Franschhoek
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Franschhoek

Franschhoek: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Franschhoek

Terry is een topgids die niet alleen veel vertelt over de wijnhuizen maar ook over alle andere bezienswaardigheden. Zelfs aan het einde van de tour nog even gestopt bij een aardbeienwinkel waar ze verrukkelijke aardbeien hebben! De tour was op een zondag waardoor niet alle wijnhuizen open zijn. In de 4 wijnhuizen waar wij zijn geweest, was het heerlijk rustig. Je kon standaard 4 of 5 vooraf geselecteerde wijnen proeven per wijnhuis, maar als je iets anders wilde proeven was dat geen enkel probleem. De lunch was echt heel goed! Voldoende tijd voor alle proeverijen, alles ging in een rustig tempo. Ik heb een topdag gehad!

Kaapstad: gedeelde ervaring wijnproeven, hele dag Beoordeeld door Rémon, 05-11-2019

Een pittige rit, als je zonder ervaring gaat mountain biken! Gelukkig kon ik het laatste stukje met de bezemwagen. Lunch bij Bourgogne, onbekend wijnhuis, was prima, drankje tussendoor bij Bosschendal. De gids en de chauffeur waren erg aardig en behulpzaam en hebben ons na de lunch nog even een prachtig uitzicht op Franschhoek laten zien vanuit de bergen.

Van Stellenbosch: e-biketour met wijnproeverij en lunch Beoordeeld door Anoniem, 12-12-2019

Fijne tour langs allerlei heerlijke wijnen.

Een leuke en informatieve dagtour langs 3 wine estates en bezoekjes aan de mooie plaatsen Franschhoek en Stellenbosch. Met Cornelia als tourguide beleefden we een fantastische dag. Zeer de moeite waard! En neem een stevig ontbijt, want de wijn vloeit rijkelijk ;)

Ondanks wat onduidelijkheid bij het ophalen een schitterende dag gehad! Let wel op dat je in begin niet te veel drinkt... je krijgt namelijk 15 wijnen te proeven. Misschien wat te veel... maar beter dat dan te weinig! Leuke dag.

Vanuit Kaapstad: dagtour wijnstreek met wijnproeverij Beoordeeld door Bryan, 03-05-2019

Relaxed! Leuke gids, easy going. E- bikes zijn super makkelijk en gaan bijna vanzelf. Dikke banden. Leuke stops bij diverse wineries gedaan. Soms wat proeven, soms wine- food pairing. (Extra kosten)

Franshhoek: E-Bike Winery Tour Beoordeeld door Marc, 03-02-2020