Kies data

French Market, New Orleans

French Market, New Orleans: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Wandeltocht en verhalenvertelling in de Franse wijk

1. Wandeltocht en verhalenvertelling in de Franse wijk

Maak een wandel- en verhalentour door de beroemde Franse wijk van New Orleans. Bekijk beroemde bezienswaardigheden en leer over de lokale geschiedenis terwijl je je een weg baant van de jazzfontein naar Jackson Square, terwijl je onderweg fascinerende verhalen hoort. De avond voor de tour stuurt je gids een e-mail met hun foto, contactgegevens en een routebeschrijving naar de ontmoetingsplek. De tour begint bij de jazzfontein op de kruising van de Decatur- en Dumaine-straten in de historische wijk French Market. Dit zijn rondleidingen met kleine groepen, wat zorgt voor een comfortabelere, op maat gemaakte ervaring. Na een kort overzicht van de geschiedenis van New Orleans, leidt je gids je door de oudste wijk van de stad en wijst hij op de locaties die New Orleans beroemd hebben gemaakt: St. Louis Cathedral, Jackson Square en de rivier de Mississippi - en minder- bekende schatten zoals de Franse Markt, een bijna 300 jaar oud klooster en binnenplaatsen verborgen achter de 18e en 19e eeuwse gebouwen. Je gids zal ook een enthousiaste verteller zijn en de verhalen over deze buurt zijn als geen ander. Gevestigd als een Franse koloniale buitenpost in 1718, waren de vroegste bewoners de eigenzinnige, ruige, fascinerende types die zich er vandaag nog steeds toe aangetrokken voelen. Elk blok heeft een verhaal dat met je wordt gedeeld. De tour eindigt in of naast Jackson Square, maar is nog lang niet voorbij. Je gids staat vol met aanbevelingen om verder te genieten van de buurt en de stad. Wanneer je de French Quarter-tour hebt voltooid, zul je energie krijgen om eropuit te gaan en dit juweel van een buurt nog verder te verkennen, en de kennis die je hebt opgedaan door met je gids te wandelen, zal je begrip van New Orleans alleen maar verdiepen en bij je blijven lang nadat je zijn schilderachtige straatjes en steegjes hebben verlaten.

New Orleans: French Quarter Food Tour met een local

2. New Orleans: French Quarter Food Tour met een local

Ontdek het rijke culinaire erfgoed en de geschiedenis van New Orleans tijdens een begeleide wandeling door de beroemde Franse wijk. Proef lokale specialiteiten terwijl je meer te weten komt over de verschillende culturele invloeden die het Cajun-land hebben gevormd. Ontmoet je gids aan de oevers van de rivier de Mississippi en begin je culinaire reis met de belangrijkste maaltijd van de dag, een smakelijk ontbijt. Probeer de beignet, een gefrituurde zoete deegtraktatie. Ga naast de oudste openbare markt in de Verenigde Staten, de Franse markt. Een bestemming die al meer dan twee eeuwen populair is bij bezoekers, hier probeer je een lokaal gerecht uit een van de kraampjes en ontmoet je enkele kleurrijke lokale karakters. Begin met het verkennen van de straten van de Franse wijk, die vaak het kroonjuweel van New Orleans wordt genoemd. Probeer vervolgens wat traditionele gumbo, misschien wel het beroemdste gerecht van New Orleans. Ontdek waarom het recept veel controverse veroorzaakt onder chef-koks en ontdek hoe honderden jaren geschiedenis dit gerecht hebben gevormd en hoe het van restaurant tot restaurant in het gebied varieert. Sluit de tour af met iets zoets, een rijke lokale praline gemaakt van de genereuze reeks pecannoten en lokaal geteeld suikerriet in de regio.

New Orleans: 2- en 3-daagse hop-on hop-off-bus met wandeltocht

3. New Orleans: 2- en 3-daagse hop-on hop-off-bus met wandeltocht

Verken het beste van New Orleans tijdens deze dubbeldekkerbustour met open dak langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Geniet van de flexibiliteit om je eigen reisroute en tempo te kiezen met strategisch geplaatste haltes, regelmatige pick-ups en commentaar aan boord van een gids om meer te weten te komen over de geschiedenis van de stad. Begin uw sightseeingtour bij een van de haltes op de route. Pak een comfortabele stoel op het benedendek of op het bovendek in de open lucht voor het beste uitzicht. Stap in en uit bij een van de locaties van de route. Wandel tussen de haltes door door de kleurrijke buurten van New Orleans en maak gebruik van uw exclusieve aanbiedingen en kortingen. . De 2-daagse hop‐on hop‐off pas is inclusief een begeleide wandeling door het Garden District. Het 3-daagse ticket omvat, naast de begeleide wandeling door Garden District, begeleide wandelingen door de Franse wijk om juweeltjes van de architectuur van New Orleans te zien. Dit zijn de haltes: • 700 Decatur Street, Jackson Square • Marktplaats in de buurt van St Peters Street • Esplanade Avenue • Treme, Rampart & Ursulinen Avenue • Bezoekersinformatiecentrum Basin Station • Kanaalstraat • Creoolse koningin aan de rivier • Centraal zakelijk district • Louisiana Superdome • Het Nationaal WO II-museum • Tijdschriftenstraat • Tuinwijk • St. Charles Avenue • Kunstdistrict • Harrah's Casino op S. Peters Street • Kanaalplaats

