Belevingen in
Freiburg

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Freiburg: De beste dingen die je niet wil missen

Fribourg en Gruyeres Full-Day Trip

1. Fribourg en Gruyeres Full-Day Trip

Op deze volle dagtocht, zie en leer over een van de bewaarde middeleeuwse steden in Zwitserland - Fribourg. Bereik Fribourg in een privé, comfortabel voertuig, direct vanuit uw favoriete locatie in Zürich. Bij aankomst kunt u rond het gebied wandelen, de smalle straatjes doorzoeken met ouderwetse winkels en cafes, kijken naar het rustige water van de Sarine en een moment van vrede in de kathedraal van St. Nicholas - het belangrijkste hoogtepunt van de stad. De mooie glasuren van het glas, samen met het gotische ontwerp, sturen je tijd terug. Ga door naar de meest pittoreske regio van Zwitserland - de mysterieuze stad Gruyeres, opgericht in de vroege middeleeuwen. Zwitserse Gruyeres is beroemd om zijn heerlijke gele kaas, die dezelfde naam heeft als de stad zelf. U krijgt de kans om de kaasfabriek te bezoeken - la Maison du Gruyere - waar u het hele proces van kaas zal zien. Vervolgens voert u de oudste chocoladefabriek in Zwitserland in - La Maison Cailler. Hier vind u hoe chocolade in Europa is aangekomen en hoe de Zwitsers het nog beter heeft gemaakt!

...
Fribourg City Card met gratis openbaar vervoer

2. Fribourg City Card met gratis openbaar vervoer

Ontdek de stad Fribourg in uw eigen tempo en met een veelvoud aan mogelijkheden met de Fribourg City Card. Kies tussen een 1-daagse of 2-daagse optie en krijg gratis toegang tot alle musea, het openbaar vervoer en de belangrijkste toeristische attracties. Als musea jouw ding zijn, ga dan naar: de Chemin de Fer du Kaeserberg, het Art & History Museum, de Espace Jean-Tinguely & Niki de St-Phalle, het Natural History Museum, het Swiss Puppet Museum en het Swiss Naaimachinemuseum . U kunt ook langskomen bij het centrum voor hedendaagse kunst, de Botanische Tuinen, het Gutenburg Museum, het Bijbel- en Oriëntmuseum, het Sensler Museum en "Across the Screen". De andere leuke activiteiten op je kaart zijn een hop-on hop-off ticket voor het treintje dat door de oude stad rijdt, een rondje Urban Golf, toegang tot de toren van de kathedraal, bowlen en toegang tot de zwembaden van de stad. Bovendien geeft je kaart je gratis openbaar vervoer en gratis toegang tot de kabelbaan van de stad. Met deze stadskaart ligt de hele stad voor je open.

...
Fribourg: privétransfer van of naar GVA Airport

3. Fribourg: privétransfer van of naar GVA Airport

Of uw reis nu net begint of eindigt, zorg voor een probleemloze vakantie van begin tot einde wanneer u uw luchthaventransferservice van tevoren boekt. Vermijd lange taxilijnen, druk openbaar vervoer en taalbarrières, leun dan achterover en ontspan tijdens uw reis van of naar uw accommodatie in Fribourg en de luchthaven GVA. Uw privé-transferservice is afgestemd op al uw behoeften, of u nu in een grotere groep reist of met extra bagage. Om een ontspannen transfer verder te garanderen, ontvangt u een sms-bericht kort voor uw geplande ophaling met uw boekingsreferentie, een klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Wanneer u uw privétransfer boekt, vergeet dan niet uw vluchtgegevens op te nemen, want uw chauffeur zal uw vlucht volgen zodat hij u altijd zal begroeten. Bij aankomst op GVA Airport, verzamelt u uw bagage en begeeft u zich naar de aankomsthal waar uw vriendelijke en professionele chauffeur op u wacht. Profiteer van een bagagevrijstelling van één stuk bagage per passagier en ontspan comfortabel terwijl u naar uw accommodatie reist. Tijdens de rit kunt u het uitzicht op de stad en het omliggende landschap bewonderen en ook uw chauffeur om tips en aanbevelingen vragen om uw verblijf te verbeteren. Geniet bij vertrek rechtstreeks van je accommodatie in Fribourg en ontvang dezelfde geweldige service.

...
Fribourg: Urban Golf Experience om de stad te ontdekken

4. Fribourg: Urban Golf Experience om de stad te ontdekken

Kom aan bij het VVV-kantoor om de benodigde apparatuur op te halen en begin aan uw stedelijke golfervaring. Laat u door een speciaal ontworpen 18-holes golfbaan leiden door de fascinerende oude binnenstad van Fribourg. Combineer sport en plezier om de geschiedenis van een van de mooiste middeleeuwse steden van Zwitserland te ontdekken. De principes van golf blijven: met zo min mogelijk slagen de bal in de hole krijgen. De opwinding komt in een cursus in oriëntatieloopstijl verspreid over de stad. Geniet met een golfclub, een bal en een wegenkaart in uw hand van een leuke activiteit die ideaal is voor groepen of families op een minigolfbaan om nooit te vergeten.

...

Sitemap Freiburg

Wil je alle activiteiten in Freiburg ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.