Franschhoek

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Franschhoek: de beste attracties

Topbezienswaardigheden in Franschhoek

Sitemap Franschhoek

Wil je alle activiteiten in Franschhoek ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Franschhoek

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 808 beoordelingen

Terry is een topgids die niet alleen veel vertelt over de wijnhuizen maar ook over alle andere bezienswaardigheden. Zelfs aan het einde van de tour nog even gestopt bij een aardbeienwinkel waar ze verrukkelijke aardbeien hebben! De tour was op een zondag waardoor niet alle wijnhuizen open zijn. In de 4 wijnhuizen waar wij zijn geweest, was het heerlijk rustig. Je kon standaard 4 of 5 vooraf geselecteerde wijnen proeven per wijnhuis, maar als je iets anders wilde proeven was dat geen enkel probleem. De lunch was echt heel goed! Voldoende tijd voor alle proeverijen, alles ging in een rustig tempo. Ik heb een topdag gehad!

Een pittige rit, als je zonder ervaring gaat mountain biken! Gelukkig kon ik het laatste stukje met de bezemwagen. Lunch bij Bourgogne, onbekend wijnhuis, was prima, drankje tussendoor bij Bosschendal. De gids en de chauffeur waren erg aardig en behulpzaam en hebben ons na de lunch nog even een prachtig uitzicht op Franschhoek laten zien vanuit de bergen.

Ondanks wat onduidelijkheid bij het ophalen een schitterende dag gehad! Let wel op dat je in begin niet te veel drinkt... je krijgt namelijk 15 wijnen te proeven. Misschien wat te veel... maar beter dat dan te weinig! Leuke dag.

Geweldige tocht en gezellige, lekkere proeverij. Complimenten voor de gids, hij maakte dit uitje tot een succes.

Dit was heeeel erg leuk om te doen! Heerlijke wijnen en bij Babylon ook een super leuke rondleiding gehad!