New Orleans: wandeltocht door de Franse wijk

4. New Orleans: wandeltocht door de Franse wijk

Deze 2 uur durende wandeling door de historische Franse wijk begint buiten 529 St. Ann Street, de voormalige locatie van het Louisiana Welcome Center in het lagere Pontalba Rowhouse naast Jackson Square (links van het plein als je uitkijkt op de rivier). Jackson Square, dat van oudsher als paradeplaats werd gebruikt, staat nu vol met muzikanten, tarotkaartlezers en straatartiesten. Je loopt stroomafwaarts langs de oude Franse markt naar het Ursulinenklooster. Dit is het oudste gebouw in de Mississippi-delta uit de koloniale tijd en huisvestte enkele zeer avontuurlijke en moedige nonnen die hier in het begin van de 18e eeuw kwamen. Je passeert het huis van de beroemde jazzspeler Danny Barker, die legendarisch is onder de jazzmuzikanten van de stad. Je komt dan bij een van de vele voormalige macaronifabrieken van de lagere Franse wijk, een bewijs van de grote rol die Siciliaanse immigranten speelden in de geschiedenis van de stad. Je komt het huis van Vincente Nunez tegen, een Spanjaard, wiens onvoorzichtigheid een brand veroorzaakte die 80% van de stad verwoestte in 1788. Je zult dan verschillende van de voormalige slavenmarkten van de stad zien en meer te weten komen over Jean Francois Merieult, een invloedrijke en machtige Creoolse zakenman en slavenhandelaar. Na een stop bij Preservation Hall, de heilige graal van de traditionele jazz van de stad, eindigt de tour op Jackson Square met een verhaal over de beroemde Madame de Pontalba, een Franse barones en zakenvrouw met oog voor prachtige architectuur.

New Orleans: 3 uur Interactive Scavenger Hunt

5. New Orleans: 3 uur Interactive Scavenger Hunt

Draai New Orleans in een gigantische bordspel met de Urban Adventure Quest interactieve speurtocht. Combineer de sensatie van de race met een unieke toeristische beleving van de stad. Te beginnen in de buurt van de binnenstad aan het water, laat uw smartphone begeleiden u langs de rivier de Mississippi en door een aantal gerenommeerde markten van de stad, het oplossen van raadsels, het vinden van aanwijzingen, en het invullen van uitdagingen, al die tijd het ontdekken meer over de geschiedenis van het gebied. Hustle door de bezienswaardigheden en geluiden van de stad, van Jackson Square langs de vele legendarische straten, kronkelend door beroemde bezienswaardigheden evenals veel over het hoofd gezien schatten New Orleans's. Er zijn maar weinig rondleidingen door de stad net zo spannend, en nog minder als uniek! Points of Interest op uw zoektocht: • Spaans Plaza • Water Front • Franse Markt • Cafe Du Monde • Jackson Square • Washington Artillery en Cabildo • Bourbon Street

New Orleans: Total Food, Cocktail and Jazz Tour

6. New Orleans: Total Food, Cocktail and Jazz Tour

Je New Orleans Total Day Tour begint waar het allemaal begon, aan de oevers van de rivier de Mississippi. Vanaf hier zult u getuige zijn van de levensader van deze regio die via de havens nieuwe culturen, nieuwe invloeden en nieuwe ingrediënten naar de VS heeft gebracht. Proef de beignet , een ontbijttraktatie, dwaal door de Franse markt en probeer klassieke en unieke New Orleans-gerechten, evenals de controversiële delicatesse van gumbo. Voordat je in de wereld van de cocktailcultuur van New Orleans duikt, heb je de kans voor een koffiepauze of om souvenirs te snuffelen. Ga naar Jackson Square om dit deel van de tour te beginnen dat verder gaat dan Bourbon Street en het toeristenpad naar de werkelijk unieke en historische bars van de stad. Bezoek verschillende historische bars en proef karakteristieke drankjes, zoals de Sazerac en de Ramos Gin Fizz en ontdek waarom New Orleans "de bakermat van het beschaafde drinken" wordt genoemd. Ga voor het begin van het jazzgedeelte van deze tour naar het Louis Armstrong-park om over de jazzlegende te horen. Vanaf hier ga je naar de populaire wijk Marigny, een hip uitgaansgebied met de beroemde Frenchmen Street, waar je de grootste concentratie aan locaties voor livemuziek in de stad vindt. Onder begeleiding van een local krijg je de beste avond voor die dag van de week te zien en krijg je zelfs een gratis biertje op een van de locaties. Kijk uit voor geïmproviseerde straatoptredens. En als de timing en sfeer goed zijn, kun je misschien achter de schermen gaan met een van de live bands. Je totale dagtour eindigt op de nachtelijke kunstmarkt, een andere levendige plek waar de kunstenaars van de stad pronken met hun beste werk, van handgemaakte sculpturen tot lokale fotografie. Als je aan het einde van deze tour nog meer verlangt, vraag het dan gewoon aan je gids en zij zullen je graag meer suggesties doen.

  • Rondleidingen
  • Hop on, hop off-tours
  • Andere belevingen
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap French Market, New Orleans

Wil je alle activiteiten in French Market, New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.