Fuerteventura
Boten & jachten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Fuerteventura

Wil je alle activiteiten in Fuerteventura ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fuerteventura

De bemanning aan boord was erg vriendelijk. Het is maar een reis van ongeveer 15 minuten van Corralejo naar Lobos, maar het was comfortabel en de boot was gemakkelijk te vinden aan de kade. Geen klachten! Lobos zelf is ook zeker een reis waard! De lagunes zijn prachtig, de stranden zijn mooi en rustig. Het kleine vissersdorpje is zo schattig. Als je in Corralejo bent, zou ik dit uitje zeker aanraden!

Fijne kapitein en een kleine groep op de boot. De wilde mantra's waren een leuke verrassing vooraf. Je gaat op zoek naar wilde dolfijnen dus geen garanties. Bij teveel wind is het snorkelen niet mogelijk, maar kun je wel zwemmen op een rustige plek, waar geen/minder vissen zijn. Echt een leuke ervaring, geeft je een vakantie gevoel.

Hele leuke trip, duurde even voordat we dolfijnen hebben gezien. Maar we hebben ze uiteindelijk gevonden. Daarna snorkelen en zwemmen. Kortom een hele leuk dagje uit.

Leuke reis, heel vrolijk team.. Ze weten wat ze doen en ze leven het. Toon begrip voor de jongens, waar ze zeeziek worden.

Erg leuke boottocht, helaas geen dolfijnen gezien,