Frida Kahlo Museum
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Frida Kahlo Museum Tickets: Onze meest aanbevolen

Xochimilco en Coyoacan: dagtour

1. Xochimilco en Coyoacan: dagtour

Profiteer van een sightseeingtour van een hele dag vol kleuren en tradities tijdens deze uitstap rond enkele van de meest betoverende wijken van Mexico City. Vertrek vanuit het centrum van Mexico-Stad naar het zuiden en passeer de belangrijkste bezienswaardigheden van de moderne stad. Bij aankomst aan de kalme wateren van de Xochimilco-grachten, geniet je van een schilderachtige boottocht langs de waterweg - een van de laatste sporen van het Azteekse tijdperk - op een traditionele punter of pre-Spaanse boot. Bezoek vervolgens het koloniale district Coyoacan en bewonder de uitgestrekte 16e-eeuwse huizen van Francisco Sosa Street. Vervolg over smalle geplaveide straten naar de Zocalo (Main Square), waar je het indrukwekkende herenhuis van de Conquistador, Hernando Cortes en de kerk van Johannes de Doper (San Juan Bautista) vindt. Sluit je ervaring af en verken de magische wereld van Frida Kahlo in het Frida Kahlo Museum (indien optie is geselecteerd). Het Casa Azul is gehuisvest in het opvallende kobaltblauwe huis waar ze de laatste jaren van haar leven is geboren en is teruggekeerd en bevat een groot assortiment aan pre-Spaanse artefacten, Mexicaanse volkskunst en inheemse juwelen uit haar persoonlijke verzameling. De laatste halte van de dag is University City, waar je de vele muurschilderingen in de pastorie kunt bewonderen en rond kunt dwalen in de centrale bibliotheek van de campus. De campus omvat ook het Olympisch Stadion met zijn 63000 zitplaatsen in de vorm van een vulkaan.

...
Privétour: Xochimilco, Coyoacan en Frida Kahlo Museum

2. Privétour: Xochimilco, Coyoacan en Frida Kahlo Museum

Tijdens deze privétour van 6 uur begint u met een pick-up van uw hotel in Mexico-Stad en rijdt u naar Xochimilco. Klim daar aan boord van een trajinera beschilderd met felle kleuren om de kanalen te verkennen die door de Azteekse beschaving zijn aangelegd. Tijdens de rondleiding wordt u geïnformeerd over de aanleg van kunstmatige eilanden en andere activiteiten op het UNESCO-werelderfgoed. Een bezoek aan het Anahuacalli Museum, gesticht door de beroemde Mexicaanse muralist Diego Rivera. Je gids biedt je een persoonlijk verhaal over de kunstcollectie, waaronder 64.000 pre-Spaanse stukken. Het blauwe huis, ook wel bekend als het Frida Kahlo Museum, is waar de raadselachtige schilder Frida Kahlo leefde en stierf. Leer meer over de belangrijke details van haar leven en bewonder je haar werk voordat je een wandeling maakt door het historische centrum van Coyoacan, dat een koloniale sfeer heeft. Ten slotte neemt je gids je mee naar de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, waar je mozaïekmuurschilderingen van Diego Rivera, Juan O'Gorman en David A.Siqueiros kunt zien. Nadat u het uitzicht op het Olympisch stadion hebt bewonderd, wordt u van de Vuelta naar uw hotel gebracht.

...
Vanuit Mexico-stad: Teotihuacan en Frida Kahlo-museumtour

3. Vanuit Mexico-stad: Teotihuacan en Frida Kahlo-museumtour

Bezoek de archeologische vindplaats Teotihuacan en ervaar de mystieke omgeving, vroeg in de ochtend om de drukte te vermijden. Luister naar de verhalen, anekdotes en informatie over de nieuwste ontdekkingen die je gids tijdens de tour zal delen. Om je ervaring compleet te maken, stop je na een rondleiding door het gebied bij een restaurant dat eigendom is van een familie in Teotihuacan, waar ze je tequila, mezcal en pulque zullen aanbieden. 'S Middags bezoekt u het zuidelijke deel van de stad en gaat u richting Coyoacán, wat in Nahuatl 'Plaats van Coyotes' betekent. Dit is een belangrijke wijk, iconisch vanwege zijn eigenaardige en kleurrijke straten. Loop naar het Frida Kahlo Museum, ook wel bekend als het 'Blauwe Huis', waar je bekend raakt met de intense relatie tussen Frida, haar werk en het huis waar ze werd geboren en stierf. Na een rondleiding van ongeveer 1,5 uur door het museum, arriveer je kort na 19.00 uur op het oorspronkelijke ontmoetingspunt, afhankelijk van de verkeersomstandigheden.

