Kies data

Frenchmen Street, New Orleans

Frenchmen Street, New Orleans: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New Orleans: luxe bustour

1. New Orleans: luxe bustour

Maak kennis met de bezienswaardigheden van New Orleans tijdens een begeleide bustour van 2,5 uur. Profiteer van het ophalen bij Bon's New Orleans Street Food, vlakbij Jackson Square, en bezoek het Garden District, de 9th Ward en meer. Reis door de prachtige Franse wijk en baan je een weg door de levendige Frenchmen Street, waar livemuziek uit elke zaal stroomt. Kom aan in het alternatieve Marigny-district terwijl je op weg bent naar de 9th Ward. Ga het Muzikantendorp binnen en ga verder naar Tremé. Rijd over Esplanade Avenue naar City Park en Lake Pontchartrain en leer vervolgens over de Creoolse cultuur op Saint Roch Cemetery #1 en St. Louis Cemetery #3. Bekijk de oudste tram ter wereld op St. Charles Avenue terwijl je verder gaat naar de universiteiten van Tulane en Loyola. Betreed het Garden District om enkele huizen van beroemdheden te bekijken. Vervolg over Magazine Street om bij het Warehouse District en Arts District te komen voordat u wordt afgezet bij uw hotel.

New Orleans: Frenchmen Street VIP kroegentocht met livemuziek

2. New Orleans: Frenchmen Street VIP kroegentocht met livemuziek

Ervaar enkele van de beste livemuziek in de populairste clubs van Frenchmen Street tijdens deze VIP-kroegentocht. Dans op live bands en geniet van kenmerkende drankjes op elke locatie. Maak foto's van eclectische en unieke kunst tijdens een bezoek aan de Frenchmen Art Market. Verzamel met je groep en gids en ga dan naar de eerste bar waar een barman je laat zien hoe je een premium Louisiana-cocktail maakt, zoals een Sazerac of Pimm's Cup. Probeer de beroemde Booty Shaker Shot en een andere speciale cocktail. Blijf de scene van Frenchmen Street ervaren en ontmoet nieuwe vrienden terwijl je naar meer bars springt en de kunstmarkt van Frenchmen Street bezoekt. Luister terwijl je gids verschillende spookverhalen uit de Franse wijk en verhalen over het muzikale New Orleans van 1718 tot nu vertelt. Uw gids helpt u op het juiste moment op de juiste plek te zijn om jazz, brassbands, Latin, funk, electronic, rock, blues, Americana, zydeco, EDM, hiphop en lokaal te zien DJ's. In de meer dan 20 bars en clubs in de straat vind je zowat elke muziekstijl.

Avond in New Orleans: Live Jazz Music Discovery Tour

3. Avond in New Orleans: Live Jazz Music Discovery Tour

Onze muziektour door New Orleans begint net buiten de Franse wijk in het historische en prachtige Louis Armstrong Park in de wijk Tremé. In het park zullen we praten over de historische oorsprong van jazz en een van de jazzgrootheden, Armstrong zelf, bespreken. Beginnend onder de beroemde verlichte gewelfde ingang van het park, verkennen we het gebied dat oorspronkelijk bekend stond als Congo Square - een van de eerste locaties in de stad waar tot slaaf gemaakte mensen en vrije mensen van kleur mochten samenkomen en socialiseren. Je hoort over de oorsprong van jazz, het resultaat van een rijke mix van culturen in één stad, die West-Afrikaanse en Caribische klanken combineerde met Europese muzikale invloeden - waardoor we deze unieke Amerikaanse kunstvorm hebben gekregen. Vanaf hier gaan we naar de Vieux Carre, of de Franse wijk, en je hoort over de oorsprong en cultuur van jazz terwijl je je een weg baant door de oudste wijk van NOLA, terwijl je een aantal opmerkelijke historische locaties ziet. Je gids heeft die avond een speciale route voor je gekozen om ervoor te zorgen dat de beste muziek te horen is. Langs een mogelijke route delen we de geschiedenis van Bourbon Street en de residentiële en commerciële plaatsen waar blues- en jazzmedewerkers ongelooflijke muziek kwamen maken. We komen misschien langs Preservation Hall, een locatie die mensen van alle achtergronden samenbracht, zelfs in tijden van segregatie. Misschien zien we zelfs een straatmuzikant die optreedt op de historische Franse markt! Of je gids kan ervoor kiezen om naar de beroemde Frenchmen Street te gaan, de grootste concentratie van locaties voor livemuziek in de stad. Welk pad je ook kiest, je bevindt je op een geweldige jazz-/muziekplek en je gids neemt je mee naar binnen om te luisteren en te genieten van de lokale scene. Hoe dan ook, door bij een local te zijn, leer je alles over de buurt, hoe je het meeste uit je tijd hier kunt halen, en de muziekcultuur en hoe deze werkt in de clubs en locaties. En als klap op de vuurpijl ontvang je een cocktail van ons bij een van de haltes en ben je van harte welkom om extra drankjes te kopen wanneer en wanneer je maar wilt. In New Orleans is er altijd de mogelijkheid voor een verrassingselement. We zullen uitkijken naar geïmproviseerde straatoptredens, die de nacht altijd speciaal maken. Als (nou ja, laten we eerlijk zijn, wanneer!), je aan het einde van de tour nog steeds trek hebt in meer, zal je gids je de rest van je avond op andere geweldige aanbevelingen wijzen!

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Frenchmen Street, New Orleans

Wil je alle activiteiten in Frenchmen Street, New Orleans ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.