Fuerteventura Oasispark dagticket

Fuerteventura Oasispark dagticket

Product ID: 64450

Vanaf € 33 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een dag in een open natuurreservaat
  • Ontdek zeldzame cactussen en meer dan 3000 dieren in het Oasispark
  • Bekijk 4 verschillende tentoonstellingen, inclusief vrij vliegende roofvogels
Overzicht
Oasispark, gesitueerd in La Lajita, is een spectaculair open natuurreservaat verspreid over 800.000 vierkante. Bekijk verschillende dieren in hun natuurlijke omgeving en 4 verschillende tentoonstellingen over roofvogels, kakatoes en Indische papegaaien.
Wat te verwachten
Met jouw dagticket voor Oasispark ontdek je het grootste themapark van de Canarische eilanden! Oasispark is meer dan 800.000 vierkante meter groot en is het thuis van 3000 dieren bestaande uit 250 verschillende soorten. Ook is er een botanische tuin met zeldzame cactussen en 6000 verschillende planten van over de hele wereld.

Geniet van de prachtige tropische planten en ontmoet de bewoners van de Afrikaanse savanne in hun natuurlijke omgeving. Bekijk antilopen, nijlpaarden, giraffen, cheetas, zebras, Afrikaanse olifanten, primaten, lemuren en meerdere exotische vogelsoorten in de groene long van Fuertaventure.

Jouw dagticket is inclusief toegang tot 4 bijzondere tentoonstellingen waar je roofdiervogels kunt bekijken zoals uilen, arenden en valken. Ook zijn er demonstaties met deze vogels terwijl ze vrij over je heen vliegen. Kaketoes en Indische papegaaien brengen jou naar het hart van het Amazone gebied met een show die je niet zult vergeten.

Het mooiste moment is wellicht als de giraffen gevoerd worden. Je kunt dan namelijk zelf deze indrukwekkende dieren voeren met voedsel dat je bij de ingang of bij verschillende standplaatsten in het park kunt kopen (kost €1.50 extra).

Oasispark is toegankelijk voor mensen met een handicap, met electrische scooters en wagentjes en ook met kinderfietsen. Ook is er een speelplek en is er een kinderboerderij. Op zondagen vind je een kleine markt met typische lokale producten, open tot 14:00 uur.
Inbegrepen
  • Toegangsticket
Trefpunt

Fuertventura Oasispark (Openen in Google Maps)

Vanaf € 33 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (3 Beoordelingen)

Georganiseerd door

touradvisor

Product ID: 64450