...
Mexico-stad: middagtour Frida Kahlo en Coyoacán

4. Mexico-stad: middagtour Frida Kahlo en Coyoacán

Ga naar Coyoacán, waar je deskundige gids de oorsprong en het belang van deze buurt vertelt terwijl je door de unieke en kleurrijke straten toert. Bezoek rond 16:00 uur het Frida Kahlo Museum, ook wel bekend als het "Blauwe Huis". Leer meer over de intense relatie tussen Frida, haar werk en haar huis, waar ze werd geboren en stierf. Hoewel ze getrouwd was met Diego Rivera en op verschillende plaatsen in Mexico-Stad en in het buitenland woonde, keerde Frida altijd terug naar haar huis in Coyoacán. Na een rondleiding door het museum, ga je terug naar Mexico-Stad.

...
2-daagse Teotihuacan, Xochimilco en Guadalupe Shrine Tour

5. 2-daagse Teotihuacan, Xochimilco en Guadalupe Shrine Tour

Breng 2 dagen door met het bezoeken van de beste archeologische en culturele attracties in de omgeving van Mexico-Stad. Beklim de Piramide van de Zon in Teotihuacan, bezoek het Frieda Kahlo Museum in het kleurrijke Coyoacán en geniet van een boottocht in Xochimilco. Gedetailleerd reisplan Dag 1: Teotihuacan, Guadalupe-schrijn en Tlatelolco Je eerste dag begint met een rit naar Tlatelolco, de grootste archeologische vindplaats in Mexico-Stad. Leer meer over het belang van deze plek die deel uitmaakte van de hoofdstad van het Azteekse rijk. Bekijk de Plaza of the 3 Cultures waar pre-Spaans, koloniaal en modern Mexico samensmelten. Ga verder naar de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe, de belangrijkste religieuze plaats in heel Mexico en een van de meest bezochte heiligdommen in de katholieke wereld. Jaarlijks bezoeken meer dan 20 miljoen pelgrims de site. Vanaf de basiliek van Guadalupe gaat de tour verder naar Teotihuacan, bekend als de Stad van de Goden. Een professionele gids neemt je mee op reis door de geschiedenis van deze mystieke plek. Loop tussen de ruïnes en bewonder de grootte van de piramides. Beklim de trappen bij de beroemde zon- en maanpiramides en geniet vanaf de top van het uitzicht. Na een dag de geschiedenis van Mexico te hebben gewaardeerd, wordt u teruggebracht naar het ontmoetingspunt. Dag 2: Coyoacán, Nationale Universiteit en Frida Kahlo Museum Je dag begint met een rit naar Coyoacán, een gebied dat dateert uit de pre-Spaanse tijd. Loop langs de geplaveide straten en bewonder de pittoreske huizen, en bezoek vervolgens Casa Azul, het Frida Kahlo-museum. Heb ook de mogelijkheid om een coöperatieve winkel te bezoeken die lokale Mexicaanse ambachtslieden helpt. Leer meer over het leven en het iconische werk van deze beroemde kunstenaar. Het huis is waar Frida Kahlo woonde met haar man, Diego Rivera. Je hebt een uur vrije tijd in het museum om het grondig te verkennen. De volgende stop is de National Autonomous University, opgericht in 1551, waar je de centrale campus van UNESCO zult bezoeken met kunst van muralisten Diego Rivera en Juan O'Gorman. Ga verder naar Xochimilco, 27 kilometer ten zuiden van Mexico-Stad. Dit ecologische reservaat staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en dateert uit de tijd van de Azteken. Maak een ritje van een uur op een kleurrijke boot die bekend staat als een trajunera, geniet van feestelijke muziek van andere boten en ontmoet verkopers die heerlijke snacks verkopen die je kunt kopen. Aan het einde van de boottocht word je teruggebracht naar het ontmoetingspunt.

