Datums kiezen

Frietmuseum

Frietmuseum

Frietmuseum: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Brugge: ticket Frietmuseum

1. Brugge: ticket Frietmuseum

Krijg het antwoord op alle vragen die je ooit hebt gehad over friet in het Frietmuseum in Brugge. Ontdek de oorsprong van deze wereldwijd geliefde snack in het eerste en enige museum gewijd aan frietjes. Leer waar de aardappel vandaan komt, waar friet is uitgevonden en wat het geheim is om de beste friet te maken.Leer op de begane grond over de fascinerende geschiedenis van de aardappel die meer dan 10.000 jaar geleden in Peru ontstond. Ontdek op de eerste verdieping de geschiedenis van de frieten en hoe ze in België zijn gekomen. Mis de kans niet om zelf wat friet te proberen in de middeleeuwse kelders van het gebouw. Dit educatieve museum is gehuisvest in de Saaihalle, een van de mooiste gebouwen van Brugge, een attractie op zich.

1 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Frietmuseum: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Frietmuseum

Wil je alle activiteiten in Frietmuseum bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Frietmuseum

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 41 beoordelingen

Interessant museum om te bezoeken over de oorsprong en geschiedenis van de aardappel met een proeverij van friet, betalend maar met een kleine korting, aangeboden aan het einde van het bezoek waar de friet uitstekend is!!

Frietmuseum was erg leuk om te bezoeken! Mijn dochter heeft echt genoten van de rondleiding en het is goed om naar het verhaal over de friet te luisteren! Ik raad het echt aan! Leuke familieactiviteit!

aangenaam bezoek - leuk en tegelijkertijd cultureel - positief punt ook mogelijkheid om aan het eind van het bezoek te eten - uitstekende frietjes

De plaats is goed gelegen en echt goed belicht. We leren dingen die we niet weten. Geweldige familie-ervaring en te doen met kinderen!

zeer dynamische, leuke en interessante activiteit, aanbevolen.