Frietmuseum

Frietmuseum
4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Frietmuseum: topattracties in de buurt

Frietmuseum: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Brugge: ticket Frietmuseum

Brugge: ticket Frietmuseum

Krijg het antwoord op alle vragen die je ooit hebt gehad over friet in het Frietmuseum in Brugge. Ontdek de oorsprong van deze wereldwijd geliefde snack in het eerste en enige museum gewijd aan frietjes. Leer waar de aardappel vandaan komt, waar friet is uitgevonden en wat het geheim is om de beste friet te maken.Leer op de begane grond over de fascinerende geschiedenis van de aardappel die meer dan 10.000 jaar geleden in Peru ontstond. Ontdek op de eerste verdieping de geschiedenis van de frieten en hoe ze in België zijn gekomen. Mis de kans niet om zelf wat friet te proberen in de middeleeuwse kelders van het gebouw. Dit educatieve museum is gehuisvest in de Saaihalle, een van de mooiste gebouwen van Brugge, een attractie op zich.

Brugge: Nachtelijke verhalen en onvertelde geschiedenis wandeltour

Brugge: Nachtelijke verhalen en onvertelde geschiedenis wandeltour

s Avonds, wanneer het rustiger wordt in Brugge, nodigt Ambassadors Tours je uit om mee te gaan met een van onze verhalenvertellers voor deze wandeltour, die zich richt op de verhalen en legendes die overdag tijdens geen enkele stadsrondleiding aan bod komen! We vermijden het voor de hand liggende en gaan naar minder bekende maar prachtige plekken. Laat je verrassen door de minder bekende kant van Brugge. Onze gidsen zijn meestervertellers die zich richten op die verhalen om de geschiedenis interessant te houden voor volwassenen en kinderen. Ga mee met deze avondtour om dat zelf te ervaren!

Inspirerend Brugge – Gezinswandeling

Inspirerend Brugge – Gezinswandeling

Brugge is een van die bestemmingen waar men zich echt thuis kan voelen. Rijke historie, inspirerende hoekjes, toegankelijk erfgoed, groene landschappen en authentieke architectuur zorgen voor een unieke sfeer. Bezoek samen met uw gezin het charmante Belgian Fries Museum en leer over de beroemde Belgische friet en de traditie erachter. Veel plezier met het verkennen van unieke tentoonstellingen in het Choco-Story Museum en maak kennis met de traditionele Belgische chocolade en de erfenis die het met zich meebrengt. Bewonder een van de meest iconische basilieken in België en staar naar het beschermde monument Belfort van Brugge, een UNESCO-werelderfgoedlocatie van waaruit ongelooflijke panoramische uitzichten over Brugge worden geboden en een aantal fantastische familiefoto's kunnen worden gemaakt.

Brugge: Toegang tot Fries Museum & In-App audiotour (ENG)

Brugge: Toegang tot Fries Museum & In-App audiotour (ENG)

Download de WeGoTrip app en maak een audioreis door de boeiende geschiedenis van aardappelen en frietjes binnen de eeuwenoude muren van een 14e-eeuws gebouw, genesteld in het levendige hart van Brugge. Onthul de mysteries achter de kunst van het maken van onberispelijke frietjes met deze meeslepende in-app audiotour in het Engels! Ontdek de evolutie van de onopvallende aardappel, terwijl kinderen fantasierijk spelen in een charmant frietkraampje. Verdiep je in de rijke geschiedenis van frietjes en ontdek hun oorsprong in België. Trakteer jezelf op verrukkelijke gebakken aardappels en een scala aan hartige sauzen, terwijl je je verdiept in de fascinerende geschiedenis van de aardappel. Vervul je verlangen naar kennis over frieten met boeiende weetjes onderweg! Opmerking! Deze tour is niet verbonden aan het Frietmuseum, maar wordt verzorgd door een onafhankelijke maker. HOE VERLOOPT DE TOUR - Blijf flexibel: [doe mee aan de tour wanneer je wilt en] verken de bezienswaardigheden zo lang als je wilt. - Geniet zelfs offline van de tour: alle audiotours zijn getest op hoge kwaliteit en eenvoudige navigatie. - Sla de rijen voor het Friet museum over met het inbegrepen voorrangsticket dat offline beschikbaar is.

De topbezienswaardigheden in Brugge

Activiteiten in Frietmuseum

Steden in België

Andere activiteiten in Frietmuseum

Wil je alle activiteiten in Frietmuseum bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Frietmuseum

Gemiddelde beoordeling

4.0
(41 beoordelingen)

Interessant museum om te bezoeken over de oorsprong en geschiedenis van de aardappel met een proeverij van friet, betalend maar met een kleine korting, aangeboden aan het einde van het bezoek waar de friet uitstekend is!!

Frietmuseum was erg leuk om te bezoeken! Mijn dochter heeft echt genoten van de rondleiding en het is goed om naar het verhaal over de friet te luisteren! Ik raad het echt aan! Leuke familieactiviteit!

aangenaam bezoek - leuk en tegelijkertijd cultureel - positief punt ook mogelijkheid om aan het eind van het bezoek te eten - uitstekende frietjes

De plaats is goed gelegen en echt goed belicht. We leren dingen die we niet weten. Geweldige familie-ervaring en te doen met kinderen!

zeer dynamische, leuke en interessante activiteit, aanbevolen.