...
Mexico-Stad: Frida Kahlo Museum, Coyoacan en Xochimilco

6. Mexico-Stad: Frida Kahlo Museum, Coyoacan en Xochimilco

Je tour begint met je ontdekking van Coyoacan, van de 16 stadsdelen van Mexico-Stad en een van de voormalige dorpjes die nu het 'historische centrum' van de stad zijn. De naam komt van Nahuatl en betekent waarschijnlijk 'plaats van coyotes'. Je bezoekt de prachtige stad Coyoacan, een magische wijk met een Boheemse sfeer. Vol verhalen, een wandeling door dit dorp zal je helpen om zijn galerijen, ambachten en het huis en het museum van Frida Kahlo te ontdekken. Je hebt de mogelijkheid om dit huis en museum binnen te gaan, dat toebehoorde aan haar ouders en waar ze als kind woonde. Dit huis werd bewoond door Frida Kahlo en Diego Rivera van 1929 tot 1954, en hier kunt u enkele van haar beroemde schilderijen, brieven en persoonlijke bezittingen vinden. Vervolgens ga je richting Xochimilco voor een reis door de oude grachten en kunstmatige eilanden die meer dan 800 jaar geleden door de oorspronkelijke volkeren werden gecreëerd. Je vaart aan boord van een kleurrijke boot bekend als een "Trajineras", en er is geen betere manier om omringd te worden door de folklore van de bevolking van Mexico.

...
Privétour Xochimilco, Coyoacán en Frida Kahlo Museum

7. Privétour Xochimilco, Coyoacán en Frida Kahlo Museum

Laat je ophalen bij je hotel in Mexico-Stad en ga op weg naar het voormalige Azteekse dorp Coyoacán. Je gids vertelt je uitvoerig over de geschiedenis en betekenis van deze wijk en het gebied eromheen. Ook krijg je de gelegenheid om zelf de straten te verkennen en als je wilt tegen eigen kosten licht te ontbijten.  Daarna duik je in het leven van de kunstenares Frida Kahlo. In haar voormalige huis kom je meer te weten over haar intense relatie met haar werk en haar collega-kunstenaar en echtgenoot Diego Rivera. Je bezoekt haar favoriete plekken in de stad en verkent de pre-Spaanse wortels van Xochimilco. Klim aan boord van een traditionele trajinera en ontdek het gebied vanaf het water. In de buurt kun je lokale gerechten proberen of naar een handwerkmarkt gaan. Daarna bezoek je de Ciudad Universitaria waar in de Rectoría en Centrale Bibliotheek van de Nationale Universiteit beroemde muurschilderingen te bewonderen zijn.

...
Mexico-stad: musea van Coyoacan Private Group Tour

8. Mexico-stad: musea van Coyoacan Private Group Tour

'S Morgens word je opgehaald bij je hotel en naar Coyoacán gereden, een historische wijk in het zuiden van Mexico-Stad die bekend staat om zijn geplaveide straten, kleurrijke huizen en koloniale architectuur. Eenmaal daar ontdekt u de geschiedenis en legendes met betrekking tot deze "magische wijk". Begin met het verkennen van het Frida Kahlo-museum, waar de schilder bijna haar hele leven heeft gewoond, en enkele van haar beroemdste kunstwerken heeft gemaakt. Ga verder naar het Leon Trotsky House Museum, dan het National Museum of Interventions en tenslotte het National Museum of Popular Culture. Tussen de musea verken je de prachtige buurt door oude kerken, pleinen en lokale markten te bezoeken. Eindelijk, na een volledige dag vol ontdekkingen, keert u terug naar het voertuig en ontspant u op de weg terug naar uw accommodatie.

...

Sitemap Frida Kahlo Museum

Wil je alle activiteiten in Frida Kahlo Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.