een populair restaurant. De tour eindigt weer bij het startpunt.

...
Frankfurt: smartphone-speurtocht en stadstour

10. Frankfurt: smartphone-speurtocht en stadstour

Ontdek de magie van Frankfurt met een meeslepende smartphonetour. Interactie met attracties in de stad door locatiegebaseerde raadsels op te lossen tijdens deze wandeltocht. Zoek de antwoorden op puzzels buiten tien attracties in Frankfurt. Begin bij de Alte Brücke-brug die sinds de middeleeuwen de rivier de Main overspant. Eindig bij de grote Alte Oper die in de jaren 70 werd herbouwd. Volg de aanwijzingen bij elke attractie om je volgende locatie te vinden. Voel de voldoening van het oplossen van elk raadsel. Heb de vrijheid om de tour te starten of te stoppen wanneer je maar wilt. Baan je een weg door de stad in je eigen tempo. Ontgrendel fascinerende informatie en feiten over de stad. Maak zoveel foto's als je wilt.

...

Sitemap Frankfurt

Wil je alle activiteiten in Frankfurt ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.